Du svarer på indlægget:
@ Pibe

Jonas og jeg talte om PCs meritter, ikke om udflytning. Vi talte om økonomiske incitamenter, ikke om udflytning. Og det er vist ingen hemmmelighed, at Jonas er forudindtaget.

Det er ikke umuligt, at jeg har fortolket samtalen forkert. Det hænder. Men jeg kommenterer nu ikke på, om Jonas er forudintaget, men blot, at jeg ikke mener, det er nødvendigt at være forudindtaget for at være negativ over for Vestres nuværende kurs.

Men hvis det endelig skal være, er der grundlæggende ingen modsætning mellem at bruge "lidt" penge et sted (udkantspolitisk udviklingsstøtte af en slags), mens man sparer en masse penge andre steder. Det er politiske prioriteringer.

Selvfølgelig er det prioriteringer. Og selvfølgelig er der ikke nogen direkte modstrid i at prioritere symbolpolitik over sygehuse og ældrehjælp, hvis ellers man ikke har noget imod at indrømme den prioritering. Modstriden og hykleriet kommer først, hvis man samtidigt påstår, at man faktisk vægter liv højere end mediepladder.

Undskyld, men ud fra din generelle færden på bold virker det lidt som om, du ser enhver politisk beslutning som værende et udtryk for magtarrogance.

Der er ikke noget at undskylde, for din observation er vist ikke helt ved siden af. Selvfølgelig er der politiske beslutninger, der ikke er udtryk for magtarrogance, men jeg synes bare ikke, at hverken rød eller blå fløj udviser rygraden til at træffe de beslutninger. I stedet for at fokusere på landets problemer og hvordan de kan løses, så handler det i meget højere grad om, hvordan man kan score billige point i medierne, uanset hvad man så faktisk opnår af løsninger.

Udflytningen af arbejdspladser er for mig snarere et udtryk "udkantspolitisk populisme", altså nærmest det modsatte.

Populisme uden fokus på effekt er for dig udtryk for det modsatte af magtarrogance? Venstre gør jo ikke det her for at være flinke eller for at gøre landet bedre, men udelukkende så de kan ævle løs om, at de da har gjort noget for udkantsområderne.

Det er fuldstændigt det samme som Helles akut-job, men med den lille forskel, at prisen her er på en halv milliard eller mere. At man koldt og kynisk kører det igennem er vel netop et udtryk for en meget arrogant holdning til den magt, de er i besiddelse af?
0