Du svarer på indlægget:
Er der overhovedet en diskussion om, at udflytningen skulle være virkningsfuld? Hvad skulle virkningen i givet tilfælde være? Og hvis du vil kalde det "udkantspolitisk omfordeling", kan du så ikke lige regne den kommunale og regionale grønthøster med også, og derefter fortælle mig, hvad nettoeffekten bliver?Virkningen er 4000 arbejdspladser for relativt veluddannede i provinsen.

Hvad enten der skæres ned på andre områder eller ej.
Det gør man absolut. Der er mørkeblå typer, som mener at ethvert skridt mod minimalstaten er fremgang. Der er de traditionelle V-typer, som mener at alle i hele det offentlige væsen altid driver den af, og at noget slankekur er godt. Og der er så yderligere gruppen af får, der mener at det er alt for godt at være fattig her i landet, hvorfor ethvert tiltag imod de dovne nasser-svin tiljubles.

Og de eneste, der for alvor brokker sig over de her tiltag er dem som bliver ramt, men de stemmer jo alligevel alle sammen rødt i forvejen, så hvad taber V på det? Resten af flokken er rimeligt ligeglade indtil de selv bliver ramt af systemet, men derefter ender de så med at skulle vælge mellem pest og kolera, da eneste regeringsalternativ til V er S, og det er jo ikke det mindste bedre.Det kan der være noget om, idet faglærte og ufaglærte jo overvejende stemmer blåt.

Men du foetrækker vel trods alt en S-regerig, idet de har EL som støtteparti.


Det er ikke befolkningens ansvar at kunne tænke den mindste smule frem. Befolkningens ansvar er at stemme ved de relevante valg, hvorefter de udvalgte er ansvarlige for at udføre det arbejde, de bliver valgt til.

At befolkningen så rimeligt evnesvagt lader "så kan de kjøwenhavner-tosser lære det" mentaliteten overdøve enhver form for rationel betragtning, det ændrer jo ikke så meget på at projektet hele tiden har været komplet idiotisk. Og ja, det er bestemt magtarrogance at man giver fanden i konsekvenser og gør noget fuldstændigt idiotisk, bare fordi man kan og det åbenbart er populært blandt en række tåber, der ikke evner at se ud over egen næse.

Ministrene og MF´erne har magten til at styre DK. Dermed har de også et ansvar. Og det ansvar lever man åbenlyst ikke op til, hvis man samtidigt med at man skærer milliarder fra kernevelfærd bruger en halv milliard på hvad der på langt sigt i bedste fald bliver en dyr nulsumsøvelse.


Altså flertallet.
0