Du svarer på indlægget:
Virkningen er 4000 arbejdspladser for relativt veluddannede i provinsen.

Hvad enten der skæres ned på andre områder eller ej.

Det er ikke virkningen, men blot den handling Venstre insisterer på at udføre. Virkningen er de effekter, handlingen fører til. Hvilke effekter får vi ud af at flytte 4000 offentlige arbejdsplader for relativt veluddannede ud i provinsen? Hvordan gavner det landet og opvejer det omkostningerne?

Jeg bemærker i øvrigt, at du er rimeligt insisterende på at fokusere på noget ligegyldigt "alt andet lige" pladder, frem for hvilken netto-effekt Venstres politik faktisk har. Selvfølgelig er 4000 job ikke påvirket af, hvad der ellers bliver gjort, men det giver jo ikke antydningen af mening at kalde det her et slag for udkantsområderne, hvis netteeffekten af Venstres politik alligevel er endnu mere nedskæring og afvikling i yderområderne.

Det kan der være noget om, idet faglærte og ufaglærte jo overvejende stemmer blåt.

Men du foetrækker vel trods alt en S-regerig, idet de har EL som støtteparti.

Hvad giver dig den opfattelse, at jeg er rød? Det er rimeligt langt forbi mål, for at sige det mildt. Jeg er social-liberal. Ikke rød, ikke blå, og på ingen måde radikal.

Men jeg vil medgive, at jeg faktisk kan lide EL´erne bedre end de teflon-typer og slipsedyr, der overbefolker de andre partier, selv om jeg meget nødigt vil udsættes for, at de får ret meget indflydelse.

Altså flertallet.

At udvise grov ligegyldighed med landets og befolkningens bedste, så man i stedet kan iscenesætte sig selv over for bestemte målgrupper, er magtarrogance. At det så er flertallet af befolkningen, man forsøger at iscenesætte sig over for, er underordnet. Det er ikke flertallets ansvar at træffe beslutninger for hele landet. Flertallet kan derfor tillade sig at have fjollede holdninger. De kan tillade sig at være Nationen-typer eller artikel-tosser. Det samme gælder bare ikke for regeringen eller MF´erne.

Er du rent faktisk uenig? Er det virkelig din overbevisning, at regeringens fineste job er at blive genvalgt, frem for at træffe de bedst mulige beslutninger for landet?
0