Du svarer på indlægget:
Tilhænger af "fornuftige" nedskæringer, altså.

Du svarede ikke på spørgsmålet. Er det regeringens fineste opgave at blive genvalgt, også selv om det kræver åbenlyst idiotiske handlinger, eller er det bedre at træffe upopulære beslutninger for landets bedste, også selv om det ikke fører til genvalg?

Og lad nu være med at snakke om folkestyre kontra teknokrati. Folket tager beslutningen i stemmeboksen, med en ikke altid overbevisende grad af kompetence. Derefter er det de folkevalgtes tur til at tage ansvar og træffe de nødvendige beslutninger. At bruge "folkestyre" som et argument for, at ansvarsløs populisme på nogen måde er det "bedst mulige", det er jo som taget ud af noget, en gennemsnitlig politiker ville bruge som forsvar for ikke at have en rygrad eller en selvstændig holdning til noget som helst.


Det er muligt, jeg tog fejl af dig, for nu lyder du ikke rød i klassisk forstand, men derimod radikal.

Da jeg før spurgte, hvad effekten af de 4000 var, så sagde du, at effekten var de 4000. Når jeg nu spørger, hvad det er for en ønsket effekt, du tænker, at de 4000 måske ikke kommer til at få, hvad svarer du så?


Den ønskede effekt ved at flytte arbejdspladser for relativt højtuddannede til udkantsområder er selvfølgelig social og økonomisk udvikling i disse områder, ligesom man vil bremse den centralisering, som bl.a. kommunalreformen medførte.
0