Du svarer på indlægget:
@Pibe

Hodzic ville sikkert have været gangster selv med hollandske regler, eller hvad der i øvrigt har været af tågede forslag. Det undrer mig derfor, at cannabis er på dagsordenen og ikke hans opholdsgrundlag.


Det er da muligt, men hvordan ved du egentlig det? Hvis gangstermiljoet generelt ville blive svaekket af en liberalisering af hash/narkomarkedet, er det da ogsaa muligt at det ikke ville vaere saa tiltraekkende. Det er i hvert fald besynderligt at afvise det. Men det handler heller ikke om ham, men om det generelle problem, og her er det alligevel alvorligt at paastaa at det ingen indflydelse ville have at begraense gangsternes indtaegtsgrundlag.

Såsom? Jeg har svært ved at forestille mig noget mere væsentligt end den nærliggende risiko for svenske/franske tilstande.


Det er jeg ikke i tvivl om du har svaert ved. Alligevel er f.eks. rygning og partikelforurening langt stoerre problem i dagens Danmark end terror, maalt paa doedsfald og tab af livskvalitet, for bare at tage et par eksempler. Det burder dermed vaere dit fokus, jf. din egen slutning.
0