Du svarer på indlægget:
Sakset fra dr.dk:

"Center for Boligsocial Udvikling har lavet en undersøgelse, der viser, at ungdomskriminaliteten i netop landets udsatte boligområder er faldet markant fra 2000 til 2015.

Det er dog først og fremmest drengene, der står for den positive udvikling. Antallet af drenge, der er sigtet for en lovovertrædelse, er nemlig faldet med godt en tredjedel, mens faldet for pigerne i de udsatte boligområder er 11 procent."

En god udvikling, og vi skylder en tak til politiet, de sociale myndigheder, lokale ildsjæle og mange andre som har medvirket positivt til denne succes. Undersøgelsen er baseret på tal fra Danmark Statistik og tager udgangspunkt i antal sigtelser.
Meget fint.

Sammenholdt med det markante fald i ungdomskriminaliteten også uden for de udsatte boligområder, så må selv en pessimist som Pink da kunne ane et lys for enden af tunnellen.

Bevares, vi er slet ikke i mål endnu, men det går bestemt den rigtige vej.

Det er næsten som om, at hvis der gøres noget ved de sociale problemer, og folk får sunde tilhørsforhold, så er de måske slet ikke så slemme igen selvom de har en anden kulturel baggrund.

Hvis bare politikerne så for alvor kunne tage sig af de trods alt få bander vi har her i landet - for eksempel fjerne størstedelen af deres indtægtsgrundlag med et snuptag - så ville den sociale indsats og politiet have det meget, meget nemmere overfor de resterende kriminelle og deres rekrutteringsgrundlag.
0