Du svarer på indlægget:
Jo, Toon Toon! Problemet er jo bare, at det sikkert kun er få af bankerne, hvor man har bare det mindste bevis for dette. Samt, at offentliggørelsen af hele sagen nu 3 år efter, at man jo åbenbart begyndte at efterforske den, formentlig er tænkt som en skræmmekampagne, der skal afholde så mange som muligt fra også at prøve fidusen. Jeg bliver derfor slet ikke overrasket, hvis de fleste af sagerne bare løber ud i sandet!

Når de har ventet 3 år med at gå ud til offentligheden, så skyldes det naturligvis, at der også er ulemper ved at gøre dette. For samtidig med, at man advarer en masse mennesker mod at prøve fidusen, så fortæller man jo samtidig om fidusen til kriminelle, der ikke har opdaget den endnu. Så man har tænkt sig grundigt om, men alligevel til allersidst vurderet, at fordelene ved offentliggørelsen nok var større end ulemperne.

Men denne sag er helt givet alt for stor og alt for international til, at problemet vil blive løst inden for de næste par år. Ikke usandsynligt eksisterer problemet måske stadig om 10 år.
0