Du svarer på indlægget:
Jeg læner mig op ad den eneste tilgængelige empiri på området.
Det kunne være interessant at høre dit bud på, hvorfor den ekstreme overrepræsentation lige præcis ikke manifestere sig ift offentlige ansatte.


?!?!?!?!!?!?!? Læs mit indlæg for pokker da. Første indlæg på denne side. Den empiri understøtter ikke at forøgelsen i volden på dette område skyldes en relativ stigning i volden blandt indvandrerene.

Et dyk i virkeligheden, supplerer ovennævnte empiri med stribevis af eksempler, hvor brandvæsen, politi, hjemmehjælpere(?) Og ambulancer, må rykke ind i visse boligområder under beskyttelse.
Altså offentlige ansatte der i stort tal, udsættes for den mildt sagt aparte adfærd.


Nej det gør sgu ikke. Overhovedet ikke. Den understøtter blot at der er en overrepræsentation blandt den gruppe. Det viser ikke at en stigning mht. til x-område skyldes en yderligere relativ stigning i volden blandt den gruppe. Hvorfor kan du ikke adskille de to ting?

Analogien om ANTALLET, bidrager til at illustrere hvilken uheldig impact det har, når berøringsangst slører analysen.


Det er ikke fåcking berøringsangst der slører analysen. Analysen er værdineutral, som den bør være. Den understøtter bare ikke det du vil have den til at understøtte, uagtet hvad din mavefornemmelser ellers fortæller.

Jeg håber godt nok det skinner igennem hvor frustreret det er at samtale med dig.
0