Du svarer på indlægget:
Ytringsfrihed er heldigvis mere kompliceret end det. At du kan brænde en religiøs bog af, er ikke ensbetydende med, at du bør gøre det. Slet ikke når den eneste grund er at sætte sig selv på forsiden, så man har en større mulighed for at komme ind i folketinget.


Men det er hans ret, så kan du mene om det hvad du vil. Jeg er heller ikke fan af at han brænder koranen af skal det siges.

Som tidligere nævnt af andre kan der findes mange, som i rigtig mange, primitive voldelige svar fra kristne andre steder. Jeg er også sikker på, at hvis du tager til Indre Mission i Jylland og brænder en bibel af efter at have annonceret det alle steder, vil der være en (stor) mulighed for at få en flad.


Indre mission er en så lille og ubetydelig del af vores samfund at de ingen som helst rolle spiller. Derfor kan det ikke sammenlignes med det problem der er med Islam som religion her i landet og andre steder af Europa for den sags skyld.

At en gruppe mennesker står op for og forsvarer deres religion imod unødig og respektløs afbrænding af deres hellige bog, tja...


De kunne stå op og forsvare den med argumenter, så ville Paludan også have langt sværere ved at få tilslutning. Heldigvis er der dog også dem der forsøger dialogen, så skal de bare have forklaret de andre at det er vejen frem.
0