Du svarer på indlægget:
Er glad for en som Paludan tør gøre det som polikerne på Borgen burde gøre.
Udstille et seriøst problem i vores samfund.


Men nu er det jo ikke Folketings-politikeres opgave at ´udstille´ problemerne, men derimod at finde en løsning. Hvis man udelukkende går efter at skabe forargelse i befolkningen, så bør man nok ikke stille op til folketinget, men måske få en blog istedet. Evt en youtube kanal.

Ulækkert vi lever i et samfund hvor man ikke må sige sandheden


Hvilke sandheder er det, du ikke må sige højt?

Jeg er sådan set enige med de, der mener at Paludan bør ignoreres, og at unge muslimer såvel som opportunistiske autonome/ACAB-typer udelukkende giver ham mere brænde til det bål han forsøger at bygge op. Men omvendt forstår jeg også godt, at mange borgere fra de muslimske miljøer ser Paludan som statsstøttet chikane, når man ser på hele forløbet med hende Bwalya Sørensen, hvor Paludan har/havde fået lov til at demonstrere uden for hendes bopæl efter han havde lavet den der "IQ70" video, hun efterfølgende havde modtaget trusler og han var blevet dømt for racisme.
Virker det rimeligt, at han efterfølgende kan vende tilbage til ´gerningsstedet´, fortsætte en chikane af en enkeltperson akkompagneret af ordensmagten, bare hvis nogen nu skulle mene de ville blande sig i den udøvede chikane?

Havde du på samme måde stillet dig op foran Inger Støjbergs adresse i Hadsund eller Søren Papes i Viborg, så var du formentlig blevet fjernet af politiet før du kunne sige "ytringsfrihed"
0