Du svarer på indlægget:
"Disse følelser - at noget er suverænt og helligt - findes altså også i dansk kontekst… så man burde kunne forstå, hvorfor koranafbrændinger forarger."

Jeg vil skide på at nogle imbecile og indoktrinerede tosser brændte Dannebrog af. Det kræver, at jeg tillægger udøverne værdi, før de kan gøre mig sur, og de har ingen værdi for mig.

(Jeg vil fra nu af føle mig såret og krænket, hver gang nogen ytrer sig - om noget uden for hjemmets fire vægge. Det betyder, at jeg vil angribe dem med brosten og brændende dæk....... Seriøst.

Fat det nu. Er man sur, så skriver man et læserbrev eller laver en demonstration. Føler man sig krænket - over en sang eller en tosse som Moses Hansen, RP eller Jens Jørgen Torsen, så må man overveje, hvor man så kan bo eller svare "krænkelsen" som et demokratisk mennesker i et demokratisk land)

Danmark er et af verdens bedste lande - også hvad demokrati-udførelse angår. Forstår man ikke det, hvorfor så være her?

RP er en tosset provokatør, der siger håbløst ekstreme ting - præcis som Hizbollah. Den slags skal enten ties ihjel eller mødes med modargumenter, sådan som civiliserede mennesker gør.

Angriber man politiet, angriber man vores stat. Angriber man vores stat, bør man finde sig et andet sted at leve.
0