Du svarer på indlægget:
BS:

Jeg har godt nok aldrig hørt om etnonationalistisk utilitarisme, så jeg ved ikke lige, hvad du specifikt søger her. Jeg kan dog allerede godt fortælle dig, at man rammer ikke nazi-kortet af den grund.

At du snakker i øst og vest om alle mulige andres tolkning af etnonationalisme end lige præcis SK´s virker et sted mellem det ligegyldige og det intentionelt fjollede.


Det er da dig, som skriver en helt roman om tankepoliti, jødeforfølgelse, Caroline Wozniacki, Madagascar og jeg skal komme efter dig. Vi er da i hvert fald i nord og syd, så mon ikke også dit indlæg omfatter øst og vest? Jeg har redegjort for etnonationalisme, fordi der virker til at være grundlæggende misforståelser, og nej der er ikke et "holdning" til, hvad begreber betyder. Der er en fast definition, så den slipper du ikke uden om. I hvert fald ikke når det kommer til at trække nazi-kortet.

Ligegyldigt og fjollet? Tror du jeg troller eller hvad? Hvorfor evner du ikke at føre en sober tone?


Og lige angående racelæren, har du siddet snakken om at afrikanere og arabere har for lav IQ til vestlige samfund overhørig? Er den attitude grundlæggende forskellig fra 30´ernes racelære? I 30´erne var det jøder, som var kilden til problemer i det tyske samfund. I dag er det muslimer som er kilden til problemer i det danske samfund. Er der slet ingen lighed?


Paludan har i hvert fald ikke talt om, at han vil ekskludere folk med lav IQ og slet ikke, hvad race angår. Din præmis er forkert ligesom jeg redegjorde for Adam. Josef Stalin deporterede 200.000 muslimer. Er det så ikke mere nærliggende at sammenligne Paludan med kommunismen?

Et fascistisk styre? Hvad er det, du mener, de lægger op til, når de først vil være libertarianske EFTER at den "etnonationalistiske homogenitet" er opnået? Når de vil indføre religionstvang? Når de vil indføre tankepoliti?


Prøv at hør her. Et facistisk styre handler bygger om et fællesskab, hvor alt er styret af staten. Jeg tror næppe, at et libertariansk tankegang har det som målsætning. Snarere det modsatte.
0