Du svarer på indlægget:
@ Kim

Jeg prøver igen.
Er 770 millioner mere end 33 milliarder?

Den der gamle støver med 33 mia igen? Jeg har nævnt det før, men de 33 mia er FMs ESTIMAT af hvordan ikke-vestlige indvandrere påvirker de offentlige finanser, hvilket medmindre jeg overser noget i praksis betyder serie-estimering af forbrug af services kontra beskatning. Der er IKKE tale om en budgetpost i sig selv.

Og tallet er selvfølgelig negativt af en længere række årsager. Det er der ikke noget overraskende i, og jeg tvivler på, at det vil ændrer sig ret meget ved at vi bruger ca et kvart mia om året på en "specielt modbydelig" lejr for de 125 mest uønskede udlændinge.

Lidt læsestof, hvis du faktisk er interesseret i hvor dine 33 mia kommer fra.

FMs estimat:
https://www.fm.dk/oekonomi-og-tal/oekonomisk-analyse/2018/fremskrivning-af-indvandreres-nettobidrag

De offentlige finanser:
https://www.dst.dk/da/Statistik/emner/nationalregnskab-og-offentlige-finanser/offentlige-finanser

Som altid, når det her tal bringes op, så minder jeg i øvrigt om, at det offentlige forbrug er på den sjove side af en halv billion kroner om året og det samlede offentlige budget, inkl overførsler, er på knap 1,1 billion kroner om året.

Som en sjov anekdote kan jeg tilføje, at jeg er meget hvid, meget ateistisk, højt uddannet, og ikke voldsomt højt lønnet hvorfor jeg ikke betaler vildt meget i skat. Jeg havde også et par år som arbejdsløs. Jeg skal formentlig til at tage mig sammen, hvis jeg skal nå at bidrage positivt til de offentlige finanser.

0