Du svarer på indlægget:
@ Kim

Hvis jeg (stik imod min natur :-), skulle være en anelse polemisk, ville jeg undre mig over, at der ikke var analyser om SF´s fremtid ovenpå en yderst dramatisk deltagelse i regering, mens "Alle" kunne se opløsningen i alternativet.
Men det kunne jeg ikke drømme om. Altså at være polemisk.


Nej, jeg ved faktisk slet ikke hvor du har hørt om det ord fra. :-)

Men som sagt, jeg ved ikke hvad du har hørt og læst i 2015. Jeg mindes ikke, at der reelt var nogen som troede, at nu var det helt slut for SF og sidste mand / kvinde lukker og slukker.

Hvad angår Alternativet, så mindes jeg ikke hverken i 2015 eller siden at have set nogen, der faktisk tager dem seriøst. De er circus-minister-partiet. Partiet for dem som bare gerne vil alle andre det bedste, uden at have nogen som helst ide om, hvordan det skal udføres. De er de flinke og rare og glade folk, der altid sidder og venter på dig inde på Sams Hashbar.

Og så videre. Det kan lyde som om, jeg ikke kan lide dem, men det kan jeg sådan set godt. De er jo flinke og rare, så hvordan kan man se sig sur på dem? Men uanset hvor meget jeg kan lide dem, så kan jeg simpelthen ikke tage dem seriøst.
0