Du svarer på indlægget:
Bekymringen berør sig på, at det er religiøse kræfter, som i følge deres udsagn (og ikke mit) har fået folk til stemmeboksen, og at det derfor skaber en polarisering i samfundet.


Men det kan da kun være et ´problem´, hvis de beder dem om at stemme på folk der ønsker kalifatet, som Duck så rigtigt påpeger. Mine forældres nabo er præst. Ville det være et lignende problem, hvis hun opfordrede mine forældre på at stemme på den lokale Konservative/Venstre kandidat? Som så ofte før, så handler det ikke om religion.
Man kan jo omvendt sige, at nogle partier ganske åbenlyst har sovet i timen, nu hvor der er et uudnyttet potentiale af vælgere. Valgkamp handler vel netop om at mobilisere vælgerne, aktivere frivillige og at få sit budskab spredt hvor man kan.

Jeg synes det modsatte er et langt større problem, hvor religiøse kræfter opfordrer folk til slet ikke at stemme. Eller at de kun må stemme på andre muslimer af den rette overbevisning, hvis de endelig bevæger sig ned i stemmeboksen. Når muslimerne så endelig stemmer, så kan det jo ikke overraske at de ikke stemmer nationalkonservativt, eller på partier der generelt er gået ind for latterlige symbolpolitiske tiltag der ikke har andet formål end at få folk til at føle sig uvelkomne.
0