Du svarer på indlægget:
Fogh og Løkke er verdenshistoriens dyreste statsministre, deres ny liberalistiske system har fejlet og efterladt et Danmark ødelagt.
På trods af de liberalistiske paroler som frie markedskræfter, så har de medført at utallige store firmaer istedet har haft mulighed for at få kartelagtgie forhold og i fiskeriet er der opstået store fiskeri konger som vupti har fået nærmet ene rettigheder til fiskekvoter og det samme kan siges om de store svinefarmere m.m vi har nu kun små 8000 landmænd tilbage og inden der går 10 år er det tal nærmere 1500.
Hele den offentlige sektor er blevet presset ind i de ny liberalistiske system, new public manegement, som har ødelagt den offentlige sektor og medført uhyrlig grader af bureaukrati. Selv de store multinationale selskaber har forkastet NPM.

Samtidig har Fogh med fup og fidus fået Danmark ind i en krig - men den største fadæse er ødelæggelsen af SKAT og her kommer så den sidste bandit i habit til (Kristian Jensen).

Løkke har siden han fik Statsminister titlen kæmpet for Løkke selv og har ladet DF diktere meget af Venstres politik, så meget at støtterne i Dansk erhverv har måttet beklage at den politik gjorde noget meget grimt ved Danmarks rygte ude i den store verden og vanskelig gjorde rekrutteringen af udenlandske specialister.

Dejligt at vi nu slipper for Løkke og Kristian Jensen.. de vil ikke blive glemt for deres ødelæggelse af det Danske samfund!
0