Du svarer på indlægget:
Nørrebro er et godt eksempel på retorisk succes. Man skaber en idé om et begreb og kan banke løs på det uden at skulle redegøre for hvad man er utilfreds med og hvor.

Kim er selvfølgelig begavet nok til at vide dette.

Men andre svage sjæle bør vide, at bydelen også står for coolness, ungdom, bæredygtighed, iværksætter-bølge, kreative erhverv, kulturværdier og kulturtilbud, historiske steder, almindelige mennesker, alsidigt gade- og butiksmiljø og meget mere.

Dele af højrefløjen forsøger ved denne generalisering at skabe en myte om en uhellig alliance mellem bz´ere og terrorparate muslimer og griber til de klicheer og rammer unge, intellektuelle og udlændinge med deres halv-racistiske fordomme - rettet til uoplyste folk gerne i dele af Jylland, Falster eller Vestsjælland. Fordi folk på Nørrebro - etniske danskere - stemmer rødt. De har skabt et begreb, som f.eks. "nærområder", som ingen forsøger længere at forstå eller analysere. Det lykkedes dem at blande flygtninge og indvandrere sammen, så ingen kender forskel medmindre de har en IQ over et vist niveau. Igen, Kim kender udmærket forskel og nuancer, men puster blot bevidst til manipulationen.

Det er "rosebud" i Columbo. Et ord, der indholder død. Men som siger mest om den mentale død hos dem der bruger det.

TV2 følger lakalagtigt trop.

0