Du svarer på indlægget:
" Men efter Rosonnari smuttede fra tråden, var vi så småt ved at få reetableret en civiliseret debat med øje på bolden - sådan i det store hele i hvert fald.

Skal vi ikke prøve det igen?


Var det der hvor alle dem der var i tråden sad og først var enige om at denne sag ikke var så slem fordi de blå partier også har lavet fejl, og efter redegørelsen var enige om at det var embedsværket der var skurkene, og dernæst alene Mogens´ ansvar efter han smuttede? MadsThomsen sagde det fornuftigt og du svarede:


"
Jeg kan følge meget af det, du skriver. I hvert fald ud fra et strengt juridisk perspektiv. Der er bare et spørgsmål, der ikke bliver besvaret, når det bliver hævdet, at lovbruddet var så åbenlyst:

Hvorfor sagde ingen noget, når det var så åbenlyst?

På mig virker det ikke rimeligt, at en regering, der, ud fra hvad vi ved, har handlet i god tro, skal tage hele skraldet for det, som professor, Frederik Waage, i Berlingske omtaler som en total nedsmeltning i embedsværket, efter han har gennemlæst redegørelsen."


Altså hvorfor skal de ikke tage alt skraldet? Uvidenhed er ikke for formildende omstændighed og det er jo altså ikke forbudt at tænke selv, og overveje om det egentlig er lovligt at kræve folks ejendom inddraget/destrueret. Det er jo ikke en lille ting faktisk. Du prøver hele tiden at underspille ansvaret, sagens alvor osv, det ligner rent socialdemokratisk spin. Du taler pænere end Hausser, men ellers virker i lige ekstreme.

Måske er en et-partis regering bare ikke særlig smart, i hvert fald ikke når man har en meget dominerende person i spidsen, hvor folk eftersignende er bange for at sige fra.0