Du svarer på indlægget:
@PST

Nu skal der jo mere end en person til at holde en debat i gang, og grunden til at jeg deltager er fordi der netop er en debat. Et fint eksempel er debatten om myndighederne.
Jeg skriver at det er problematisk at Mette siger myndighederne stod bag anbefalingen, hvis de ikke gjorde. Debatten opstår når du kommer og siger at det er et dilemma om man skal sige sandheden eller Forhammer siger at man ikke nødvendigvis kan stole på kommisionsrapporten. Havde I nu skrevet at ja det burde hun have formuleret smartere, så havde der ikke været en debat. Debatten opstår fordi I ikke kan rykke jer det mindste og ikke vedkende at det er smartest at sige sandheden. Burde ellers være noget vi alle sammen kunne være enige om. Så du anklager mig for at være besat at Mette, så klinger det jo lidt hult, når det pludselig er et dilemma om MF skal sige sandheden. Så er du måske besat af at forsvare MF.

Så tror jeg vist heller ikke at min kritik er voldsommere, jeg tror du skal læse tråden igen. Jeg har flere gange sagt at jeg overordnet er tilfreds. men mener at politikere skal sige sandheden. I din iver efter at forsvare misser du dog helt de nuancer.

Jeg synes dette indlæg viser hvor lidt overskud du har når der kommer kritik af MF

"Nu er det jo forbeholdt MF at fortie visse elementer af sandheden og poste folkelige ting på Fb. Det er aldrig set før i dansk politik, så jeg kan sgu godt forstå, at folk er pissed over det."


Så fordi andre politikere har dummet sig, så bør vi ikke tale om Mette Frederiksen. Du er med på at hun er vores statsminister lige nu? Derfor er hun i vælten. Det var Lars Løkke før med bilag og hvad ved jeg. Hvad med Inger? Jeg skal da love for at hun har fået sin tur i manegen her på bold.dk. Du ender med at lyde en smule hyklerisk når du laver sådan nogle indlæg.


0