Du svarer på indlægget:
Jeg har heller ikke skrevet noget om minksagen.

Først sagde du at det var et dilemma om MF skulle holde sig til sandheden. Derefter forsøgte du dig med noget sarkasme:

"Nu er det jo forbeholdt MF at fortie visse elementer af sandheden og poste folkelige ting på Fb. Det er aldrig set før i dansk politik, så jeg kan sgu godt forstå, at folk er pissed over det.""


Igen, at andre fortier sandheden, gør da ikke at det er ok at MF gør det. Husk hvor meget røg Inger S fik herinde. Der så jeg dig ikke forsvare løs. Det er jo den slags der gør at debatten og kritikken af MF fortsætter. Hvis du havde anerkendt at MF burde sige sandheden, havde der ikke været en debat.

". Det, jeg anfægtede, var, at intet tilsyneladende er for småt til at sende en sviner efter MF. "


Man der er også en tendes til at nogen prøver at gøre større ting små.

At du synes det er strengt at Mettes makrelmadder, håndboldfejringer, ostemader, gåture i naturen osv hver gang det brænder på, bliver påtalt og gjort lidt nar af, er måske også lidt følsomt.

Du var nok ikke i tråden, før MF, men der har da altid været fuldstændig det samme. Kritik at store og små ting. Nu er det bare DIN yndling der bliver kritiseret og så er det hele super strengt. Tilfældigt nedslag i tråden:

"Da jeg var på ambassaden i London var Per Stig i også fuldstændig ligeglad med rygereglerne - han røg indenfor. Hævet over loven.

Som virksomhedsejer må man håbe at Lars Løkke ikke blir straffet. Så skal der bare shoppes tøj og rejser på firmakortet. Man skal jo se ordentligt ud og restituere :)"
0