Du svarer på indlægget:
Næh, jeg sagde, at vi ikke kunne forhindre BRIC-landenes forbrug. Jeg så gerne, at vi gik forrest i at skabe fair betingelser for udbuddet, så BRIC-landenes forbrug ikke medfører den samme sociale slagside, som vores forbrug har gjort i århundreder. Uanset hvad, så vil efterspørgslen fra BRIC-landene vokse i takt med at de får flere penge imellem hænderne.

Igen forestiller du dig, at Stillehavet og Middelhavet er jævnt sammenlignelige farvande. Læste du, hvad jeg skrev? Ellers er internettet fyldt med informationer, man kan fremskaffe med et par klik. Med mindre vi udelukkende taler om flygtninge fra det sydlige Indonesien samt Ny Guinea, så er det endog meget svært at komme til Australien rent praktisk. Det modsatte kendetegner Europa.

"Hovedparten af Middelhavsmigranterne er ikke flygtninge fra krigsområder som eksempelvis Syrien, men ofte endda fra relativt velfungerende lande som Senegal. For starters." - Det må du meget gerne underbygge med facts.

"Muligheden for opholdstilladelse er selvfølgelig det første migranter overvejer, før de tager afsted." Tja, Frontex og stort set alle med reel viden på området mener ellers, at flygtninge først og fremmest fokuserer på det, de flygter fra. Men jeg ved godt, at Inger Støjberg har en "fornemmelse". Det har du vist også?


Tilføjelse: Dog vil jeg lige sige, at det jo er fair nok, at man som modsvar til udviklingen vil forsegle grænserne. Jeg mener bare, at det er vigtigt, at man afsøger grundlaget fuldstændig og desuden lader være med at forholde sig så tabu-agtigt til dele af sandheden. Det er det, der primært irriterer mig ved det her skema-fnidder og menneskesmuglerbanditjagt. Vi går glip af vigtige dele af diskussionen, når Inger Støjberg har sine sommerfornemmelser mv. Det er værd at undersøge, om det reelt er muligt at forsegle Europa, hvad det vil koste i menneskeliv samt omkostninger til militær, overvågning m.m. - samt finde ud af, om der er hjemmel i befolkningerne til sådan en politik, når omkostningerne ligger klart og tydeligt på bordet. For mig at se er det okay, at man som europæer siger, at man er klar til at lade flygtninge dø, velvidende at man har haft et ansvar og kunne have ageret anderledes. DF´s (og i de senere år den bagstræberiske del af Venstre) endeløse hykleri er nogle gange til at brække sig over - hvis man bare var ærlig og gjorde sig et par sandheder klar, så ville det være et mere reelt standpunkt.
0