Du svarer på indlægget:
Så kunne man på den anden fløj til gengæld være åbne om konsekvenserne af deres politik, jf Sverige/Frankrig-scenariet, og ikke foregøgle, fx at syriske flygtninge-indvandrere vil fungere stort anderledes i integrationsmæssig henseende end irakere eller palæstinensere, ikke påstå, at indvandringen ikke vil være en enorm økonomisk byrde, ikke antyde, at vi står i en særlig situation eller krise, når det vi oplever reelt er en permanent tiltagende folkevandring fra Mellemøsten, Afghanistan/Pakistan og Afrika grundet det enorme og stadig voksende befolkningsoverskud i de områder.


"Hovedparten af Middelhavsmigranterne er ikke flygtninge fra krigsområder som eksempelvis Syrien, men ofte endda fra relativt velfungerende lande som Senegal. For starters." - Det må du meget gerne underbygge med facts.


Det er velkendt.

http://www.nytimes.com/i…s.html?_r=0
http://www.wsj.com/artic…-1434127244


Tja, Frontex og stort set alle med reel viden på området mener ellers, at flygtninge først og fremmest fokuserer på det, de flygter fra. Men jeg ved godt, at Inger Støjberg har en "fornemmelse". Det har du vist også?


Lad gå med kontanthjælpssatser osv., men der er sguda ingen, der seriøst har betvivlet, at muligheden for opholdstilladelse in the first place (alternativt illegalt ophold) spiller en central rolle, heller ikke Martin Krasniks "forskere". Singapore modtager ikke asylansøgninger af den simple grund, at "alle" ved, de ikke giver asyl.


Igen forestiller du dig, at Stillehavet og Middelhavet er jævnt sammenlignelige farvande. Læste du, hvad jeg skrev? Ellers er internettet fyldt med informationer, man kan fremskaffe med et par klik. Med mindre vi udelukkende taler om flygtninge fra det sydlige Indonesien samt Ny Guinea, så er det endog meget svært at komme til Australien rent praktisk. Det modsatte kendetegner Europa.


Ikke sværere end at titusindvis med held gjorde forsøget, jo. Men ikke længere, for "alle" ved nu, at det enten resulterer i en hjemsendelse eller et ophold på Papua Ny Guinea eller i Cambodia, og det er der trods alt ret få, som gider betale en menneskesmugler for at tilvejebringe.

Større både i stort tal driver altså ikke bare rundt i Middelhavet og lægger til ved europæiske kyster uden at kystvagt m.v. kan opsnappe dem, hvis de vil.

Frontex reducerede i 2014 monitoreringen af politiske grunde, hvor man før det ellers i praksis opsamlede de fleste. Det afstedkom endnu en højprofileret drukneulykke, hvorefter man steppede lidt op igen.. men som altid uden at vende bådene som efter den australske middel.

En europæisk Operation Sovereign Borders ville i øvrigt næppe være meget dyrere end de nuværende Triton, Poseiden osv. Forskellen ligger bare i, hvilken vej man vender de både, man finder, og i, hvorvidt asylcentrene skal drives i EUs medlemslande eller eksempelvis i Nordafrika.
0