Du svarer på indlægget:
Dav, jeg tror du har sendt forkerte links. Det ene link beskriver, hvordan flygtningene primært kommer fra "velfungerende" Eritrea, Somalia, Syrien og Nigeria. Det andet er en personhistorie om en gut fra Senegal... Jeg kan med lethed finde en personhistorie om en DF´er med nazi-sympatier, er det så ensbetydende med, at alle DF´ere er nazister? Lad os nu ikke bevæge os ned på det niveau.


Læs dog hele artiklen, som referer fra undersøgelser vedr. udvandringen fra Senegal. Og i øvrigt indeholder NYT-artiklen jo også tal for senegalesiske Middelhavsmigranter.

Min påtand var ikke, at hovedparten af middelhavsmigranterne kommer fra velfungerende stater (ex Senegal), min påstand var, at hovedparten ikke er krigsflygtninge fra eksempelvis Syrien. Hvilket er velkendt.

Singapore er et totalitært regime med en stor grad af strukturel racisme. Jeg har boet og studeret der. Der er desuden også dødsstraf og masseovervågning. Det er et meget skidt land, dog med masser af penge, da man har givet vestlige banker meget gunstige vilkår. Desuden er Singapore meget rundhåndet, når det handler om at udstikke arbejds- og opholdstilladelser til vestlige fagfolk (bankøkonomer, læger, friske danske studerende mv.).


Komplet irrelevant for min argumentation.
0