Du svarer på indlægget:
Spock, han ikke forholder sig ikke til historiens gang, men derimod til forhistoriens gang, og det på en ekstremt overfladisk facon, om end det da er glædeligt, at Bosse føler sig oplyst.

Hvis historien isoleres til de sidste 50 år har du ret. Det ændrer dog ikke på det grundlæggende udsagn. Det diffuse begreb "danskhed" og dansk levmåde er ikke statisk. Det finder du heller ikke belæg for, selv i dit historiske vakuum hvor filmatiseringen af "De Røde Heste" er år 0 i tidsregningen.

Mht racehygiejne/socialdarwinisme vil han præge eller avle genpuljen i en bestemt retning og mener, vi ellers vil degenerere og tabe i det globale kapløb.

Vrøvl. Der er tale om en ubestemt retning. Påstanden er udelukkende at der historisk set er behov for ydre input. At du så læser "SVERIGE!!!" er din sag.

Og selvfølgelig taler han ind i indvandringsdebatten, når han vil holde grænsen åben (underforstået åben for dem, for hvem andre aktuelt ønsker at lukke den).

Stadig er det egentlig et nej. Han taler ganske enkelt mod dankshedspatentet og det idiotiske i at betragte vores folkefærd som evolutionens endestation. Men denne farlige retorik vil du have afnormaliseret til fordel for en Ernst Rüdin light.
0