Du svarer på indlægget:
Jeg har allerede skrevet, at det står i deres principprogram. Jeg har citeret det konkrete afsnit tidligere. Du kan finde det på deres hjemmeside under "politisk grundlag", det er ikke langt, en kvart A4 side vil jeg skyde på. Det er den ´Identitære søjle´ og ordet etnonationalisme du skal forholde dig til.
Sammenholdt med hans ønske om at se muslimernes blod flyde i kloakerne, borgerkrig og den pamflet jeg har linket, hvor muslimer skal ses som andenrangsborgere, så må det i sidste ende være konsekvensen. Hvis han mener andet, så må han jo gøre det klart. Hvad skal straffen eksempelvis være, såfremt en muslim kommer til at tale til en dansker uden at få ´tilladelse´?

Nå, så det skal altså være ulovligt at komme med sådan ytringer? Interessant vinkel.


Har ikke sagt at det skal være ulovligt. Men godt forsøgt. Du går rimelig langt for at beskytte nazisme, hva? Jeg skriver at den type holdninger ikke fortjener at blive taget seriøst i den offentlige debat, eller diskuteres seriøst. Men svar nu bare; Er de holdninger der er fremsat i pamfletten i din verden legitime holdninger der fortjener at blive taget seriøst som andre politiske holdninger ala fjernelsen af moms på grøntsager, bedre offentlig transport, flere/færre penge til børnehaver?
Fortjener folk der går ind for Apartheid at blive talt pænt til?

Du skrev iøvrigt (ift andet indlæg)
Jeg synes dog, at indvandrer- og flygtningedebatten er relevant, og jeg håber ikke, at den bliver ignoreret


Er det virkelig dit indtryk at det er tilfældet? Der er ikke et emne der har fyldt mere i den offentlige debat de sidte tyve år. Og det er med længder. Nærmest alt handler om udlændinge.
0