Du svarer på indlægget:
etnonationalisme


Jeg har allerede forklaret dig det begreb, så det virker ikke til, at du helt forstår det selv. Etnonationalisme er ikke nødvendigvis et racistisk begreb, og jeg har heller ikke set Paludan anvende det i racistiske sammenhænge.

Etnonationalisme er blandt andet kommet til udtryk i Balkankonflikterne, Spanien, indianere osv. Det er ikke pure nazisme. Du mixer det sammen, så du kan trække nazi-kortet.

Har ikke sagt at det skal være ulovligt. Men godt forsøgt. Du går rimelig langt for at beskytte nazisme, hva? Jeg skriver at den type holdninger ikke fortjener at blive taget seriøst i den offentlige debat, eller diskuteres seriøst. Men svar nu bare; Er de holdninger der er fremsat i pamfletten i din verden legitime holdninger der fortjener at blive taget seriøst som andre politiske holdninger ala fjernelsen af moms på grøntsager, bedre offentlig transport, flere/færre penge til børnehaver?
Fortjener folk der går ind for Apartheid at blive talt pænt til?


Når man taler om legitimitet, er det så ikke en diskussion om, at det skal være lovligt eller ulovligt? Så er vi faktisk enige. Og hvad mener du med, at "jeg går langt for at beskytte nazismen"? Er vi ved at dumme os for tredje gang i dag, hva?

Altså Paludans holdninger er lovlige. At de så er forkerte er en anden sag, men det er ikke noget, som skal bekæmpes ved lovgivning.

0