Du svarer på indlægget:
Det er blot en tankegang om, at danskere i landet skal have det godt. Paludan taler om det som en kulturproblem, mens nazister vil tage det som et raceproblem


Så hans "Negere i SydAfrika er for dumme til at etablere en stat fordi de alle har en IQ under 70" (parafraseret) er ikke racistisk. Haha. Nej, det er udelukkende kultur. Etnonationalisme og seperation af racer vil i sidste ende føre til etnisk udrensning. Dit eksempel med Serbien er ikke voldsomt gennemtænkt, Srebrenica taget i betragtning.

Og hvad mener du med, at "jeg går langt for at beskytte nazismen"?


´Paludan ønsker blot at danskerne skal have det godt i deres eget land´.

men det er ikke noget, som skal bekæmpes ved lovgivning.


Det har jeg vist heller ikke sagt. Jeg har skrevet at hans holdninger ikke fortjener at blive taget seriøst i den demokratiske samtale. Dine holdninger kan sagtens være illegitime uden det betyder de skal gøres ulovlige.

Hahahaha, tak for kaffe. Du er godt klar over, at dødstrusler ikke er tilladte i vores samfund? Hvad skyldes nedsmeltningen?


Dødstrusler? Jeg truer ikke nogen. Det er bare en holdning. Respekter det dog. Enten er du for ytringsfrihed og demokrati, eller så er du ikke. Bare fordi jeg ser NFL fans som undermennesker der ikke bør være i kontakt med os andre rigtige danskere med den rigtige kultur, så kan du da godt tale pænt og tage min holdning seriøst.
0