Du svarer på indlægget:
Tråden handler stadig om perkere. Nu blot om hvordan politikere lyver, og hvordan regeringen og befolkningen mest af alt er ligeglade fordi det alligevel er perkerne det går udover. Andelen af danskere der mest er irreterrede på Johanne og kompagni, fordi de tillader sig at stille spørgsmål ved metoderne og ærligheden er alarmerende høj. Overraskende mange foretrækker jo egentlig at det her slet ikke bliver en sag, og det er for mange vigtigere at vi ikke snakker om Ingers lovbrud, for målet helliger åbenbart midlet. Og når vi snakker om at Inger lyver, så fjerner vi fokus fra det vigtige, nemlig at genere perkerne mest muligt.

Benzo: Det synes jeg kunne være en mulighed, ellers er der jo altiernativer. Eksempelvis kunne man stemme på nogle af de partier der ikke synes offentlighedsloven er en skide fed ide.
- Jeg er ikke 100% enig i Enhedslistens politik, men jeg er tilgengæld heller ikke den store fan af masseovervågning og det politiske spil der kører. Hvis man reelt set går op i liberale grundprincipper og personlig frihed, så stemmer man Enhedslisten. Jeg har ikke stemt Ø endnu, men det har jeg tænkt mig at gøre næste gang.
Undersøgelseskommissioner synes jeg er helt fint, det skal bare ikke være et politisk instrument der afhænger af hvordan vinden lige blæser. Inger skal selvfølgelig for en rigsretssag. Det sker dog næppe.

Det kammerateri der kører på borgen hvor magtmisbrug, løgn (overfor folketinget) og korruption er helt fint, sålænge det politiske flertal er til det, synes jeg egentlig ikke er skide fedt. Men sådan er vi (måske) så forskellige.

EDIT: Bare så det er på plads; Jeg går ikke ind for væbnet revoulution, og det gør Enhedslisten sådan set heller ikke (længere).
0