Du svarer på indlægget:
Kåre Mølbak til Politiken: "Problemstillingen med cluster-5 har fået al for stor vægt". "Det er mere i det politiske landskab, der har været meget fokus på cluster-5". "Det var ikke sådan, at vi på baggrund af det (de foreløbige undersøgelser, red.) sagde, at så kan folk ikke vaccineres".

Du siger bare til hvis jeg skal fortsætte...

Det synes jeg, du burde, for Kåre udtaler sig jo netop eksplicit om Cluster-5. Cluster-5 varianten gør ikke, at nu virker vaccinen ikke. Men hvad med næste mutation? Ved vi noget om den? Nej, det gør vi ikke. Det Cluster-5 viser, er dels at en mink-variant er hoppet over til mennesker, og dels at en mink-variant er lidt mere modstandsdygtig over for vores antistoffer.

For en god ordens skyld, kan vi lige tage Lægemiddelstyrelsens notat om SSIs raport med:
Det er ”ikke sandsynligt”, at mutationen vil have ”betydelig indvirkning på effekten af den første generation af vacciner”.

Bemærk, mutationen. Ental. Specifikt Cluster-5 mutationen. Hvad med næste mutation? Nej, den udtaler de sig ikke om, af ret åbenlyse årsager.

Du har ikke forstået, at ressevoirs i dyr er normen.

Det er lidt specielt, at du bliver ved med at skrive "ressevoir" i stedet for reservoir. Og ja, det er normalt, at vira også rammer dyr, men normalt er det svært for en hunde-virus at smitte mennesker og omvendt. Det er også årsagen til, at man lige pludselig var bange for både fugleinfluenza og svineinfluenza.

Lige præcis i forhold til fugle og svin, så er de ikke så udsatte for indeværende corona-virus. Den virker ikke til at bide på dem. Mink, derimod, er meget udsatte, hvorfor der pludselig er et effektivt reservoir af virus, der netop kan hoppe tilbage til mennesker meget hurtigt. Og det ved vi, for en række mennesker i Nordjylland havde netop mink-varianter af corona-virus.

Og hvis du vælger at komme ud af dit skjul igen, så kan du måske lige svare på, hvorfor "det var absolut nødvendigt" at dræbe alle mink...Altså, nu har vi jo Kåre Mølbak, Lægemiddelstyrelse og mindst to anerkendte eksperter der siger det stik modsatte,

Det er så netop ikke det, de rent faktisk siger.
0