Du svarer på indlægget:
Robert

Jeg indser blot, at håbløse stråmænd, kan man desværre ikke komme udenom i denne tråd, når I bliver desperate nok. At I kun kan se rødt med skum i mundvigen, fordi regeringen fucker op hele tiden og jeres inkompetente opposition ikke magter at gøre noget ved det, skal jo ikke gå ud over andre. Jeg ved, at den usynlige fjende er den nem boksebold, men i trådens ånd kan I godt gøre det bedre.


Du vil altid finde enøjede debattører og nok mere på et fodboldforum end andre steder da klubtilhørsforhold jo er følelser og ofte trumfer al objektivitet og logik. De enøjede er både røde og blå.

Selvfølgelig kører folk på Mette Frederiksen. Jeg tror at de fleste, næsten lige gyldigt hvilken politisk orientering de har, ikke har et bedre bud på en statsminister end Mette Frederiksen. Du kan jo selv kigge på alternativerne: Vermund, Thulesen Dahl, Pape. Elleman, Sofie Carsten, Dyhr, Skipper.

Hvem af disse partiledere skulle dog kunne bestride den post? Parlamentarisk er der vel kun Pape og Elleman at vælge imellem. Jeg tror ikke nogen af dem er dygtige nok. Elleman kan ikke holde styr på sit eget parti og Pape er mest populær, fordi han holder mund.

Derfor er det eneste politik man kan tale i øjeblikket at kritisere regeringen elelr de Radikales Metoo cirkus. Alternativet til regeringen slås med sig selv eller siger næsten ikke noget.
0