Du svarer på indlægget:
Der findes en rigtig stor “støtte”-gruppe på facebook til ære for Mette F. Den minder lidt om den tilsvarende for Jes Dorph. Jeg har ikke sådan for alvor set de værste eksempler herinde, men i rigtig mange fb-debatter findes de hoveder, som synes det er helt galt at vi overhovedet diskuterer minksager og nedlukningsgrundlag. Det er faktisk helt ubehøvlet at det finder sted.

Jeg forstår ikke man melder sig ind i den slags. Jeg er altid bekymret når den kritiske sans ryger og man har behov for at omgive sig med andre, der helst heller ikke vil høre på kritik.

Og som Tom Jensens også påpegede findes der flere og flere eksempler på det der post-faktuelle. Og det er ikke kun socialdemokratiske(og dens meget opbakkende SF-støttegruppe) FT-medlemmer, der skriver ting som “jamen, vil I hellere have at vi havde gjort som i Sverige, og mistet x antal menneskeliv?” “Går I virkelig ind for behandlingen af Mink, og synes I vi skulle have risikeret grimme mutationer?”

Det er også i Inger Støjberg land med “jamen, er I da _for_ barnebrude??”, når kritikken falder over processen.

Altså som om (for dem) der ikke findes en position, der mener at processen er dybt kritisabel - at en statsminister ikke må lyve/skal holde loven, at en integrationsminister skal overholde loven, etc. Og at man samtidig med man lægger stor vægt på loven overholdes, sagtens kan være imod barnebrude, og være tilfredse med håndteringen af coronavirussen.
0