Du svarer på indlægget:
Poor Scouser Tommy

Den lemfældige omgang med begreber som totalitær o.l. illustrerer dog, hvor svært nogen har ved at finde en fornuftig balance i kritikken i en situation, hvor indgrebene giver god mening, og hvor resten af verdens har indført tilsvarende eller værre indgreb.


Det ændrer ikke en tøddel ved at det er totalitære indgreb og noget vi, under normale omstændigheder, ikke ville se på vestlige breddegrader.

Selvfølgelig er der grund til at være på vagt. Men S er dog trods alt ikke et parti, der har en historik for at angribe demokrati og borgerrettigheder. Der har Berlingskes venner i K en mere uheldig historik.


Skal vi ikke bare sige at S er gået i solo-udbrud med en stribe forsøg på at gøre det vildere, mere restriktivt og mere og mere frihedsindskrænkede. Og eksemplerne er masse.

Heunicke der ville indføre trangstest, uden at få undersøgt om alle indføre indgreb, var tilstrækkelige. Og så løj han endda om det og ville tørre den af på et par rådgivere.

Eller hvad med Hækkerup der ville have indført mundbind i den friske luft og i øvrigt har ladet politiet agere bøllekorps i disse Corona-tider.

Og vi kan jo blive ved. Mere kontrol er bedre end mindre kontrol.

0