Du svarer på indlægget:
Hysterisk? Det er dig der bringer hysteri på banen. Jeg har ikke nogen aktie i Greta, men jeg overraskes til stadighed over de følelser hun åbenbart kan få op i folk. Og her snakker jeg ikke om de der ser hende som frelser på jord.

Hvis ikke dit, og andres, formål er at miskreditere hende, hvad er pointen så i de 5 flyveture, eller citater som; "Hvis ikke eliten kan omstille sig, hvorfor skulle almindelige mennesker så gøre det?" ? Jeg vil ikke kalde det hysterisk, nærmere slapt og ekstremt dovent.

Hvis du har mistanke om dobbeltbrugere, må du tage den med moderatorene.

Der var et indlæg mere kan jeg se:
Hvad mener du da, at KriPa ellers har gang i?


Jeg synes dit argument er dumt. Så derfor fokuserer jeg på dig, for jeg er interesseret i din motivation og bagvedliggende pointe. Hvad vil du gerne sige med Co2-hykleren Greta? Skal vi stoppe med at lytte til hendes bekymringer? Bør hun (selv) stoppe med at fortælle folk om faren ved klimaforandringer, og behovet for handling? Hun kan jo åbenbart ikke omstille sig, så må vi hellere lade være med at gøre noget. Er det logikken? Eller hvordan?

Gorillapik og KriPa virker i hvert fald til at være voldsomt provokeret af denne harmløse historie.


Jeg er nærmere provokeret af din fesne argumentationsform. Har du egentlig undersøgt, hvorvidt båden skulle til USA uanset? Får Greta et lift, eller er båden sat i vandet, udelukkende så hun kan komme over dammen?
0