Du svarer på indlægget:
@ Redondo

De/I ønsker i den grad at flytte fokus. Gerne mod mig. Hvad mener du da, at KriPa ellers har gang i?

Hvad snakker du om? Jeg spørger, hvor du observerer, at der er folk, som i ramme alvor mener, at det her PR stunt giver klimamæssigt god mening, og du skriver tilbage med et eller andet ævle-bævle om at jeg ønsker at flytte fokus? What?

Jeg blander mig ikke i folks valg, men når det bliver brugt som PR til offentligheden vel og mærke, så burde det også være på sin plads at påtale bagsiden af medaljen. Det er jeg vist ikke ene mand om at gøre.

Okay. Og nu har vi fundet ud af, at Gretha ikke er 100% grøn. Du ved det, jeg ved det. Vi er fuldstændigt enige om det. Og hvad så? Hvad har ændret sig?

En anden ting, selv om hun ikke er 100% grøn, er hun så ikke trods alt grønnere end du og jeg? Ja, selvfølgelig er det træls at høre på det skingre hysteri, men at kassere hendes indsats fordi den ikke er helt perfekt, når den formentlig overgår din med flere længder...

Som sagt, jeg synes egentlig også, at det er lidt fjollet at være så hellig, at man skal sejle til USA og så have et mandskab fløjet over for at tage imod båden, frem for bare at flyve direkte og skippe alt spetaklet og klare turen på meget kortere tid. Men der er da godt nok mange større problemer.

Eksempelvis kunne Kim jo også have valgt at snakke om, at Trump fik snakket Shell til at invitere ham ud som gæsteforelæser ved en "træningsdag", hvor Trump så har et nydeligt "vælgermøde" med folk betalt for at møde op, og som er beordret til ikke at være negative. Hvad tænker du om det? Er det måske lidt mere tankevækkende end om Gretha på 16 klimahykler lidt i forbindelse med noget PR-pladder?

https://www.snopes.com/fact-check/shell-trump-rally-pay/

Men Kim valgte selvfølgelig Gretha. Hvorfor tror du, han gjorde det?
0