Du svarer på indlægget:
Jonas, det er ikke normalt at lade politikere hæfte personligt for selv meget "dyre" politiske fejltagelser.


Nej, det er jeg skam klar over. Der er en grund til at de fleste politikere er røvligeglade med effekterne af deres politik. Jeg finder det decideret ulækkert at man kan træffe beslutninger der har så stor betydning for andre menneskers liv, og så bagefter skyde den til hjørne med "Jamen vi troede jo at...".
Du kan jo ikke sidde 16 år efter og pludselig komme i tanke om at man jo nok skulle have haft en plan. Det er så useriøst. Jeg nægter at tro på at Anders Fogh er så dum at han ikke har tænkt den tanke før nu. Han har formegentligt bare været ligeglad. Det ville også forklare hvorfor han var så bange for at blive retsforfulgt.
- Jeg kan iøvrigt se at det først er fra 2017, at ICC kan behandle den slags. Men de kan vel ikke gå efter folk med tilbagevirkende kraft?

Jeg mener heller ikke han skal dømmes for politiske fejl. Jeg mener han skal dømmes for at både lyve for Folketinget, samt at føre Danmark ind i en ulovlig krig.

Når Lars engang kapitulerer, og Mette bliver statsminister, så skal den Irak-kommission åbnes igen. Jeg kan dog godt frygte at man ikke får gjort noget ved det, og istedet bare lader den ligge. Men sådan er det jo desværre når man ikke kan mønstre meget andet end en flok taburatklæbere og kujoner.
0