Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Sir , moderator
Hvor løst er forholdet lige? HVad med om pressen som vi støtter med mia brugte skattekronerne på noget fornuftigt i stedet for at stille sig til dommere over hvad man må rent moralsk og etisk.
Dette er en signatur.
Skrevet af HansenX
Først hvis Løkke tager bussen/cyklen, er EB-journalister og andre fatsvage tilfredse.

Imens er det ikke noget større problem at en S-leder sjuske-lyver over for myndigheder, eller at en socialdemokratisk skattechef tilsyneladende giver specialbehandling til mænd gift med S-ledere men ikke til fx fotomodeller.
Skrevet af Mercenary
HVad med om pressen som vi støtter med mia brugte skattekronerne på noget fornuftigt i stedet for at stille sig til dommere over hvad man må rent moralsk og etisk.

At pressen har interesseret sig for sagen har Løkkes håndtering vel sådan set selv bidraget til? Det er vel grundlæggende meningen at pressen skal agere vagthund - at jeg så er enig i at der ikke viste sig at være meget kød på er en anden sag.

HansenX ville forsvare Løkke om så han tilstod mordet på HansenX´s egen kone.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
"Det er vel grundlæggende meningen at pressen skal agere vagthund"

Mjaa Poul Madsen er ude med en leder i EB i dag og stille spørgsmålstegn ved om vi overhovedet kan stole på Lars Løkke som statsminister. Det mener jeg ikke er pressens opgave.
Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Men Poul Madsen er også Poul Madsen.
Lose all to save a little
Skrevet af Sir , moderator
Det mener jeg ikke er en undskyldning for noget. EB fylder jo meget i mediebilledet. Synes de forvalter den position under alt kritik
Dette er en signatur.
Skrevet af Mercenary
Lederen er vel i øvrigt avisens mulighed for at bekende kulør, så lige der er det fair nok. Jeg tror så ikke at Poul Madsens holdning overrasker eller rykker ved det store.

EB´s ledere er i øvrigt altid elendigt formulerede?
Lose all to save a little
Skrevet af HansenX
Mercenary, du skal endelig prøve at blive personlig, det gavner din argumentation helt utroligt meget.

Det, du citerer, er i øvrigt ikke skrevet af mig.
Skrevet af Mercenary
Nej, jeg svarede Sir C. og kommenterede blot dit sædvanlige propaganda. Det er jeg klar over.
Lose all to save a little
Skrevet af HansenX
Er pressemødet lagt på nettet i fuld længde? Jeg fulgte med i det meste, men dog ikke kl. 15.30-15.50. Tænk hvis jeg i de 20 minutter er gået glip af vigtige spørgsmål og gentagelser om skjortevask, eller måske navnet på den kaviar, han ikke spiste mens han sov….

Hvornår begynder EB´s talblinde journalister i øvrigt at bore i opgraderingen af konen til første klasse (som de glemte at spørge til)? Var opgraderingen mon aftalt spil? Måske kan EB (op)finde en kilde - en Frau et-eller-andet i Lufthansa - der kan fortælle mere? Og måske kan DR bidrage med at beregne hvor meget der kan spares, hvis alle sikkerhedsfolk fjernes? DR har jo ondt over at der blev anvendt en skudsikker bil. Og kunne han ikke bare have taget bussen/lejet en cykel?
Skrevet af Halil
Hvorfor fylder denne sag egentlig så meget i medierne?


En af grundene er LLRs lemfældige omgang med sandheden. En politikers troværdighed skal helst være pletfri. Når LLR går ud og siger noget som er direkte usandt(Hvornår rejsereglerne blev lavet om) så lugter pressen selvfølgelig blod.

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Jaood
EB og Co. har kørt rigeligt på den her sag, men jeg finder det dog stadig en lille smule humoristisk, at det anses som et problem. Løkke fortjener al den kritik han får. Han er færdig i dansk politik. Eller nej, rettelse: Han BØR være færdig i dansk politik, men med tumper som jer i dette land, så sker det jo ikke.

Lorteland.
Skrevet af Borger Louis
Må du ikke brevstemme eller hva´?
Skrevet af Burro
Hvis Danmark er et lorteland, tør jeg slet ikke tænke på, hvad andre lande er.
Kosovo je Srbija
Skrevet af Trotski
Jeg kan ikke forarges over beløbene, men at han igen havner i bilagsballade og dermed ikke lærer af sine fejl er himmelråbende dumt. Elendig dømmekraft er vel ikke ligefrem en statsministerlig kvalitet.

Han skal naturligvis - ikke mindst pga. forhistorien - have ekstra godt styr på udgifterne. Intet fråds, ingen sammenblanding med den private økonomi.

Lige nu står han tilbage som enten dum, sjusket, fusker eller pisseligeglad.
Skrevet af Sir , moderator
Han har stadig ikke forbrudt sig mod nogle regler? Er der virkelig en bilagsballade? Er det ikke bare pressen der svælger i den gode historie om at manden har fløjet på nogle dyre billetter, i øvrigt helt efter reglerne?
Dette er en signatur.
Skrevet af Schelden
EB og Co. har kørt rigeligt på den her sag, men jeg finder det dog stadig en lille smule humoristisk, at det anses som et problem. Løkke fortjener al den kritik han får. Han er færdig i dansk politik. Eller nej, rettelse: Han BØR være færdig i dansk politik, men med tumper som jer i dette land, så sker det jo ikke.

Lorteland.


Hvor er du dog sølle, men nuvel. Hvorfor er man en tumpe, hvis man stemmer V?

Edit:

Jeg er yderligere fuldstændig enig med Sir_C. Hele det her forløb har været en stor joke, som medierne/pressen har gjort sit ypperste til, at holde i live - De prøver stadig, nu er spørgsmålet jo hvorfor han ikke betaler tilbage. Så leder den nemlig videre til, at havde det været en ALMINDELIG dansker, så var man røget ind bag tremmer eller lignende.
København.
Skrevet af pukledyret
Jo, der er vist lige noget med at have købt en del private (små)ting på repræsentationskontoen. Beløb han efterfølgende har betalt tilbage, men først da pegefingeren blev løftet.

Der køres på overdrevet i denne sag, ingen tvivl om det.

Men der er vist heller ikke tvivl om at manden har manglende format.

Som Trotski er inde på, så tror jeg ikke han er en fusker som Brixtofte for eksempel. Nærmere er han bare pisseligeglad.

Det er bare ikke så fedt når det er vores skattekroner. Som han samtidigt agiterer for har det bedst i borgernes lommer. Det giver ingen mening.

Forbyd Marie Krarup.
Skrevet af Schelden
Nu har jeg ikke haft studeret bilagene nøje, men kan du fortælle, hvad han har købt på firmakortet? (Offentlige)

Det mere fordi jeg har erfaret fra nærmeste hold, at "forretningsrejser", som det jo i og for sig var, der betaler man i størstedelen af tilfældene mere eller mindre intet selv. Altså skjorterens, roomservice mfl. er på virksomhedens kreditkort, da man er der som virksomhedens repræsentant og ikke som enkeltperson.
København.
Skrevet af Sir , moderator
En af historierne i EB går på at han brugt 3.000 kr på roomservice og rens på sine rejser. 3000 kr! På 15 rejser. Den var forsidehistorien. Det er da useriøst og udelukkende udtryk for en absurd heksejagt.

"Det er bare ikke så fedt når det er vores skattekrone"

prøv at sætte beløbene i relief. Jeg sakser lige noget fra Facebook her:


"Den ene million han har brugt på rejser, udgør 0,000061 pct. af vores bruttonationalprodukt. Eller 0,0062 pct. af vores ulandsbistand. Til sammenligning har vi i løbet af de to uger, sagen har kørt, betalt medierne 250 mio. skattekr., hvilket svarer til 0,015 pct. af bruttonationalproduktet. Eller 1,6 pct. af ulandsbistanden."

Dette er en signatur.
annonce
0