Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Halil
Tja, du kan jo godt lide at kæfte op herinde, så det kunne være en grund.

Du går ret meget agurk over et simpelt spørgsmål, som du jo også svarer fint på. Det er noget mærkeligt.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Bosse1983
Med et rødbedefarvet pas i hånden er vejen igennem Europa ikke så besværlig.

Farven på passet er oplagt sekundær til farven på hånden der holder det.

At forklare KimTell, at den videre håndtering af diverse møgdyr er op til domstolene, får du nok vanskelig ved. Demokrati og retsstat er kun brugbart når man er 100% enig. Deres behandling indebærer typisk ikke fakler, reb og høtyve, så hans butik tjener ikke på det.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg er heller ikke helt sikker på hvor tilliden til det syriske retsvæsen pludselig kommer fra. Jeg har ikke super meget tiltro til, at et land der mere eller mindre ligger i ruiner, har tænkt sig at skulle håndtere farlige fanger der reelt set ikke er deres ansvar. "Udvisninger" er nok ikke urealistisk, og så søger de jo nok hjem til venner, familie osv. Men ok, hvis man håber nok, så er alt muligt. Og i den sammenhæng giver det jo god mening, at Holger K pludselig er dummere end en død fisk. At han jo nok desværre har forstået noget mere af sagens sammenhæng og konsekvenser end Kim og vennerne er forståeligt nok ikke så rart at tænke på.
Skrevet af Halil
Mærkelig og kedelig historie med LAU.

Godt det bliver meldt til politiet, selvom det kan undre det ikke er sket noget før. Også er det en slap ledelse lader det til.

"Det er her, grimme mænd, der taler hurtigt, tager hen for at score," som en tidligere politiker med rødder i ungdomspolitik Jf. Søren Villemoes opslag, lyder rimeligt plausible.

Hva sir du KP?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(412118201009)
Kp

Holger K Nielsen, SF og venstrefløjen i almindelighed, har jo ramt skiven uafbrudt på udlændingepolitikken i 30 år.

Det tog kun et par årtier at nå frem til at antallet nok har betydning!!!

Eller de glade dage under Nyrup, hvor man ville bekæmpe tvangsægteskaber, ved at påbyde at det »lykkelige« par skulle forbi kommunen og forsikre at det var ægte kærlighed!

Samme venstrefløj, der ikke evnede at bakke om ytringsfriheden.
Det gør de i øvrigt stadig ikke, så Muhammed-krisen lærte man heller ikke af.

Jo, venstrefløjen, og Holger og madammen, siger ja og amen, når det handler om den totale underkastelse for en ideologi der er gennemført totalitær og voldelig.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(561856201103)
Haha. Det er nok ikke helt ved siden af. Der er i hvert fald en god slat jeg mistænker for at være i ungdomspolitik grundet det sociale, festerne og pigerne, mere end det politiske. Og fred være med det iøvrigt. Det er de andre man skal passe på.
Jeg har oplevet en afstemning blive afbrudt midt i det hele, fordi der var lækket beskeder fra et internt fora, hvor København-afdelingen, der stod for arrangementet og dermed også sikrede at stemmerne blev talt korrekt op, havde sørget for at stemmeoptællingen blev foretaget af "støtter", der kunne sikre at de rigtige folk blev valgt ind i bestyrelsen. Ganske dramatisk.

Derfor tænker jeg også at timingen på den her historie er en anelse spøjs. Hvorfor kommer det frem lige i dag, hvor de åbenbart har formandsvalg, og ikke - eksempelvis - i sidste uge? Det virker til at det er noget der har stået på længe, og som Rasmus Brygger har arbejdet på i noget tid.

Kim: Hvad er det du prøver at sige. Du formåede lige at smide 10-15 linjer ind i skrivefeltet, men uden overhovedet at forholde dig til den konkrete sag. Det er alligevel godt klaret.
Skrevet af Slettet(320937202705)
Samme venstrefløj, der ikke evnede at bakke om ytringsfriheden.


Jeg gider næsten ikke spørge. Men hvad henviser tossen nu til her? Burkaforbudet?
Skrevet af Slettet(561856201103)
Mohammed tegningerne.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bot

Du behøver ikke gøre dig nogen anstrengelser for at dokumentere at din politiske interesse er stærkt begrænset.

Nu kræver debatterne et minimum af forudsætninger, så det kan jeg egentlig godt forstå at du ikke spilder tid på.

Dit spørgsmål er endnu en afsløring af afgrundsdyb uvidenhed.

Du er til en vis grad undskyldt.
Jeg omtaler en begivenhed der fandt sted for flere år siden, og også dér kommer du til at ligne Amin Jensen på en bjergetape. På helt flade dæk.

Prøv at Google Muhammed-krisen.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Kp

Eksakt.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
@kim,

Det er alligevel en über-fresh Amin Jensen henvisning det der kim. Og så endda to gange i samme tråd indenfor kort tid. Dine svinere er knaldgode.

Mht. Muhammed-krisen, hvad er det helt konkret der får dig til at beskylde venstrefløjen for ikke at bakke om om ytringsfriheden?

Skrevet af Slettet(412118201009)
Kp

Her har jeg mistænkt for at du gør sig en anelse mindre vidende, end du reelt er.

Du påpeger Holgers fortræffeligheder, hvorpå jeg minder om et lille udsnit af venstrefløjen og Holgers, skal vi kalde det uhensigtsmæssige, tænkning gennem en række årtier.
Det er ikke helt tilfældigt, at blå blok har badet sig til valgsejre i 4/5 valg.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(320937202705)
Søde kim,


Mens du forsøger at finde svar på mit forrige indlæg ovenover, kunne du så ikke fortælle om du er for eller imod burkaforbuddet? Jeg mener, du er jo stor fan af ytringsfriheden som de fleste andre på den yderste højrefløj og bruger den overhovedet ikke blot opportunistisk i fremmedfjendskhedens navn. Så, jeg går ud fra du var på gaden og demonstrerer mod dette helt konkrete indgreb, ikke sandt?

Tillæg: syntes du det er helt fint at politiet skal bruge resurser på at bekæmpe ytringsfriheden på denne måde?

https://ekstrabladet.dk/112/mand-vred-over-burkaklaedt-kvinde-anmeldte-hende-til-politiet/7528428

?
Skrevet af Slettet(561856201103)
Kim: men det er bare ikke så relevant ift den konkrete sag
Skrevet af Slettet(100659192308)
https://www.berlingske.dk/politik/henrik-sass-jeg-blev-ramt-af-depression

Sass har åbenbart været ramt af en depression, og man kan da kun håbe han er blevet helt rask. Men er det ikke en smule tyndt, hvorfor S ikke sygemeldt ham? Nu får medierne så over nakken, fordi man har været efter en syg mand, men hvor pokker skulle de vide det fra?

Udover dette har Sass depression åbenbart ikke været værre, end han godt kunne gennemføre sit ynkelige tvshow med Søren Pind hver uge.

“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af qanatoli
Jeg er umiddelbart helt enig med Poul Madsen (skræmmende nok). Hvis man har en depression, så skal man selvfølgelig sygemelde sig. Hvis man vælger at holde kæft og arbejde videre alligevel, så må man også leve med at ens arbejde bedømmes som om man var rask.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Jeg er umiddelbart helt enig med Poul Madsen (skræmmende nok). Hvis man har en depression, så skal man selvfølgelig sygemelde sig. Hvis man vælger at holde kæft og arbejde videre alligevel, så må man også leve med at ens arbejde bedømmes som om man var rask. "

Jeg er også ganske enig med PM, det virker selvom det måske lyder forkert, som en ganske letkøbt undskyldning som Sass kommer med. Han vil nok heller ikke tale med pressen nu, selvom han er blevet rask.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Slettet(561856201103)
Depression er noget lort. Og som udgangspunkt ikke noget jeg ønsker for nogen. Men i Henrik Sass tilfælde kunne jeg dårligt være mere ligeglad. Primært fordi jeg mistænker ham for at være fuld af løgn. Den der "Ekstrabladet har gjort mig syg" vinkel er godt nok belejlig ift at der kæmpes for at få journalister ud af Christiansborg.

Jeg fatter virkelig heller ikke hvordan han er kommet så højt på strå hos sosserne, udover at han har været DSU´er.
Skrevet af ( O )
Ja han er ekstremt utroværdig. Venner med rockere osv.
Skrevet af Bosse1983
Størsteparten af møderne han udeblev fra skulle også være før han gik ned med depression, og så igen efterfølgende når han leger med Pind. Mest lyder det som en der leder efter en undskyldning for ikke at have passet sit arbejde, inden medierne får blæst det op frem mod valget.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0