Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det er den del af besøget som Lilleør snakkede om. Men så vidt jeg lige kan forstå på POV linket, så varede hele besøget under 10 minutter?

Og på TV2 under overskriften – ”Minister om optrin på gymnasium: Turen ned af trappen var det værste” – sætter Lilleør farver på netop nedstigningen mod udgangen:

”Det var virkelig ubehageligt. Situationen var ude af kontrol. Der kunne ligeså godt være faldet en stol udover og ned i hovedet på os”.

“Der var en begyndende lynchstemning. Det var rigtig ubehageligt. Det var meget utrygt at være i. Og vi var ligesom fanget, man kunne ikke komme væk.”


(Fra POV linket) og her
http://nyheder.tv2.dk/samfund/2019-03-08-minister-om-optrin-paa-gymnasium-turen-ned-af-trappen-var-det-vaerste

Ubehageligt eller ej, så virker lynch-stemning ganske overdrevet omend jeg ikke har været til en lynching før. Men det har Lilleør måske.
Skrevet af Sir , moderator
Fatter ikke du gider forsvare det der.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg forstår ikke, at du gider forsvare politisk motiveret løgn. Synes du at Lilleørs udlægning virker rimelig, nu hvor vi har set videoen?
Men vi behøver jo heller ikke at være enige.
Skrevet af Sir , moderator
Det var måske sådan hun følte det. Jeg ved ikke om den video dækker hele besøget. Så var det meget kort i hvert fald.
Vi kan vel blive enige om at det er nogle uvorne unger, der skaber en utryg stemning og det er vel det primære.
Dette er en signatur.
Skrevet af Kaffe
I bund og grund vil KriPa jo bare gerne have lov til at snyde til eksamen.
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det er sjovt skrevet, Kaffe. Men jeg tror faktisk ikke at lige dette besøg handlede om eksamensovervågning. Det var noget med demokrati, hvorfor Lilleør også var med. Derudover, så dækker Riisagers ministerium ikke min uddannelse, så jeg bliver ikke berørt.

Sir_c: Det kan vi da godt blive enige om. Jeg er dog ret sikker på, at Lilleør ikke ser ´tonen´ som et problem (smiley).
Skrevet af Kaffe
Protesten handlede vel om, eller var i det mindste foranlediget af, de nye regler for eksamenssnyd?
Niddets arkivar
Skrevet af Slettet(561856201103)
Den officielle forklaring er vist besparelser på uddannelsesområdet. Men du har da nok ret i, at en del også har været motiveret af overvågningen.
Skrevet af Bosse1983
Muligvis, men vel det er vel heller ikke utænkelig, at generelt dårligere vilkår for undervisning spiller ind.

http://www.oravis.dk/index.php/5989-nedskaeringer-rammer-orestad-gymnasium-hardt
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Bosse1983
@Sir C.

Umiddelbart synes jeg "truende" virker lidt voldsomt. Jeg er med på at det sikkert var ubehagelig, men hvad var forventningen, alt taget i betragtning. Uanset virker det lettere overdrevet at holde fast i hændelser som ikke er dokumenteret og ingen vidner kan genkende, og efterfølgende true med kollektiv straf genne ministeriet.

Mest virker det til at man satser på at gymnasiet fejler, efter den sminkede rapport, og så skubber man narrativet i den retning. Alternativt kunne man jo bare forlade stedet, og sige at dialog ikke var mulig. Man er der 10 minutter, så det virker ikke som man egentlig prøvede.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Sir , moderator
"Jeg er med på at det sikkert var ubehagelig"

Men det er vel også det primære. Det virker til at I hellere vel diskutere HVOR ubehageligt det egentlig var, muligvis fordi I er i opposition til den pågældende politiker. Det endda baseret på en video der er klippet i og som er temmelig kort og produceret af gymnasieelever.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Så hvad er din motivation for omvendt at forsvare en klar overdrivelse, som efterfølgende benyttes til at sanktionere det pågældende gymnasium. Skal gymnasiet straffes fordi ministerens gæst har følt ubehag? Muligvis fordi du stemmer på pågældende ministers parti.

Det endda baseret på en video der er klippet i


Jeg tror ærlig talt ikke der er meget mere fra besøget. De kom ind, gik op af trappen, er i et klasselokale ganske kort og går. Som skrevet tidligere, så under 10 minutter i alt, så vidt jeg kan forstå.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg ved ikke om det er en klar overdrivelse. Jeg synes også det betyder mindre. Folk opførte sig uanstændigt og jeg forstår ikke, at det skulle betyder mindre, end hvad nogle folk føler i en situation som alle raske mennesker vel kan blive enige om ikke er ok. Det er dog klassisk yderste venstrefløj.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Folk opførte sig uanstændigt og jeg forstår ikke, at det skulle betyder mindre, end hvad nogle folk føler i en situation som alle raske mennesker vel kan blive enige om ikke er ok


Det er da problematisk at man vil straffe gymnasiet på baggrund af episoden. At der bliver buh´et og råbt slag-ord er vel næppe det værste der kunne ske. Nu hvor besøget jo netop handlede om demokrati og dannelse, så er det vel forventet at eleverne viser deres utilfredshed. Og det er vel også ok? Det er jo ikke Kina hvor man skal bukke og skrabe så snart partiet kigger forbi.

Set bort fra ham der råber ´luder´, hvem er det så ellers der opfører sig så utilgiveligt?
Skrevet af Slettet(202352200106)
Der er jo heller ingen, som drager paralleller til Kina. Det er jo en stråmand. Selvom man lever i et demokrati, så kan man da godt have en smule anstændighed. Jeg buher jo heller ikke af alle personer, som jeg er uenige med eller sågar utilfredse med. Det appellerer til laveste fællesnævner.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Sir , moderator
Folk skaber sig og der er en stemning der ikke virker særlig behagelig. Der bliver råbt luder og UD osv. Det er muligt du kommer fra et miljø hvor den slags er helt normalt og acceptabelt, men jeg synes nu at folk bør opføre sig ordenligt. Vi har nok forskellige syn på hvad det er, du synes tydeligvis at den her slags opførsel er helt perfekt. Magthaverne skal jo føle hvad folket synes, uagtet hvordan det kommer ud. Power to the people og alt det der. Gætter på du også synes klima-demoen og dens efterladenskaber var helt perfekt udført.
Dette er en signatur.
Skrevet af Steve Highway-61
Ligesom det er ubehageligt og grinagtigt at skulle høre lige præcis de to damer moralisere over demokratisk dannelse. Det kalder da på en eller anden form for protest ifølge min dannelse.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
@Sir. C.

Jeg har alle dage stemt til højre for midten. Jeg er ikke i opposition mod det politiske ståsted. Jeg ER i opposition mod populismen der fordærver det ståsted og den uredelighed pågældende minister udviser.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hvor meget tror i eleverne føler, at der bliver lyttet til dem, når regeringen sparer på deres uddannelser og deres undervisning forringes (og så det med overvågningen som Kaffe nævner)?

Jeg siger ikke at det ikke kan være ubehageligt, men at det skulle være den traumatiserende oplevelse i ophøjer det til, køber jeg ikke. Virker det lyttende og demokratisk at efterfølgende ville straffe skolen på baggrund af episoden?
Skrevet af Steve Highway-61
http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-03-27-loekke-stoetter-papes-syn-paa-is-krigere-ikke-rart-at-oenske-nogen-doede-men

Yes, Løkke og hvad mon vi tænker inderst inde, når du siger dette.

Ifølge straffeloven er det ikke strafbart at undlade at græde hvis du blev mejet ned i et attentat.
All we are saying is give peace a chance that means you too
annonce
0