Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Darth Vader
Til gengæld er der desværre mange med flygtningebaggrund i København der har stemmeberettigelse.

Man kan diskutere frem og tilbage hvem der har fordel. Det er vel et spørgsmål om hvem der betaler byrden.

Jeg synes det er Jylland. Jylland afgiver mange ressourcer politimæssigt til København på grund af bandekriminalitet m.v.

Behold det jyske politi i Jylland og lad københavnerne klare sig selv.

Når lortet brænder (og det gør det før eller siden) så sæt grænsepoliti på fynssiden, Vil fynboerne dele fremtid med Sjælland så ok. Så luk lortet på den jydske side af Lillebælt.


Skrevet af Dolpherklar
"Jeg synes det er Jylland. Jylland afgiver mange ressourcer politimæssigt til København på grund af bandekriminalitet m.v.

Behold det jyske politi i Jylland og lad københavnerne klare sig selv.

Når lortet brænder (og det gør det før eller siden) så sæt grænsepoliti på fynssiden, Vil fynboerne dele fremtid med Sjælland så ok. Så luk lortet på den jydske side af Lillebælt"
.


Fantastisk. Fremmedhad kombineret med jyske mindreværdskomplekser. Du har ikke også noget viden om Chemtrails, sådan at vi kan få den perfekte kinder mælkesnitte?
Skrevet af hatafmug
Fed debat ellers... Nogen som har læst Erik Valeurs debat indlæg i politiken i dag? kloge ord
FCK
Skrevet af repos
Det er vel et spørgsmål om hvem der betaler byrden.
Jeg synes det er Jylland.


@ Darth Vader

Har du hørt om udligningssystemet?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af pukledyret
@Darth

Sådan af ren interesse... hvor befinder Lolland og Falster sig i din ligning?
Abe
Skrevet af qanatoli
Jeg betaler afsindigt meget mere i skat end jeg ville føre i Jylland, og må samtidig lide under en langt mere belastet infrastruktur. Samtidig sponsorerer min kommune, hvor det er pløk umuligt at få børnene på er svømmehold med ordentlige træningstider, et utal af mindre benyttede kommunale tilbud i udkantsområderne. Det er s’gu ikke jyderne der skal klage over skattebelastningen.
A good friend will help you move. A really good friend will help you move a body.
Skrevet af Slettet(412118201009)
hatafmug

Har læst Valeur.

Jeg kan snildt ha overset et eller flere aspekter, men sidder med en fornemmelse af, at Valeur ruller relativt klassiske mekanismer ud.
FREM for alt
Skrevet af hatafmug
Ja, det gør han da. Det vi så skal gøre alle sammen er at spørge os selv; hvad har vi brug for og hvordan? Vi kan ikke lave om på systemet. Systemet har gjort at vi står i lort til halsen. Vi skal have et nyt system. Jeg anbefaler at alle undlader at stemme lige om lidt og i stedet slår sig sammen i små grupper og giver hinanden det vi har brug for. Det hedder participating budgeting og er så småt i gang rundt om i verden. Lad politikerne sejle deres egen sø.
FCK
Skrevet af pukledyret
Der er sagt en del grimme ting om Paludan, men han er sgu ikke uden humor.


Moddemonstrant: "...Nu har jeg set en del i mit efterhånden lange liv"

Paludan: "Nåh, du er folkeskolelærer?"
Moddemonstrant med breezer i hånden: "Wah wah wah!"

Paludan: "Er du gravid?"

Moddemonstrant: "Tror du jeg ville stå og drikke hvis jeg var gravid!?"

Paludan: "Ja."Den sidste tog hun ikke så pænt.
Abe
Skrevet af Fl@skebøf
Nogen der fik set dokumentaren om ham, ellers er den på youtube nu. Han virker sgu lidt kogt/psycho til tider, men han har fået rørt godt rundt i den kedelige politiske andedam må man sige.

https://www.youtube.com/watch?v=8qnaHZfK1po
Skrevet af Slettet(202352200106)
For mig var den egentlig ret ligegyldig og slet ikke særlig informativ i forhold til, hvad man i forvejen vidste. Det har jo ikke været nogen hemmelighed, at de brugte Youtube og, at der generelt deltager mange børn. Det undrer mig dog, at der ikke er nogen voksne eller lærere, som er klar over, at Paludan arrangerer disse møder på skoler. Foruden holdningerne så er der jo også en sikkerhedstrussel ved at have Paludan på en skole.

Det eneste sjove var Paludans partimedlemmer. Den tørre kiks, Ronnie, som gudhjælpemig var partiets næstformand. Rebellen Dennis som skabte et større drama over nærmest ingenting og som konstant truede med, at han ville forlade partiet. Guess what, han er stadigvæk aktiv og var med i Lyngby senest (hvad jeg lige så i TV2 nyhederne). Det er i hvert fald godt, at de har Paludan som frontfigur, fordi ellers ville deres parti falde helt fra hinanden.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Bosse1983
Det hedder participating budgeting og er så småt i gang rundt om i verden

Gør det. Nap en grøn te eller en smoothie af grøftevand, undlad at stemme og slå dig sammen med andre af samme overbevisning. Please.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vincent Gigante
Nemlig. Det interessante ved DRs ´dokumentar´ var blikket bag kulisserne hos Stram Kurs og ´persongalleriet´.

Og det var præcist, som jeg forventede det, som jeg har gættet mig frem til her på tråden tidligere - og som det ofte er hos den yderste højrefløj: En samling af semi-skæve eksistenser med ringe samarbejdsevner og ualmindelig dårlig evne til at organisere sig. Det var sørgeligt at se på.

Havde man ´bare´ ladet dem være, så var de på et tidspunkt imploderet og gået i opløsning, som Daniel Carlsen og Danskernes Parti m.fl. Nu har de så fået et helt enormt boost og omtale på baggrund af demoen på Blågårdsplads.

I øvrigt var det også fint, at Paludan blev gået en smule på klingen hos 24/7 af Qvortrup og medvært. Tyk, rabiat, smørhår, neurotisk, nasty slick boy er krænkende og over grænsen - men at råbe affald, luder, feltmadras, sædsluger til voksne og mindreårige er inden for ytringsfriheds rammer, hvis man skal tro Paludan.
.
Skrevet af Fl@skebøf
Enig, Redondo. Jeg ville også gerne have set mere til privatpersonen Paludan.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Dennis og Rasmus er den københavnske udgave af Jan og Leif fra Dahlgårds tivoli
Skrevet af Slettet(202352200106)
Stram Kurs har nu indsamlet 15532 vælgererklæringer. Vildt nok. Det ligner, at de kommer på stemmesedlen og derfor også bliver et tema i debatten hos de store medier. Spændende om de har disse kompetencer. Jeg vil da i hvert fald anbefale, at de får hevet kompetente folk ind, som kan hjælpe dem med at fremstå anstændige. Ikke i deres holdninger, men i måden som Paludan taler til folk på. En ting er at té sig tosset til demonstrationer, noget andet er at skulle stille sig op og debattere. Fordi så kan deres medvind her i april hurtigt blive til modvind.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(202352200106)
Så det bliver vel senest d. 2 juni, at de skal have dem alle klar. Kæft det kunne blive noget af et cirkus, hvis den går i gennem.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Fl@skebøf
Ikke i deres holdninger, men i måden som Paludan taler til folk på. En ting er at té sig tosset til demonstrationer, noget andet er at skulle stille sig op og debattere. Fordi så kan deres medvind her i april hurtigt blive til modvind.


Enig. Læg mærke til han er meget nedværdigende overfor folk i hele sin attitude, især hvis de ikke snakker ham totalt efter munden.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Lad dem/ham da endelig stille op. Det kunne da være fint, hvis der rent faktisk blev gået kritisk til hans program og han blev bedt om at tage stilling til udførelsen af hans politik.

Jeg tror dog ikke de har så længe. Hvis valget skal være samtidig med EP valget, så har de vel kun en uge/7 dage. Jeg tror ikke Løkke kan overskue to nederlag på så kort tid, så hellere få flået plasteret af med det samme. Jeg håber næsten de når det.
Jeg skal dog lige have en ting på plads. Hvis Stram Kurs stiller op, så skal de vel have minimum 4 kandidater og 2% af stemmerne? Ellers skal Paludan vel stille op som løsgænger for at opnå de 20.000 personlige stemmer for at komme ind? Eller vil han komme ind som eneste (fra Stram kurs) såfremt han skulle få 20.000 personlige stemmer, men partiet ikke opnår de 2%?
Skrevet af Fl@skebøf
Jeg tænker det er bedst de når spærregrænsen fordi så er vi fri for at skulle høre på ham i flere år efter, kommer han ind vil han og hans parti hurtigere dø ud er mit gæt.

Især fordi jeg tænker at han så vil blive udstillet som en der ikke har noget at byde på/ikke er egnet som en seriøs politiker. Det sagt så har han da fået rørt godt rundt i den kedelige og indspiste politiske andedam, det skal han have haha. Underholdning er det.
annonce
0