Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ConCort
"Måske næst efter ideen om, at indvandring af den karakter, vi ser i Danmark, er en økonomisk fordel, for ikke at sige nødvendighed."

Saa laenge danskernes ikke vil have boern er der ingen vej udenom.
Skrevet af clausp
Det citat, du selv kommer med, kan da vanskeligt tolkes anderledes, end at rejsesagen er begrundelsen og ikke GGGIs styring i almindelighed.

Pibe, jeg vil nødigt forsvare den danske journaliststand, men hvis du har set nyheder på tv for nylig vil du opdage at de næsten altid i et nyhedsindslag kommer omkring hvad der tidligere har været nævnt om en given person, virksomhed eller lign. Oftest finder jeg det dog at tale ned til seerne.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Sir , moderator
Ahhh ja, det var det de ville. Lige informere dem der ikke vidste det at LLR har været lidt i vælten på det seneste. Det lyder meget plausibelt og ikke søgt overhovedet.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
"Måske næst efter ideen om, at indvandring af den karakter, vi ser i Danmark, er en økonomisk fordel, for ikke at sige nødvendighed."

Saa laenge danskernes ikke vil have boern er der ingen vej udenom.


Nu skriver jeg indvandring "af den karakter", vi ser i øjeblikket og over de seneste 30 år.

Det er jo ikke ligefrem Singapore.
Skrevet af Pibe
Pibe, jeg vil nødigt forsvare den danske journaliststand, men hvis du har set nyheder på tv for nylig vil du opdage at de næsten altid i et nyhedsindslag kommer omkring hvad der tidligere har været nævnt om en given person, virksomhed eller lign. Oftest finder jeg det dog at tale ned til seerne.De kommer næppe bare "omkring".. det angives ret utvetydigt, at begrundelsen for den norske ministers beslutning er Løkkes flybilletter.
Skrevet af clausp
Jeg har i mit indlæg forklaret hvorfor fremlægningen er problematisk.


Jae, du skrev:

Well, TV2 siger at det er pga rejserne at de holder støtten tilbage.


Hvilket ikke helt er det jeg læser. Men efter at have læst det igen, kan jeg måske godt se hvad det er du mener i forhold til TV2s fremstilling af det:

[...] seneste dage kritiseret Lars Løkke, og nu meddeler landets nyudnævnte miljøminister [...]

Det er ikke helt fint i kanten.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Sir , moderator
Så er vi enige
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Dog har man set værre. Det er jo en af de der mediemøller, som dør ud, når journalisterne har fået lov at overgå hinanden et par gange.

Peter Måvensen havde dog en meget god pointe i går.. hvornår udtaler Løkke sig om "nødvendige" besparelser, af nogen art, igen? :)

Skrevet af ConCort
"Nu skriver jeg indvandring "af den karakter", vi ser i øjeblikket og over de seneste 30 år."

Det er naermere et spoergsmaal om integration, demografien er jo den samme.
Skrevet af Pibe
Det er naermere et spoergsmaal om integration, demografien er jo den samme.


Som i Singapore, mener du?

Det er et spørgsmål om at udvælge indvandrergrupper, der sandsynligt vil blive en økonomisk gevinst og ikke det modsatte.

Skrevet af Steve Highway-61
Sir Comvent-the-truth

Har godt læst hvad Pittelkow & Frue har skrevet. De har samme troværdighed som Søren Pind giver sig selv i sagen = 0.

Man kommer ikke uden om, at instituttet allerede inden i søndags var under officiel, norsk bevågenhed på grund af Løkke. Det viser artiklen nedenfor. Det er da påfaldende, at indefrysningen så kommer lige efter Løkkes tv-stunt i søndags:

http://www.aftenposten.n…Umgo-NJM-So
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Sir , moderator
Hr Sølvpapirshat. Læs venligst indlæggene i tråden og prøv at lade være med at lade dit forhold til LLR spille ind. Forstå præmissen inden du begynder dit propaganda igen igen. I øvrigt synes jeg bestemt du lige skal læse den historie du selv linker til igen!
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
Er det din holdning, Pibe? Det er bare, om jeg skal hente raketterne.


At det kræver selektion, førend immigration er en økonomisk gevinst? Ja.
Skrevet af Burro
Alt andet vil også være vanvid at postulere.

Et gennemsnit fra et uudviklet land skal kunne hæve et gennemsnit i et udviklet land?

Selvfølgelig kan de ikke det.

Kosovo je Srbija
Skrevet af ConCort
"Det er et spørgsmål om at udvælge indvandrergrupper, der sandsynligt vil blive en økonomisk gevinst og ikke det modsatte."

Nej, det gaelder om at goere de indvandrergrupper der kommer en oekonomisk gevinst. Det er jo ikke saadan at muslimer partout er for dovne eller stupide til at kunne blive en oekonomisk gevinst.
Skrevet af clausp
Nu bliver dette, skrevet af Carsten Bo Jensen (åbenbart tidligere amtsråds- og folketingsmedlem for S - jeg har aldrig hørt om ham før), delt på Facebook:

DET ER MIDNAT, MAJ 2000. Lars og jeg slentrer fra Piazza Navona via Panteon hjem mod hotellet nær Termini. Vi er ædru, griner, og har det hyggeligt. Det har været et par sjove dage for egen regning i Rom. I morgen begynder selve studieturen. Da vi passere Parlamentet i det antikke centrum, siger han pludseligt ”Vil du med op på hotellet og ha’ en godnat cola?” (Lars ved godt, at jeg ikke drikker alkohol). Jeg studser og siger ”jamen - vi bor s’gu da ikke hér mand!” ”Det gør jeg” svarer han, og peger op på det femstjernede Hotel Nationale der ligger på selve parlamentspladsen. Så forklare han, at ”direktionen har booket” værelset til ham. Jeg undrer mig og siger ”det rager sådan set ikke mig – men tror du det er et klogt signal? Alle de øvrige deltagere fra amtsrådet bor jo længere uden for byen - og på et langt billigere hotel?!” Det trykker stemningen lidt. Vi siger godnat til hinanden og skilles. Da jeg næste formiddag, som socialdemokratisk Sundhedsudvalgsformand åbner det officielle program på engelsk, bemærker jeg ud af øjenkrogen, at Lars går over mod en taxa holdeplads. En politisk kollega fortæller mig senere, at ”Amtsborgmesteren har sagt, at han pga. af møder bliver nødt til, at flyve hjem til Danmark straks”. Jeg undrer mig – og glemmer sagen. Den dukker op igen otte år efter. Jeg begynder at forstå systematikken og mandens karakter. Resten er historie.


Det lugter jo lidt af en gang perfid personforfølgelse, og ved at google lidt kommer man da også frem til at Carsten Bo Jensen selv har været presset af en sag om højt mobilforbrug da han var formand for sundhedsudvalgt:
http://jyllands-posten.d…fonregning/

Så, der er næppe nogen tvivl om at de har et horn i siden af hinanden. Lars Løkke var dog i sin tid ikke bleg for at tale om moral og adfærd:

- Sagen handler om moral og adfærd, og det er et enigt økonomiudvalg, der er gået ind i sagen. Vi har fundet, at der er behov for en grundigere revisionsundersøgelse. Det må afklares, om sagen kan siges at være løst via de indbetalinger, som Carsten Bo Jensen er kommet med, mener amtsborgmesteren.


Edit: Der er mere om tudeprinsessen her: http://ekstrabladet.dk/n…le13589.ece

Jeg må sige at jeg finder den anekdote jeg citerede endnu mere utroværdig nu.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Matias
"Nej, det gaelder om at goere de indvandrergrupper der kommer en oekonomisk gevinst"

- Ja det er da bare det, der skal til. Gad vide hvorfor ingen har tænkt på det før?
Skrevet af Steve Highway-61
Hr. Un-concise,

Er det ikke et lidt sløjt debatniveau på en onsdag aften? Hvad mener du?

Sølvmanken er ved at indfinde sig.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Pibe
lol Matias

Concort, det er mislykkedes i årtier i Danmark og resten af Vesteuropa, modsat i Singapore hvor man stort set holder sig til immigranter med en videregående uddannelse.
Skrevet af ConCort
Eftersom det vi er ude efter er en langsigtet demografisk loesning er uddannelsesniveauet i foerste generationen ikke altafgoerende. At tilfoeje andre vesteuropaere der heller ikke har boern kommer vi jo ikke ret langt med.

Matias,

Spoerg Pibe. P.S. har du efterhaanden fundet nogle andre nynazistiske kilder til at understoette dine statistiske paastande eller er du stadig tilfreds med at satse hele butikken paa John Tanton?
annonce
0