Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Klimaet holder næppe som bærende tema, i mere end halvdelen af valgkampen.

Der er stort set konsensus mellem de etablerede partier, men rød blok (fraset socialdemokratiet) vil givetvis kæmpe vildt og blodigt om "klimastemmerne."
FREM for alt
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det er da kun i retorikken op til valget, at de borgerlige er ´enige´ i klimapolitikken.

Pernille Vermund har svært ved ikke at lyde som om hun er ved at græde. Hun skal trække vejret når hun snakker

LA turnerer jo rundt med deres ´vi skal investere i den grønne forskning, og i uddannelse, så vi kan blive en vindernation´ som løsning på klimapolitikken - men når muligheden opstår vil de hellere lave mindre skattelettelser på biler, lystyachter og andet, samtidig med at man skærer på uddannelse og forskning.

Edit: Pia OD lider lidt af det samme. Hendes stemme er godt nok grødet.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Klaus Riskær slår mig godt nok som ufattelig kedelig som taler.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Slettet(561856201103)
´Gider du lige at slappe af´
Hahaha. Fuck hvor er det absurd. Men ganske forudsigeligt at Lars ikke tør svare klart nej. De ved at SK kan sidde med afgørende mandater, og i det tilfælde kommer Lars og Anders til at falde til patten, fordi de gerne vil være ministre.

Paludans ´det kan du selv være´ var også fint.
Skrevet af ForzaDrughi
Så viser Lars Løkke format. Tak!
Skrevet af Slettet(112218201709)
Vi må da lige have Tulle på banen...

Nå, Tulle lurpassede.. måske meget klogt.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(412118201009)
Kripa

Og Frederiksen støtter sig til gammelkommunisterne.
Helt uden forbehold.

Regimer, der har taget livet af millioner af mennesker, og trampet ytringsfriheden og demokratiet under fode.
Enhedslisten støtte til islam, rummer en vis logik.
Ideologien er tæt forbundet med de totalitære forhold, EL har været en del af via DKP.
FREM for alt
Skrevet af Egos
Paludan er da langt den tætteste på totalitære tidligere styreformer. Hitler arbejdede i sin tid også på at få alle jøder deporteret inden han tog andre løsninger i brug.
Skrevet af hatafmug
Det er sindsygt farligt at de prøver at ignorere Paludan. Det skal de holde op med. Hvad skete der for Riskær, fuck han lignede en der havde tømmermænd..
FCK
Skrevet af Slettet(561856201103)
Kim: Jeg tror du skal have genstartet botten, den kører lidt i selvsving.

Egos: Ja. Madagascarplanen er noget folk enten ofte glemmer eller ikke er klar over. Man hører jo ellers ofte at man ikke kan drage sammenligninger mellem x og nazister fordi det meget specifikke krav, at smide jøder i gaskamre, ikke opfyldes i retorikken. Det er som om, at folk tror endlösnung var nazisternes ide hele vejen fra ølstuekuppet. Det er bare ikke tilfældet, det kom først til senere, da man fandt ud af, at den oprindelige plan (deportere dem til madagascar) ikke kunne lade sig gøre.
Skrevet af Fl@skebøf
Det er sindsygt farligt at de prøver at ignorere Paludan. Det skal de holde op med. Hvad skete der for Riskær, fuck han lignede en der havde tømmermænd..


Enig, de skyder sig selv i foden.
Skrevet af TheUnitedWay
Men man kan jo ikke tage Paludan seriøst.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Egos
Det er svært med om de skal debattere alt for meget med Paludan, for det bliver jo rent børnehaveniveau, hvis man som seriøs politiker skal snakke om at deportere 600.000 borgere.
Skrevet af Martinovic
Det er også håbløst og umuligt, men kunne man bare sparke alle bandemedlemmerne ud, så var vi godt på vej.
Mojn do!
Skrevet af hatafmug
Nej man kan ikke tage Paludan seriøst, men det kan man heller ikke med Trump og se hvordan det går/gik.... Det nytter i hvert ikke noget at Søren Pape står og griner og ryster på hovedet når han snakker, det er sgu ligeså lavt. Svar ham seriøst igen og spørg ind til kernen i hans politik. Alt han ellers fremfører er jo bare retorik.
FCK
Skrevet af Slettet(561856201103)
Stævnede Paludan ikke Martin Krasnik for at have kaldt ham nazist den anden dag? Gad vide om der kommer sagsanlæg imod Paludans ´landsforræddere´. Det ene er en forkastelig ideologi, det andet er en alvorlig forbrydelse. Jeg er spændt på at læse de mange borgerlige stemmer, der også her sætter grænsen, for hvad det er iorden at kalde folk, og beskylde dem for at være.

Hov vent. Det sker jo ikke.

Hatafmug, nu er der ret store forskelle på det amerikanske og danske valgsystem. I USA har du to at vælge mellem. I DK har du (alt efter valgkreds) som minimum 10 partier(?) og 50-100 personer at vælge imellem. I USA har du også en anden partiloyalitet, da et partiskifte ikke bare er et tak hen af det ideologiske spektre, men helt ovre på den anden fløj.
Skrevet af Martinovic
Kan programmet ses igen et sted?
Mojn do!
Skrevet af Slettet(412118201009)
Kripa

Fair nok, at du ikke er bekendt med, eller synes det er lidt ubelejligt at anerkende kendsgerningerne. Kommunismens "bedrifter" ligger efterhånden 40 år tilbage, så ja, det er længe siden
Dog ikke så længe som de 1930 ´ere, patetiske debattører så ofte henviser til.

DKP bakkede 100% på op om Moskva fra 1917-1989,
og er som bekendt en del af enhedslisten.
FREM for alt
Skrevet af MadsThomsen
@ Krigerisk Pacifist

Men ganske forudsigeligt at Lars ikke tør svare klart nej. De ved at SK kan sidde med afgørende mandater, og i det tilfælde kommer Lars og Anders til at falde til patten, fordi de gerne vil være ministre.


Argh det er squ ikke en fair konklusion at lave, når Lars Løkke har konsekvent afvist have noget med Paludan at gøre 10 gange bare i dag, og endnu mere i de forrige uger. SAMTLIGE medier skal åbenbart have det svar 30 gange før de forstår det. Forstår godt Løkke ikke gad bruge tid på at svarer det han har svaret 20 gange.

Det er dog en farlig tilgang, der jo teknisk set minder meget om det man har valgt at gøre i Sverige med (de dog væsentlig mere normale) Sverigedemokratana. Noget som vi i Danmark har kritiseret Sverige for igen og igen.

Iøvrigt efterhånden trættende for trivielt den diskussion omkring Socialdemokraternes "plan" (vhvis man da kan kalde det det) på pensionsområdet. Det er satme plat at bruge SÅ meget tid på noget der er så intetsigende og varm luft som det forslag er. Det er i hvert fald gentagelse på gentagelse på gentagelse.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Slettet(202352200106)
Hov vent. Det sker jo ikke


Nej, vi overlader det trygt til ANTIFA, som ikke en gang kan stave til "Nazi-Svin".

I øvrigt, så var grunden til at man henrettede jøder jo mere et resultat af, at Tyskland var ved at tabe krigen. Jeg kan ikke se, hvor det passer ind i debatten udover, at det er med til at skabe frygt. Er det ikke det, som de gode mennesker på venstrefløjen er så kede af, at de borgerlige politikere gør?
"Vi er bare ikke bedre"
annonce
0