Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(412118201009)
Flying

Hvis vi lige ser bort fra den lidt spøjse kilde, forholder den (eventuelle) løbeseddel(!) sig ikke til en hel central forskel på nazisme og Paludan:

Hvor nazismen ønskede udryddelse af jøderne, hælder Paludan til deportation.
Her er Paludan markant tættere på islam, der dog praktiserer en kombination af ovenstående.

FREM for alt
Skrevet af Flying Dutchman
@ Pink

Hvorfor nævner du alle de vedtægter som nazisterne foretog især i forbindelse med Nürnberglovene? Jeg kender de fleste. Har Paludan ytret ønske om, at muslimer ikke må spise halal-kød? Ikke må færdes på offentlige stræder og gader etc?

Jeg er ikke med? Fremgår det ikke tydeligt fra mit indlæg?

Jeg er blot interesseret i, om det giver nogen form for mening, at omtale ham som værende, Hitler.

Det har jeg ingen steder gjort. Men du spurgte mig (??) i dag kl. 11.02 om "Hvilke lighedstræk er der?". Jeg er ikke interesseret i at udnævne nogen som den nye Hitler.

Hitler ville udslette jøderne. Vil Paludan det?

Jævnfør hans interview i går? Tjo... Det vides ikke med sikkerhed - men det ville nazisterne heller ikke (offentligt) indtil januar 1942. Endlössung var, som skrevet før, kulminationen på et hav af tiltag, som i skræmmende grad ligner dem, SK går og barsler med.

Jeg har det meget stramt med, at folk kaster om sig med nazi- eller Hitlerkortet i tide og utide. Det er historieløst

Igen, som jeg helt tydeligt skriver, så kaster jeg ikke med nazi- eller Hitlerkortet, så jeg er ikke med hvorfor du skriver det gentagne gange.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
@ Redondo

Ja, det er skide sjovt. Ha ha.

Det må være let. Dele noget stødende ud og så bare feje det væk som værende en joke.

Du må gerne tro, det var ment som joke. Det gør jeg ikke.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202352200106)
Hvis jeg skal lave nazi-referencen til 30´erne, så er det da langt mere afgørende at tage fat på Pal-u-dansk definition på, hvem der er dansker og hvem der ikke er. Her talte Nürnberg lovene jo også præcist, hvad ens blod skulle indeholde for, at man er tysker og hvad man skulle gøre for at være tysk borger.

Det er måske den klareste reference.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Flying Dutchman
@ Kim

Det har også stået på SK´s officielle Twitter, så at feje det væk som værende "en lidt spøjs kilde" holder ikke. Medmindre du har noget bedre, anskuer jeg sedlen som SK´s ideologiske politik.

Hvor nazismen ønskede udryddelse af jøderne, hælder Paludan til deportation.

Det gjorde nazisterne (offentligt) også - indtil januar 1942. Desuden rammer du stadigvæk ved siden af sømmet. Det eneste, jeg har hævdet er, at der er paralleller mellem SK´s ideologi og Nazisternes ditto i 1930´erne og start 40´erne. Det har jeg også dokumenteret. At nogle så vælge at forsvare det med "jamen, Paludan vil jo ikke udrydde muslimer" (hvilket der øvrigt, jf. hans interview i går, kan sætte spørgsmålstegn ved), er i bedste fald et non-argument.

Her er Paludan markant tættere på islam, der dog praktiserer en kombination af ovenstående.

Nåmen, så er det bare i orden jo.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(202352200106)
Ja, det er skide sjovt. Ha ha.


Tidlig brandert? hvor har jeg skrevet, at det er sjovt? Jeg refererer blot til artiklen, som du selv linker til. Jeg troede, at du ville benytte dig af Stram Kurs´ hjemmeside.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Flying Dutchman
Hvor skriver jeg, at du synes det er sjovt?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af UTG-1986
RAsMuspAluDAN
Politik ud af fodbold!
Skrevet af Slettet(202352200106)
FD

Det indtryk fik jeg, men ok.

"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Flying Dutchman
Okay, det kan jeg godt se. Det var nu snarere en henvisning til SK´s lamme undskyldning.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Slettet(412118201009)
Hvor om alting er:

Det er søreme heldigt for os, at det er typer som Jonni Hansen og Rasmus Paludan, der udgør vor tids nazister.
Det betyder, at vi kan bekæmpe dem, uden større risiko for repressalier og udenrigspolitiske kriser.
...Og det er jo dejligt.
FREM for alt
Skrevet af Bosse1983
Ja, for det er jo oplagt at Danmark fostrer en Adolf Hitler, der kupper Folketinget, starter med at tage Skåne, Halland og Blekinge retur som Lebensraum, inden ekspansionen fortsætter mod syd. Det er bare at få underskrevet Lavrov-Tranholm-pagten og så er vi igang.

Det eneste som taler for det, er vel antallet af nyttige idioter, men det er i sig selv også kvalmende nok.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Slettet(412118201009)
Bosse

Den fangede du heller ikke...

Var det en lang aften på centerpub?
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
DR epinion 7. maj.

Lidt overraskende

DF alle vælgere 13,9
DF unge vælgere 14,7
FREM for alt
Skrevet af Slettet(112218201709)
I de nyere målinger er DF snart under 10%.
Det positive scenarie vil naturligvis være, at folk besinder sig i valglokalet, så SK og NB ryger under spærregrænsen, mens DF samler et par procent op.

KD, SK, NB OG Riskær kan blive katastrofal stemmespild for blå blok.

Dejligt, hvis de radikale og SF fordobler deres mandater...og Liberal Alliance bliver halveret.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg forstår ærlig talt ikke dit virke, redondo. Af en der ikke støtter op om Paludan/Stram Kurs, så går du godt nok til ekstremerne for at moderere og nuancere hans synspunkter. Endda så langt, at du (bevidst?) giver ord en anden betydning end de rent faktisk har, eller mener, at det skal forstås i en anden kontekst. Hvad er din interesse i at skulle hvidvaske Paludan? Du har ikke rigtigt gidet at sætte dig ind i hans udmeldinger eller hans politik, men er åbenbart meget kritisk over for hvordan han fremstilles.

Utilitarisme er ikke bare at give mennesker mest mulig lykke. Det er at give flest mulige mennesker, mest mulig nytte. Utilitarisme er, at enhver handling kan forsvares, hvis den er til gavn for flere folk end det rammer. Indtil John Rawles skrev ´A theory of Justice´ var det mig bekendt den herskende moralfilosfi blandt både politologer og økonomer.
Utilitarisme vil eksempelvis sige, at du sagtens kan pløje en landsby ned med jorden, hvis det der kommer bagefter (det kan eksempelvis være en motorvej eller måske en losseplads) giver mere ´nytte´ til flere mennesker end det påvirker. Der er naturligvis nuancer, men i grove træk kan enkelte individer, eller grupper, sagtens opleve store tab, hvilket kan ´forsvares´ moralsk set, så længe den samlede ´nytte´ stiger. De behøver ikke (moralsk set) at blive kompenseret. Nogle gange må et mindretal lide for flertallets bedste.
Man skulle næsten tro, at der var en grund til det ikke længere er normen.

Du kan vel selv tænke over hvad det mon betyder, når der skal opnås mest mulig nytte til flest mulige danskere.

Jeg mangler iøvrigt stadig et reelt argument for hvorfor du mener Paludan ikke kan betegnes som nazist. Indtil videre har du sagt "jeg er uenig", og valgt at være enig med en eller anden usammenhængende tumpe fra Berlingske. Er det fordi du (og egentlig også OC) er bange for at i pludselig er de næste der bliver nævnt i den kontekst?

Det er vist en joke


Holocaust var også bare en practical joke. Forstår ikke at folk tager sådan på vej. Noget tør humor. Særligt det med at tage livet af dem.
Er Paludan virkelig typen, hvor man skal lade tvivlen komme ham til gode? Og hvorfor egentlig?

Kim og Pink kører klassisk gaslighting strategi, hvor man lader som om ting ikke findes, og sekundært at partiets egne udmeldinger ikke er partiets standpunkt. Men jeg forstår oprigtigt ikke din motivation, redondo. Først dit "det er bare en anden holdning", så dit ´hvorfor kalder man ham ikke kommunist?´ og til sidst hvor du ikke rigtigt ved hvad han siger og har sagt, og derefter din heftige moderering af udsagn som så åbenbart slet ikke skal forstås som de står skrevet. Jeg synes ærlig talt, at det er virkelig mystisk. Men det er måske bare sådan noget ´oplyst centrisme´ hvor man håber at få et klap på skulderen fordi man tør forholde sig neutralt.

OC:
Hvis man ikke kan se, hvorfor det at kalde ikke-nazister for nazister er problematisk, så har man ikke fulgt med i en politisk dagsorden som er blevet mere og mere skinger og polariseret, hvor alt for mange de senere år har tyet til (og er sluppet fra) at kalde alt fra DF til NB til Trump-kabinettet til Brexit-vælgere gedigne nazister


Selvfølgelig skal man da ikke bare kalde folk nazister for et godt ord. Men når både NB´ere og DF´ere er klar til at velkomme nazister med åbne arme, heiler i offentligheden og synger nazi-sange (Hej Morten), så er det altså ikke utilgiveligt at slå dem i hartkorn med dem.

FD:
så var Nazisme en særpræget slags fascisme, som reelt set kun havde sin gang fra slut-20´erne til 1945, ideologisk set


Det er jeg uenig i. Det er da rigtigt, at vi ikke ser nazismen i 1:1 idag, men selvproklamerede Neo-nazister og white supremacists ser vist ikke Hitlers ´lære´ som død. De fine folk der gik strækmarch og heilede i Charlottesville mens de chantede "jews will not replace us", "heil Trump" og lignende, hvad skal man kalde dem?

Jamies:
Så nu er man racist, hvis man synes at politisk korrekthed er trættende.
Imponerende at en hjerneskadet racist er på vej i folketinget.


Hvis du stemmer Paludan er du naturligvis racist. Også selvom du påstår at gøre det af kulturelle hensyn. Jeg læste også kun Rapport på grund af artiklerne. Hvis ikke man synes det er så rart, så kunne man jo overveje at lade være med at støtte op om racister. At han kan komme i folketinget er ikke så imponerende, når man ved hvor mange quasi-fascister der sidder rundt om køkkenbordene.

Man er ikke racist fordi man er fan af folk som bare siger tingene ligeud.


Hvorfor er det egentlig, at det altid er folk der er sygt racistiske der ´siger tingene som de er´?

Så hvis Paludan får 3-4 % af stemmerne, mener i vel indirekte
3-4% af vores befolkning er hjernedøde. Det er skræmmende.


Når folk skriver ´hjerneskade´ i forbindelse med Paludan, så er det fordi han selv påstår han har en hjerneskade, og 25% mengrad - hvilket jeg kan forstå ikke ligefrem er i småtingsafdelingen. Det siger selvfølgelig også meget om hans vælgere. For nogle folk kan det bare ikke blive retarderet nok.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Danos

"I de nyere målingerne er DF snart under 10%."

Har du selv en idé om hvad den noget alternative sætningskonstruktion betyder?
FREM for alt
Skrevet af Slettet(112218201709)
Slap af med alt det Paludan-shit.
I de helt nye vægtede målinger ligger han omkring 2 procent. Ikke imponerende med al den medie-tid, han har fået foræret her i starten.
Nu begynder valgkampen for alvor, og nyhedsinteressen for SK vil ebbe ud.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(112218201709)
Du forstod ikke, at DF nu er omkring 10%?
Eller du vil ikke forstå, at dit parti er ved at blive slagtet?
DF har nok udspillet deres rolle, og vil formentlig ende på den politiske mødding indenfor et par valg.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Slettet(412118201009)
Dine naive gymnasie-analyser er jeg ret indifferent ift.

Prøv at læs dit vrøvl igen.
Du kombinerer datid/facts, med dine drømme.

Med dit ståsted på tabernes holdeplads, venstrefløjen, forstår jeg fint din klamren til selvopdigtede scenarier.

FREM for alt
annonce
0