Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Borger Louis
Jeg har Kusmi te og tofu is klar, når hun kommer forbi.
Skrevet af Pibe
Se Steve Highway´s indlaeg, men ogsaa, hvad er andelen af indvandrere fra Tyrkiet eller boern eller boerneboern af tyrkiske indvandrere egentlig? Jeg ville have troet det var et betragteligt antal.


Måske, men statistikken i artiklen du postede havde ex-jugo, Irak og Somalia øverst på listen.

Anyway, Steve taler ikke om økonomi.

Mht forpligtelsen, så er der jo himmelvid forskel på, hvordan denne fortolkes og anvendes bare mellem Sverige og Danmark... og Singapore, Taiwan, Sydkorea, Japan giver stort set ingen opholdstilladelser (og får derfor meget få ansøgninger), Australien behandler nu ansøgninger fra bådflygtninge uden for landets grænser, osv.
Skrevet af Sir , moderator
Jeg har på et tidspunkt spenderet 3 lange lange timer i selskab med hende Rina der. En togtur til Jylland hvor hun sad ved siden af og diskuterede absurd politik med en eller anden nørd.
Dette er en signatur.
Skrevet af Pibe
LA har i øvrigt fundet en forholdsvis "talentfuld" kandidat.

http://www.youtube.com/w…rEXV8GyeQjM
Skrevet af Steve Highway-61
Pibe, der er kun stemmer i diskussionen. Ingen rigtig realitet eller økonomi. Det er et spøgelse DF jager. Og 20 % af befolkningen med dem.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Duck
Politiker: Stik mig en billig polak:
http://www.mx.dk/nyheder…ry/31711469

Det er forholdsvis sjældent, at Rasmus Brygger slipper heldigt fra at ytre sig.
Skrevet af Seifert
Jeg begik noget kriminelt og pillede en DF valgplakat ned på vores vej her i weekenden. Ophængt under en gadelampe så den pegede direkte ind i vores hus og ikke mod trafikken på vejen.

For to år siden fjernede jeg også Morten Bødskov fra samme placering.

Føler mig meget rebelsk.
Skrevet af Matias
Du´ syg!
Skrevet af Seifert
Jeg var under påvirkning af alkohol.

Hænger det tilbage i aften.
Skrevet af Matias
Kan du ikke få taget et billede af dén aktion? Bare så det senere kan påvises, at du er en af DFs partisoldater.
Skrevet af DanishBhoy
@Duck

jeg går bare og venter på at Anders Samuelsen bryder sammen efter næste valg og tilstår at LA er den størte troll i Danmarks historien

En udtalelse som

"jamen bare prøv at se den flok tosser jeg havde samlet sammen - jeg havde ikke troet at der var nogle der ville tage dem seriøst"

ligger lige til højrebenet

Is it cold in his shadow?
Skrevet af Sir , moderator
Forklar gerne hvorfor?
Dette er en signatur.
Skrevet af Viola 4 Ever
@ DanishBoy

Ad Hominem much?

Prøv med lidt substans og argumentation.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Fussbal 4ever
Ja hvad er der dog galt med at promovere underbetalt arbejde..
Skrevet af DanishBhoy
ud fra at hver gang at det er noget som træder ret meget ved siden af hvad er er "normal" tænkning så bliver "Brøleaben" sendt ud med budskabet

sikkert genialt nok, da folk der er uenige bare trækker på skuldrene og tænker "sikke en brøleabe ham Joachim er" mens det ydereste højre klapper i deres hænder

når man suplerer ham med Ole Birk og ham ungdomsformanden så har man et team der får DF til at miste deres tittel som "landsbytosserne"

der er helt sikkert seriøse politikere i LA, men når ordførerne mere giver billedet af et par forvoksede realati-stjerner - så er det pokkers svært at tage projektet seriøst

iøvrigt "sjovt" regnestykke at lidt radikale + en konservativ giver NA (et midterparti) mens lidt radikale - lidt konservative men + saxo banks pengetank giver LA (et meget højrefløjs parti)
Is it cold in his shadow?
Skrevet af Sir , moderator
Argumentation bruger du ikke meget Danish? Hvad er det præcis du hentyder til? Kom med nogle eksempler. Brøleaben, nu lyder du som ham havnetaberen der blev kørt helt over i nyhederne.
Dette er en signatur.
Skrevet af Køb en Is
DanishBhoy er vel bare bange for at miste sin kontanthjælp.
¯\_(ツ)_/¯
Skrevet af Jerikov
Stærkt sagt, Køb en is.
God knows that he won´t arrive
Skrevet af Sir , moderator
Det var en eller anden blogger der synes det var rigtig morsomt at kalde Joachim B Olsen for brøleaben i en blog eller hvad det var. De to mødtes så i et tv-interview og ham gutten var så forudindtaget at det gjorde helt ondt. Han ville ikke lytte og ville bare have Olsen til at mene ting han ikke gjorde. Det var ret pinligt. Pludselig handlede det hele også om voksenbleer. Absurd omgang hvor Olsen så helt fornuftig ud og manden med bleen virkede ret dum og forudindtaget.
Dette er en signatur.
Skrevet af DanishBhoy
Av Køb en Is

der fik du mig

totalt jordet

nu er jeg dog ikke på kontanthjælp, men hvis jeg var, så ville jeg nok være mere bekymret for at Helle og co tog den fra mig, end Anders
Is it cold in his shadow?
annonce
0