Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mr_bum
Peter Kofod fik tre stemmer mere end Pia Adelsteen i Mariager.
Skrevet af Mr. Pink
"Først og fremmest er det fantastisk, at du føler dig i position til at fortælle andre om umoden opførsel. Intet mindre."

Don´t kill the messenger. Det ændrer ikke på, at du lige har kaldt Venstre for ulækkert. Hele partiet er simpelthen ulækkert?
Det er ganske enkelt hamrende umodent.

Venstre som parti er simpelthen ulækkert, fordi du ikke sympatiserer med formanden og et par andre i toppen?

Så fra den yngste kredskandidat i Nordjylland til ærgerrige Bertel Haarder stempler du lige Danmarks største borgerlige parti og alle dets kandidater i de 98 kommuner som ulækkert???

Jeg var aldrig stor fan af Oliver Kahn og Effenberg. Kaldte jeg Bayern München for en ulækker klub??
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(112218201709)
Meget opmuntrende, at stemmeprocenten samlet set er steget med over 8 procent i hele EU.
Det var et valg mellem Europa og Brexit-kaos.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Black Spider
OECD anbefalede blandt andet at lette skatterne i toppen, så det er vist ikke mere virkelighedsfjern medmindre, at bold.dk er en nøjagtig repræsentation af virkeligheden.

OECDs anbefaling er det jeg ved af ikke specifikt rettet mod topskatten og påstanden er ikke, at hvis man bare giver de rigeste mere, så ruller pengene nedad. Argumentet er derimod at den marginale skat på løn fra et makroperspektiv er for høj, og at det burde incentivere befolkningen til at arbejde mere, hvis noget mere af skatten flyttes væk fra lønnen.

Jeg medgiver gerne, at skatten godt kan sænkes uden at landet går i stykker, men det jeg opfatter fra LA er en besked om, at alt bliver meget bedre for alle, også de fattige, hvis multimillionærer kan slippe for topskat, og det er jeg 98% sikker på er komplet nonsens. Jeg er ikke bekendt med, at der er historisk belæg for den tanke, og jeg kan heller ikke se nogen kvalitativ logik i det.

Endelig i spørgsmålet om at sænke skatter, så er jeg sådan en kedelig livrem og seler type, der foretrækker at vi først omlægger vores statslige services så de bliver mere effektive, og når de så er blevet mere effektive, så kan vi vurdere om ikke det ubrugte provenue bør gives tilbage som skattelettelse.

Og hvad DF angår så repræsenterer de overhovedet ikke mig, selvom jeg er på højrefløjen.

Det er desværre en af problemerne ved at have en 1-dimensionel akse for partier, hvor socialt højre og økonomisk højre ender samme sted. Men jeg medgiver, at der er mange ude på højrefløjen i den økonomiske betragtning, der langt fra er godt repræsenteret af DF.

Hvorfor skal de konstant trækkes ned over hovedet på os vælgere, som gerne vil have en borgerlig politik i landet?

Alternativt ender man jo med at trække LA ned over hovedet på alle DF´erne, og det er nok ikke ret meget bedre. :-)
Skrevet af cabra.
Jeg har forklaret dig det lidt større perspektiv, Pink.

Partiformanden og toppen af partiet - de er dem, der udstikker retningen for partiet. Derfor skriver jeg også " i vid udstrækning", fordi det sjovt nok ikke betyder alle. Og så gik min kommentar i første omgang på VÆLGERNE.

Nu har der lige stået en hel sal og hyldet deres partiformand. Det er åbenbart kontroversielt at mene, at det er problematisk, ja ulækkert, at en mand som har snydt og bedraget gennem hans politiske karriere, at han nyder den popularitet. Det finder jeg dybt bekymrende.
Skrevet af MadsThomsen
@ Forhammeren

Det er lige netop et fint valgt for den deciderede venstrefløj, men et decideret FORFÆRDELIGT valg for Socialdemokratiet og Mette Frederiksen. Det værste der kunne ske for Mette er lige netop et styrket RV og SF som hun har meldt ud, hun ikke vil imødekomme på nogen meget essensielle områder. Den medvind de nu har fået gør det endnu sværere for hende at leve op til det løfte. Radikale og SF kommer tila t kræve indflydelse på b.la. udlændingepolitikken. Hvor længe kan hun blive ved at påstå at det kan hun SAGTENS holde dem udenfor? Socialdemokratiet kan godt forsøge at gemme sig bag at de trods alt gik frem i procenter. Men i sidste ende er det jo sådan set ligegyldigt. Det her var (udover decideret tilbagegang) worse case scenario for Mette Frederiksen.

Valget til folketinget bliver voldsomt interessant nu. Virker til at der kommer et skift imod klimadebat som hovedfokus. EU valget virker klart som en oppriorietering af klimaproblemer. Spændende om blå blok kan overbevise vælgere om, at forbud og afgifter ikke løser klimaproblemerne, og om de overhovedet selv har nogen alternativer for alvor? DFs styrtblødning bliver også interessant at følge nationalt. Super interessant sidste halvdel af valgkampen vi står i. Tror det bliver mere tæt end meningsmålingerne lige står til. Lars Løkke har en eller anden mærkværdig tendens til at altid at komme ulogisk igen. På et eller andet tidspunkt skal Mette vel også svare på HVEM der skal tidligere på pension. Kan hun seriøst slippe afsted med ikke at svare på det til valget slutter?

Meget overraskende resultat i aften. Det kan blive interessant.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Steve Highway-61
Pink, Lykketoft kaldte Løkke for en lille svindler. Så det er da helt i orden at mene, at det er ulækkert at partiet får en stor opbakning. Han argumenterede for det. Du kan jo bare være uenig, og hvis du synes det er umodent at have moral, så passer du da godt ind i Løkkes parti.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Bosse1983
Det vigtigste at få belyst, er vist om Pinkster har kaldt Bayern ulækre. Det er retfærdigvis den målestok Cabra må forholde sig til.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Mr. Pink
"ja ulækkert, at en mand som har snydt og bedraget gennem hans politiske karriere, at han nyder den popularitet. Det finder jeg dybt bekymrende."

"men hvis du synes det er umodent at have moral, så passer du da godt ind i Løkkes parti."

Det er så fantastisk, drenge.
Bravo.

Jeppe Kofod knallede en 15 årig, og har tilmed mod bedre vidende forsøgt at hænge Espersen ud for at bruge ordet, neger - prøvede endda at konvertere ordet til nigga. Kofod er spidskandidat for Socialdemokraterne. Skal man følge jeres modne tilgang til politik, så er Socialdemokratiet jo et ulækkert parti. For ikke at tale om Helle, der bare ingen moral har, og som derfor sender sine børn på privatskole.
U L Æ K K E R T parti.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Steve Highway-61
Bosse, omfatter det også de øjeblikke hvor holdet er klædt i lederhosen?
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Mr. Pink
Sådan. Nu kører det.

Bravo.Ulækre ulækre Socialdemokrati. Føj!
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af cabra.
Jeg antager, at du mener, at dine eksempler er gennemtænkte og en 1:1 sammenlingning - og du ikke er i gang med at drikke dig i hegnet på en mørk bodega.

Hvorfor er det mangel på moral at ønske ens børn det bedst mulige skoleliv?

Og hvordan har Kofods sexliv en sammenhæng med det politiske? Pointen er jo netop, at Løkkes snyd og bedrag er sket i det politiske liv.
Skrevet af MadsThomsen
cabra

Hvad er det for noget politisk svindel du mener. Der har været mange, mange, mange møgsager for Lars Løkke. Mange af sagerne er i midlertid også mediestorme, hvor man teknisk set ikke kan sætte en FINGER på Lars moral, ved mindre man bare ikke bryder sig om manden (Det gør jeg i øvrigt heller ikke). (hint: GGGI, hans sko osv). Hvis det er de sager du mener, så vil jeg sige at der ikke er mange politikker i toppolitik der ikke er ulækre..
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Mr. Pink
Jeg antager, du har forstået, at du var (er) umoden i din infantile stempling af et helt parti som værende ulækkert.
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af cabra.
Du mangler basale læseevner. Jeg prøver lige en sidste gang.

Min første kommentar gik på vælgerne. Bagefter skrev jeg partiet "i vid udstrækning" og har flere gange forklaret, hvordan det skulle forstås. Du skriver dog stadig det samme - om end jeg aldrig har skrevet det.

Jeg forstår desuden godt, du ikke ønsker at kommentere på dine eksempler.
Skrevet af Steve Highway-61
Pink, min partileder er bøsse, klovn og hippie. Du er velkommen til at mene at det er for ulækkert for dig.
All we are saying is give peace a chance that means you too
Skrevet af Forhammeren
Mads

Fx i Tyskland går de grønne massivt frem og hvis den øgede valgdeltagelse er et udtryk for at unge har stemt på SF og R ( og måske også EL som dog skal dele stemmer med folkebevægelsen )på grund af klima er valget afgjort.
Hvis Løkke skal vinde må der ikke være borgerligt stemmespild og det er ikke sandsynligt.
Hvad gør DF nu.Går de i panikmode

De krav R og SF har stillet har ikke rykket noget i målingerne.

S får et pænt valg men selvfølgelig er det en snitter at V er størst. V stiller ikke med A kæden men dog kandidater mange kender.Udover Jeppe er S listen mildt sagt gennemsnit lig
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af Slettet(042125212608)
@MadsThomsen Du tillægger dette valg en alt for stor betydning i forhold til folketingsvalget, for der er ikke nødvendigvis en sammenhæng i hvad folk stemmer til folketingsvalget, EP og kommunale valg. EP har spidskandidater og dermed genkendelighed en ofte ret afgørende betydning for hvordan partierne klare sig, det var ikke overraskende at Konservative og DF ville gå tilbage med tabet af deres spidskandidater og at man valgte to relativ ukendte ansigter og det er set så mange gange før at hiver man en kendt og populær person ind så kan det sagtens hive 1-2 mandater hjem og være forskellen på succes og fiasko, men det har så oveni hjulpet at begge partier i forvejen befinder sig lidt i en krise .

Folk stemmer desværre ikke efter hvilken gruppe partierne sidder i, jeg er langt fra overbevist om at danskerne ved hvor lidt skandinavisk tænkning/ideologi den gruppe V og B sidder i egentligt er og hvor meget dette er en stemme til pengemagten og den 1%. Den gruppe/familie er noget af det værste når det kommer til klima, miljø og social tiltag. Havde danskerne rent faktisk en viden om hvad den gruppe står for tror jeg ikke V og B ville have fået et sådan valg.

For i øvrigt er OECD ikke en objektiv indstats og dermed heller ikke et sandhedsvidne, det er en part der har et klart ideologisk udgangspunkt. Så selvom de mener og er overbevist om noget betyder ikke det vil have den effekt eller at det har hold i virkeligheden, de fleste økonomiske modeller er så fejlbehæftede at man bør stille gevaldig spørgsmålstegn ved dem.

Skrevet af MadsThomsen
Forhammeren

Jeg er til dels enig. Og så alligevel. De krav R og SF stiller kan bestemt godt rykke ved meningsmålingerne. Uagtet hvor enig man er, så viser alle meningsmålinger at der er massiv opbakning i befolkningen til den førte udlændinge politik. Får vælgerne den mindste tvivl om hvorvidt hun kan holde dem fuldstændig ude af indflydelse der, så kan det koste Mette Frederiksen dyrt. Mette kan sagtens ende i samme siuation som Lars Løkke har stået i - nemlig at stå i midten mellem nogen der vil vidt forskellige ting. Man så hvor meget det kostede Venstre. Dermed ikke sagt at jeg tror det ligefrem vælter hende af statsministerposten. Men hun vil lige presset fra begge sider, det er jeg ikke i tvivl om.

Men jeg tror du har fuldstændig ret i, at miljøet kommer til at fylde meget mere nu - og mange tak for det! Det er tydeligt at fylder meget i europæisk regi. Man ser det herhjemme, i Tyskland som du nævner, Belgien og flere steder. Der får blå blok en udfordring. For kan de i ramme alvor overbevise vælgerne om, at de har et svar der er bedre end venstrefløjens? Det virker tvivlsomt. Et andet spørgsmål er om folk synes at klimaet er noget der skal løses i EU, mens andre ting skal fylde nationalt. Som f.eks. sundhed, pension og indvandring. Det tror jeg nu ikke. Det bliver super interessant hvor meget miljøet får af betydning nu, og hvordan debatten omkring det bliver. Ville personligt ike overraske mig hvis Venstre endte med et ganske stærkt valg til folketingsvalget, men at Mette bliver statsminsister. Synes lidt det har været tendensen ved de sidste par folketingsvalg.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Bosse1983
Så selvom de mener og er overbevist om noget betyder ikke det vil have den effekt eller at det har hold i virkeligheden, de fleste økonomiske modeller er så fejlbehæftede at man bør stille gevaldig spørgsmålstegn ved dem

Det gør man også. Det kaldes typisk forbehold. Alternativet til en model, willy-nilly, er næppe pokkers meget bedre. Det er egentlig tilfældet med alt som ikke er eksakt videnskab. Logikken er den samme når man vil afvise klimaændringer, eller religiøse vil tilbagevise videnskaben.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce
0