Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Darth Vader
Krigerisk pacifist: Jeg elsker din Morten Østergaard filosofi.

Endelig ikke gribe ondet ved roden, hellere danse rundt og finde undskyldninger.

Jeg oplyser hvilke lande jeg finder mindre problematiske i fremtiden, når du skriver at indvandrere fra "land/lande" ikke burde lukkes ind i Danmark.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Endelig ikke gribe ondet ved roden, hellere danse rundt og finde undskyldninger


Hvilket problem? Du påstår at du vil flytte. Det eneste jeg er interesseret i at vide, er hvilke lande du mener har mere sikkerhed og flere muligheder for indbyggerne.

Jeg oplyser hvilke lande jeg finder mindre problematiske i fremtiden, når du skriver at indvandrere fra "land/lande" ikke burde lukkes ind i Danmark.


Hvorfor skulle jeg skrive det? Jeg mener ikke at man bør udelukke folk udelukkende grundet deres nationalitet. Hvordan skulle man overhovedet opsætte objektive kriterier for hvilke lande der skulle udelukkes? Noget med kriminalitet i hjemlandet? Styreform? landets diplomatiske forbindelser? BNP?
Jeg synes mere om at holde folk ude, hvis de har en historik med eksempelvis vold. Men det betyder i sidste ende ikke så meget om folk så er fra USA, Rusland, Syrien eller Sri Lanka
Skrevet af Darth Vader
Black Spider: Jeg bemærker du ikke bekymrer dig om dine kilder.

Jeg nævner selvfølelig mine:

Berlingske:
Rapporten »Indvandrere i Danmark i 2018« fra Danmarks Statistik er netop blevet revideret med nye tal fra 2017.
Tallene viser, at kriminaliteten i 2017 var 60 procent højere blandt mandlige indvandrere og 234 procent højere hos mandlige efterkommere med ikkevestlig oprindelse end hele den mandlige befolkning.


234% højere. Jeg aner ikke hvordan dine matematiske færdigheder er, men dette tal er væsentlig højere end hos etniske danskere.

Jeg har ganske svært ved at tage dine tal alvorlige. Hvis det ikke er irakere og somaliere hvem er det så?
Skrevet af Slettet(112218201709)
Dine indlæg er generelt ret underlige - ikke kun i denne tråd, men i det hele taget.
Du må næsten være fuld/skæv, hvilket undskylder en del, men ikke alt.
Brøndby IF-Frankfurt: 5-0 Karlsruhe-Brøndby IF: 0-5 Brøndby IF-fck: 5-0 agf-Brøndby IF: 0-7
Skrevet af Darth Vader
Danos: Man behøver vel ikke være fuld og skæv for at se det tossede i diverse indlæg.

Men det er selvfølelig nemmere at råbe op om, at de der er uenige i ens ugennemtænkte argumenter er fulde og skæve. Så slipper man for at forholde sig til det lort man lukker ud.
Skrevet af Black Spider
Black Spider: Er du nogensinde sat i en situation som du ikke kan tale dig ud fra?

Jep, det er skam hændt. Dog ikke med hverken somaliere eller irakkere, men blot med noget så kedeligt som en dansker med social angst, som endte med at føle sig forfulgt og derfor skubbede lidt til mig og slog mig et par gange i ansigtet, før han følte, at han havde pustet sig nok op.

Jeg har boet både i Brabrand og i Hasle inden for en kilometers penge fra Bispehaven. Det er ikke umiddelbart stederne hvor jeg selv ville vælge at opfostre børn, men det var ikke just en krigszone, dengang jeg flyttede.

Der er masser af andre artikler, der er ved gud mange at vælge imellem.

Ja, der er masser af andre artikler, men det giver jo for pokker ikke et skide godt billede af helheden. Der er 5,5 mio mennesker og langt, langt hovedparten af dem er nogenlunde civiliserede og overfalder ikke tilfældige folk uden reel provokation.

Min kommentar med Mr. Pink fortryder jeg, Danos er jeg ligeglad med.

Danos har tendens til at være et skvadderhoved (ja undskyld, Danos, men du ved det godt), og af den årsag håber du, at han bliver udsat for vold? Kan du virkelig ikke selv se, hvilket værdiskred du har gang i?

Prøv at grib knoglen på mandag, ring til en psykolog, og spørg hvor galt det er, hvis du oprigtigt har det fint med at ønske vold på et skvadderhoved, der har fornærmet dig på et fodboldforum. Det er sgu ikke normalt. Og det burde få nogle advarselslamper til at blinke ret kraftigt!
Skrevet af mirakelmix
Vi har allerede kørt denne diskussion en gang. Volden er faldende og har været det minimum siden 2000 også blandt indvandrere!
Skrevet af Darth Vader
Black Spider: Så fordi jeg er mere realistisk end majoriteten på Bold.dk bør jeg søge en psykolog?

Mon ikke mine hjerneceller fungerer langt sundere og bedre end dine? Men det er klart at er man ikke enig i udokumenterede tosserier må man være psykologværdig.

Jeg henter mine informationer fra troværdige kilder som Danmarks Statistik og Berlingske, jeg har ingen idé om hvor jeres tossede argumenter kommer fra.

Ud fra en mental vurdering er det vist ikke mig der bør søge psykiatrisk hjælp.

Skrevet af Slettet(561856201103)
Mon ikke det nærmere handler om, at du håber på, at tilfældige brugere på et internetforum skal opleve deres børn tævet til plukfisk, bare så du kan bevise en eller anden pointe. Synes du ikke selv, at det virker lidt skørt?

Skrevet af clausp
"Så fordi jeg er mere realistisk end majoriteten på Bold.dk [...]"

Det lader vi lige stå et øjeblik.
"Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try." - Homer Simpson
Skrevet af Black Spider
Black Spider: Jeg bemærker du ikke bekymrer dig om dine kilder.

Statistikbanken! Kom nu, min ven. Du har selv snakket om danmarks statistik, har du ikke? Hvor får du ellers tal fra?

https://www.statistikbanken.dk/statbank5a/default.asp?w=1536

Jeg nævner selvfølelig mine:

Berlingske:

Så ikke banken direkte, men et kvajhoved af en journalist på en borgerlig avis, der nogle gange sjusker lige rigeligt? Kunne du i det mindste ikke lige læse rapporten fra Danmarks Statistik direkte?
https://www.dst.dk/da/Statistik/Publikationer/VisPub?cid=29445

234% højere. Jeg aner ikke hvordan dine matematiske færdigheder er, men dette tal er væsentlig højere end hos etniske danskere.

Ja, statistik er taknemmeligt når du skipper konteksten. Problemet er, at du ikke tager i betragtning hvordan det tal er beregnet.

Et eksempel, med slumpede tal. 50 ud af 5000 somaliere har begået "simpel vold", så det er 1%. 2500 ud af 5 mio danskere har begået simpel vold, så det er 0,05% eller deromkring. 1% er 200 gange højere end 0,05%, altså er somaliere som helhed 20.000% mere voldelige!!

Her er tallet dog kun 234%, så altså kun 2,34 gange mere "kriminelle" (hvilket dækker over meget mere end blot vold) end et trods alt ikke specielt kriminelt folkefærd. Og derefter spørgsmålet, som du virkelig burde stille dig selv: Er der mon flere eller færre end 2,34 gange flere danskere i din omgangskreds end der er indvandrere?

Skrevet af Slettet(561856201103)
Noget helt andet. Jeg kom til at bytte en overnatning for at jeg til gengæld ville arrangere en form for quiz til valgaftenen. Jeg tænkte selv noget ala tip en 13´er, hvor man kan gætte på forskellige scenarier.
Jeg tænker der både kan være noget ala:
Socialdemokraterne o/u 25.5% (alternativt mandater)
Liberal Alliance o/u 4.5%
Parti med flest stemmer i Københavns Omegn
Parti der vinder flest valgkredse

Den type af spørgsmål, eller måske noget helt andet. Nogen der har forslag? Eller måske en gammel quiz liggende der kan tilpasses?
Skrevet af mirakelmix
Kør procent istedet for mandater - det er nemmere at forstå! :)
Evt. noget med antal partier under spærregrænsen eller procent af stemmer, der ender som stemmespild! :)
Måske noget om KD´s mulige kredsmandat i Vestjylland. Eller hvor mange, der scorer kredsmandater, hvis det skal være svært :)
Skrevet af Kuglelyn
@PST

Der er forskel på antallet af voldsanmeldelser og antallet af egentlige voldsepisoder. Volden i Danmark er historisk lav, mens anmeldelsestilbøjeligheden er meget højere end tidligere. Det skyldes, at danskerne ikke i samme grad som tidligere accepterer vold.


Men det er jo ikke hvad artiklen siger:

"Volden er i mange år faldet i Danmark. I de nyeste tal fra skadestuerne ser vi dog, at udviklingen stagnerer i 2016."

"Selvom politianmeldelserne af vold stiger, ser vi altså et stabilt lavt niveau, når vi måler volden ud fra skadestuedata"

Der er ifølge artiklen stagnation i antallet af voldsepisoder, der kræver skadestue-behandling, mens antallet af politianmeldelser for vold er stigenede.

Du mener altså, at det kun er tale om vold, hvis skadestue-behandling er påkrævet?
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det er nogle gode forslag. Har overvejet enkelt-spørgsmål angående alle partierne, men tænker at det måske bliver for kedeligt, hvis det udelukkende er ud fra procenter. Måske noget om hvem der kommer i folketinget? Joakim B, Simon Emil, Henrik Dahl, Morten Messerschmidt og Martin Henriksen er da vist alle i farezonen, af de mere prominente folk.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Kugle,

Mon ikke han mener at skadestuebehandling er den bedste indikator vi har for voldsniveauet? Det er vel en rimelig antagelse at en fast procentdel af alle voldshandlinger kræver skadestuebehandling. Hvis den antallet af besøg på skadestuen er konstant, er det en god indikation af at volden er konstant.

Skrevet af Slettet(320937202705)
@Darth

Rapporten »Indvandrere i Danmark i 2018« fra Danmarks Statistik er netop blevet revideret med nye tal fra 2017.
Tallene viser, at kriminaliteten i 2017 var 60 procent højere blandt mandlige indvandrere og 234 procent højere hos mandlige efterkommere med ikkevestlig oprindelse end hele den mandlige befolkning.


Nu skal jeg lige være med. Din påstand er at volden er stigende og aldrig har været værre. Det understøtter du med dokumentation for at der er en overrepræsentation af ikkevestlige mænd i kriminalstatistikkerne? Hvordan hænger det sammen?

Den skal lige rettes til at volden i Danmark er historisk lav blandt etniske danskere, ellers er den ganske høj, dertil skal tilføjes at volden er blevet mere brutal.


Sidste gang den var oppe at vende, viste tallene noget andet. Den viste at den var faldende over alle grupper. Har du nogle tal der viser at voldsraten blandt ikkevestlige danskere ikke også er faldende?
Skrevet af Slettet(412118201009)
Vildt nok, at vi anno 2019, stadig oplever den noget forpjuskede kombination af relativisering og forsøg på talmagi.

Ikke alene oplever vi en massiv overrepræsentation.
Den optræder på de mest personfarlige former for kriminalitet.

BT har lige haft en artikelserie fra Bellahøj.
Det fremgik at ganske få kriminelle handlinger, når myndighedernes kendskab.
En anmeldelse er forbundet med repressalier, fra brødre, fætre og andre.
Reelt har retstilstanden i mange boligområder, kendt bedre dage.
En dyne af trusler, er konsekvensen af anmeldelser.

Faldende kriminalitet?
Ja, man kan finde enkelte statistikker på, der i en periode viser en positiv udvikling.
Det er bare ikke gældende i det store billede.

Er mængden skudepisoder faldet de sidste 10 år?
Er antallet af drab faldet?
Er antallet af terrorangreb og forsøg på samme faldet?
Er radikaliseringen blevet mindre?
Er presset på ytringsfriheden steget de sidste tyve år?


En Google-søgning på "stigende kriminalitet" fortæller den alt for velkendte sandhed:
Dette sædvanlige segment, fylder op i et billede ser bliver værre og værre.


En ting er den eksorbitante procentuelle andel, en anden er det faktiske antal, der også er stigende som følge af, der bliver flere og flere.
Hvert eneste år!
FREM for alt
Skrevet af Black Spider
Black Spider: Så fordi jeg er mere realistisk end majoriteten på Bold.dk bør jeg søge en psykolog?

Nej. Fordi du ønsker vold på folk som er uenige med dig på et fodboldforum og fordi du oprigtigt tror, at det er helt okay og helt normalt. Det er det ikke.

Jeg kan sagtens følge folk, der under en kamp giver udtryk for, at x eller y skulle fandme have flækket begge knæskaller på langs. Det er modbydeligt, men de mener det ikke bogstaveligt og er blot frustrerede over den spillers adfærd. Men hvis de helt seriøst mente, at man burde fange den spiller og flække hans knæskaller med en hammer? Så ville de jo være skingrende sindssyge.

Hvor på den skala føler du selv, at du befinder dig lige nu?

Mon ikke mine hjerneceller fungerer langt sundere og bedre end dine?

Det er noget af en påstand. Jeg er dog ikke en rollemodel for mental sundhed, men jeg er omvendt heller ikke forælder og jeg har ikke planer om at blive det. Der er ingen børn, der kommer i klemme, hvis nogle af mine skruer ikke er strammet ordenligt efter.

Hvad med dig? Hvem kommer i klemme, hvis du imod egen forventning faktisk ikke er helt oppe på 100%? Er det kun dig eller er det også dine børn? Er du villig til, at dine børn potentielt skal betale den pris, bare for din egen stoltheds skyld?
Skrevet af Slettet(320937202705)
@Kim

Ja, man kan finde enkelte statistikker på, der i en periode viser en positiv udvikling.
Det er bare ikke gældende i det store billede.


Øh jo, det er netop i det store billede det gør sig gældende. Det er kun anekdotisk det ikke gør.

Er mængden skudepisoder faldet de sidste 10 år?


Jeg vil tro de er steget. Vi har ret få af dem, og i lyset af bandekrig har der vel været flere. Det samme var i hvert fald tilfældet i forbindelse med rockerkrigen.

Er antallet af drab faldet?


Jf. det store billede? Ja, det er tendensen.

https://www.dr.dk/nyheder/indland/faerre-bliver-slaaet-ihjel

Er antallet af terrorangreb og forsøg på samme faldet?


I DK? Vi har slet ikke nok angreb til overhovedet at kunne lave statistik over det. Så hvorfor nævner du det? Men globalt? Ja, den er faldende.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/10900-terrorangreb-i-2017-antallet-falder-tredje-aar-i-traek


Er radikaliseringen blevet mindre?


Det kan da sagtens være den er. Har du et svar, eller stiller du bare random spørgsmål?

Er presset på ytringsfriheden steget de sidste tyve år?


Hvis horisonten nu er 20 år? Ja, sikkert, afhængigt af hvad du mener. Har du nogle tal siden du spørger?


En Google-søgning på "stigende kriminalitet" fortæller den alt for velkendte sandhed:
Dette sædvanlige segment, fylder op i et billede ser bliver værre og værre.


Det var da alligevel en spøjs måde at tilgå verden på. Gad vide hvad du finder du så hvis du googler "faldende kriminalitet"?

Måske var det mere fornuftigt at gå anderledes til værks, og rent faktisk se hvad statistikkerne viser. Viser de at der billede bliver værre og værre? Kan du underbygge det statistisk? Hvis ikke, må du jo ændre mening.


Svarede du forresten på hvordan vi kunne forbedre integrationen for dem der boede her? For du er vel interesseret i at løse det problem, ikke sandt?
annonce
0