Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ( O )
Dels hænger vi stadig på masseindvandringen i 1983-2001, i form af den systematiske fortsættelse af kædefamiliesammenføringer, der økonomisk, er en tung byrde.


Styrtende rige migranter


Virker lidt som at dine frie ytringer bliver tilpasset efter situationen, når du spreder dit indædte had mod de danske og udenlandske muslimer. Lidt som hvis det du sagde kun var propaganda og slet ikke en holdning.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Danos

Man bliver i tvivl hvorvidt du ved hvad demokrati er.

HuT, satanister, IS, et stort flertal af imamer og et ikke nærmere antal definerede muslimer, nærer en stærk animositet Ift demokrati.

Enhedslisten har indtil for få år siden, være revolutionære, men vedtog med et beskedent flertal at støtte demokrati.
DF støtter demokrati. Til orientering.

Dine indlæg fortæller mindst to ting:

1) DF´s konstante succes i 25 år, der er langt mere "historisk," end et hvilket som helst resultat på onsdag.

2) Du lyder som et menneske, med meget få glæder.
Nyd endelig popcornene og onsdagen.
En glæde der toner frem hvert kvarte århundred, er da værd at fejre.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
(O)

Hvad skulle forhindre styrtende rige migranter, i at tømme det danske samfund for velfærd?
FREM for alt
Skrevet af Mr_bum
Kim, går du stærkt ind for, at man investerer store beløb i bistand til MENA-landene?

Det må vel være den bedste løsning for at stoppe indvandringen derfra, eftersom strammere politik ikke holder dem ude, og integrationen er umulig.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Mr_bum

Stramninger virker.
De virker selvsagt endnu bedre, såfremt man ikke er lænket til antikvariske konventioner fra en fjern fortid.

Hvad tænker du specifikt på, i forbindelse med allokationer til mena?
Hvad vil det afhjælpe?
FREM for alt
Skrevet af Mr_bum
Stramningerne virker da ikke optimalt, hvis integration er umulig. Så er målet vel nul indvandrere fra MENA-lande.

Hvis man stabiliserer landene og forbedre levevilkårene, så må man vel forvente, at der er færre mennesker, der føler, at de er nødt til at forlade dem. Samtidig kan det også medføre, at de, der så alligevel rejser væk, vil kunne blive et større aktiv i f.eks. Danmark.
Skrevet af tråd-triller
Danos

En svale (meningsmåling) gør ingen sommer.

Kim

Har du forstået min sammenligning nu?
Skrevet af Slettet(561856201103)
Det er som om du slet ikke ser det oplagte alternativ, Mr_bum. Det eneste rigtige er naturligvis at sænke de "både" der vover at krydse middelhavet. Hvis de svømmer imod land, kan det heldigvis løses ved at man skyder efter eventuelt overlevende, så de ikke rammer Europa - Eller de er i hvert fald noget nemmere at håndtere, de der nu skulle skylle i land.

Det er jo blandt den slags fantasier Rottekongen og andre DF-typer turnerer med.

Indimellem prøver de at være lidt moderate, og give udtryk for at de hellere vil hjælpe i nærområderne - Men når muligheden opstår, så tager man også penge her, for "der er så mange hjemløse og gamle herhjemme der kunne bruge de penge istedet". Ikke at de gamle og hjemløse nogensinde ser en krone - det er klart - men logikken er der vel et eller andet sted.
Skrevet af pyto
Nu er jeg ny i denne tråd, men kunne ikke lade vær med at se den nedsabling af alle der er det mindste indvandrekritiske.

Til jer: Danos, Kripa og hvem det ellers er.
Synes i ikke at der er et indvandringsproblem, og hvis i gør, hvad kunne jeres løsning så være på det? Jeg spørger vitterligt af interesse.
Kvist raus.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Synes i ikke at der er et indvandringsproblem, og hvis i gør, hvad kunne jeres løsning så være på det? Jeg spørger vitterligt af interesse.


Den diskussion har vi bare været igennem hundrede gange efterhånden. De fleste her i tråden er, mig bekendt den tid jeg har været på det her forum, enige i, at der er problemer, og at der da skal findes en løsning.
Det er ikke et problem at du, Kim eller andre er "kritiske". Det er derimod et problem, at Kim konsekvent lyver, manipulerer eller fordrejer udtalelser/statistiker/overskrifter eller historier han lige har hørt eller set i forbifarten.

Det kører gerne sådan, at Kim påstår at en eller anden myndighedsperson (gerne politifolk eller politikere) har sagt et eller andet, der i Kims øjne er helt utilgiveligt, og et tydeligt bevis på, at Danmark har underkastet sig Islams rædsler for good. Når det så efter et par indlæg viser sig, at personen slet ikke har sagt det Kim påstår, eller at en udtalelse er taget voldsomt ude af kontekst, så er Kims forsvar altid noget i stil med: "Nå, du synes måske det er fedt at muslimske piger bliver kneppet ihjel af deres pædofile onkler?" - Efter noget tid går det op for de fleste at der ikke er noget at hente af værdi.
Kim ønsker ikke debatten, han vil gerne svine muslimer til, og hvis du tillader dig at ville moderere bare det mindste, så er det fordi du nyder totalitære regimer, og er tilhænger af alt fra stening af homoseksuelle, forfølgelse af jøder til æresdrab og voldtægt af unge piger.

EDIT:
"hvad kunne jeres løsning så være på det?"

Jeg har tidligere foreslået, at man skal (fra europæisk hånd)investere mere i flygtnignelejre i nærområderne, og få etableret et ordentligt gæstearbejderprogram for ikke-EU borgere.
Skrevet af Mr_bum
@Krigerisk Pacifist

Jeg synes ærligt talt, det er lidt paradoksalt, at du, som forsøger at tage afstand fra DF, Paludan mfl. pga. deres retorik, finder det nødvendigt at bruge øgenavne så ofte. Man kan ret nemt debattere uden.


@Pyto

Jeg er da f.eks. i gang med at undersøge muligheden for at øge vores udlandsbistand for at ændre forholdene i de lande, vi modtager asylansøgere fra. Derudover er der jo pt. en ghettoplan sat i værk, som vi endnu ikke kender resultaterne af, selvom KimTell umiddelbart allerede har afvist eventuelle virkninger.

Skrevet af ( O )
Kim
Hvordan kan indavlede analfabeter tjene boksen og allesammen være styrtende rige ?
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg har ikke behov for at tage afstand til DF/Paludan med flere. Jeg er bare træt af, at der er så mange der lader som om, at de ikke siger de ting de gør, eller at folk bliver forarget over, at man kalder racister for racister. Man skal ikke sugarcoate racister, men derimod kalde dem ud på deres lort, og kalde dem hvad de er.
Skrevet af ( O )
Synes i ikke at der er et indvandringsproblem, og hvis i gør, hvad kunne jeres løsning så være på det?


Jeg synes ikke der er noget indvandrings problem.
Skrevet af Slettet(320937202705)
@pyto

"Nu er jeg ny i denne tråd, men kunne ikke lade vær med at se den nedsabling af alle der er det mindste indvandrekritiske. "

Hvem har du i tankerne der burde føle sig uretfærdigt behandlet over at blive nedsablet udelukkende fordi de er indvandrerkritiske?
Skrevet af Vincent Gigante
I en debat om minimumsnomeirnger med andre partiledere har Paludan ANGIVELIGT udtalt følgende:

Det er da klart at der kommer vold i daginstitutioner, når man tillader børn fra andre kulturer at gå der. Hottentotter kan sagtens finde på at sluge sæd ud af ældre danske mænds nedre områder


Det er et ubekræftet rygte, kan være der kommer noget mere konkret, men det ville være den vildste udtalelse til dato. De andre paneldeltagere klagede så meget over ytringen, at Paludan vandrede ud af debatten, fordi han mente, at hans ytringsfrihed blev krænket. Lyder som en and, men intet kan rigtigt overraske mere.


EDIT 2: Citatet, jeg har sat, og som jeg har taget fra en FB-side, er ikke en korrekt citering af, hvad Paludan ytrede i debatten.
.
Skrevet af Narildsen
Link?
Skrevet af Vincent Gigante
Partilederdebatten kam høres her - har ikke tidskoder:

https://www.dr.dk/radio/p4kbh/mads-monopolet-podcast/mads-monopolet-podcast-2019-06-01


Og nu er Paludans svenske far, Tomas, også kommet på banen med nye oplysninger om sønnens færdselsuheld. Bliver nogle intense og grimme dage her i slutspurten.
.
Skrevet af Narildsen
Tak!
Skrevet af HansenX
Adamantium_1, er det bevidst at du fejlciterer?

Du kan ikke bare tilføje nogle ord, han slet ikke har sagt, fjerne andre, og i øvrigt udelade sammenhængen. Det ligner citatfusk.

Udsendelsen er frit tilgængelig - andre har postet link til den. Ekstra bladets afskrift virker umiddelbart rigtig i dette tilfælde. Den kan du finde på https://ekstrabladet.dk/eblive/Valg/

Du kan også se den her:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=130605008129950&set=a.109923253531459&type=3&theater

Det fremgår at han mener at alle kulturer er ikke lige gode. Det er nogle andre politikere ikke enige i. Han giver et eksempel om hottentotter, og "danske mænd" indgår slet ikke i dette, således som du påstod i dit citat.

Nogle af de andre deltagere forstår ikke at det er et eksempel på en kultur, som han mener er mindre god end dansk kultur, så de hyler op, men forholder sig overhovedet ikke til substansen - er alle kulturer, inklusiv denne mærkværdige hottentot-kultur - lige gode? Virkeligheden er åbenbart ubekvem.

På linket ovenfor har andre indsat links til BBC-historier om dele af Malawi, hvor "hyæner" anvendes til lige så rædselsfulde ceremonier. Skal man også bare lukke øjnene for dette, og invitere mænd fra en sådan kultur til Danmark, hvis Radigale og lignende synes at alle kulturer er lige?

Uanset om man er enig med ham eller ej, så prøv da at forholde jer til substansen i det han siger. Dem, der er uenige i det han sagde, kunne f.eks. have argumenteret at de finder det urealistisk at den slags traditioner og kulturer vil bliver videreført når de flytter til Danmark, fordi Danmark bare er så god til at integrere, og har kæmpe succes med at håndhæve danske regler i ghettoer. Eller noget.
annonce
0