Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vincent Gigante
Adamantium_1, er det bevidst at du fejlciterer?


Nej, det er bestemt ikke bevidst. Citatet, jeg har sat ind, er copy pastet fra en FB-side, der nok ikke er pro-Paludan. Bemærk, at jeg i mit indlæg betvivler citatets autenticitet i den form, den fejlagtigt er gengivet. Havde været helt ude af dagens nyheds- og medieloop, inden opslaget her.

Det viser sig så, at Paludan ikke siger helt, det jeg har sat ind - og sammenhængen er lidt en andnen, hvilket gør det knap så vildt.

I øvrigt henviser Paludan til dette folkefærd i sin ytring - men så langt nåede han slet ikke, før de andre deltagere blev forargede over ham:

https://en.wikipedia.org/wiki/Etoro_people

I den kontekst er udtalelsen nok ikke helt så kontroversiel, som jeg troede.

...og jeg linker da også selv til Mads´ podcast, så det er da bestemt ikke et forsøg på vildledning.
.
Skrevet af Egos
Synes nu nok udtalelsen er kontroversiel. De debatterede om noget med pædagoger osv, men han fik det selvfølgelig ført over på udlændinge med det samme og noget med at kvaliteten i institutionerne ikke kunne holdes med så mange af de andre og så blev han afbrudt. Da gik han så fuld retardo med at sige noget om hottentotter og noget med at de tager imod sæd fra mændene af deres kultur, som jeg forstod. Det var ihvertfald rimelig bizart at lytte til og skulle måske bare være blevet smidt ud istedet for at gå. Det er jo så himmelråbende lavt niveau for en kandidat til noget embede. Men måske det er godt at høre hvilken person han virkelig er.
Skrevet af Mr. Pink
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Dolpherklar
@Pink

Og? Hvad vil du sige med dit link? Eller mener du vi skal linke til alle læserbreve her op mod valgdagen?

Btw så er der noget der tyder på, at udlændingedebatten ikke har lige så stor bevågenhed fra befolkningens side som ved tidligere valg. Velfærd, miljø, minimumsnormeringer, byudvikling m.m. er også blevet rimeligt debatteret. Om det er "hønen eller ægget" skal jeg ikke kunne sige, men man kan sagtens kæde det sammen med DFs deroute.
Skrevet af HansenX
Det var ihvertfald rimelig bizart at lytte til og skulle måske bare være blevet smidt ud istedet for at gå.


Egos, ja, det handlede om børneinstitutioner. Du tror ikke at forældres adfærd har betydning for børnenes adfærd?

Mener du at det er forkert, når Danmarks Statistik afdækker en massiv overrepræsentation af voldsdomme mv. i visse etniske grupper - i øvrigt langt ud over hvad alder og socioøkonomiske forhold kan forklare?

Når andre politikere hyler op og afbryder fordi han siger at alle kulturer ikke er lige gode, så må han ikke komme med et eksempel, der underbygger det, fordi virkeligheden om bizarre skikke i andre dele af verden er ubekvem?

Mener du at alle kulturer er lige gode, inklusiv nævnte kulturer blandt hottentotter og dele af Malawi?

Mener du at forældres kultur og adfærd er uden betydning for børns adfærd i institutioner?

Skal man bare lade som om at andre kulturer ikke findes, når man naivt tager imod velfærdsturister fra hele verden?

Er Danmark supergod til at integrere og til at håndhæve danske love i brune bydele?

Er voldsmandens veto godt - og skal politikere og medier gå efter manden, når de er bange for bolden? Det er selvfølgelig lettere og en smart måde at fjerne fokus fra det ubekvemme.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hvad sagde han ordret, HansenX?

Ifølge berlingske sagde han følgende

"Kulturer er ikke lige meget værd, selvfølgelig er de ikke det. Hottentotter kan sagtens finde på at tvinge deres børn til at suge sæden ud af ældre mænd nedre område"

Hvordan adskiller det sig fra det Adam skrev? Og mener du vitterligt ovenstående blot er "et eksempel, der underbygger det, fordi virkeligheden om bizarre skikke i andre dele af verden er ubekvem?"

Hvilke daginstitutioner er det den slags foregår i? Eller er det sådan noget med at løgne og overdrivelser er ok, så længe det tjener sagen?
Skrevet af Slettet(320937202705)
@hansen,

Jesus en monolog. Tror du ikke det var ham den racismedømtes facon der var absurd?
Skrevet af HansenX
Hvad sagde han ordret, HansenX?


Du kan høre hvad han sagde ordret, og i hvilken sammenhæng, via linket til DR på forrige side (spol ca. 70% ind i udsendelsen), eller læse via de 2 links til afskrift hos ekstra bladet.
Skrevet af Mr. Pink
"Mener du at alle kulturer er lige gode, inklusiv nævnte kulturer blandt hottentotter og dele af Malawi?

Selvfølgelig gør han ikke det. Det gør ingen.

Mener du at forældres kultur og adfærd er uden betydning for børns adfærd i institutioner?"

Selvfølgelig gør han ikke det. Det gør ingen
Hvor er verdens bedste rygtebonanza? Savner den. Elsker transferrygter
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg har læst hvad han har sagt. Selv i kontekst, omend jeg ikke synes den ændrer det store, synes jeg det virker ret meget på kanten.

Han får åbenbart kaldt de andre deltagere for beta-males og normies. Er han virkelig bare en 4-chan troll? Meget fedt at bruge det uironisk iøvrigt. Der er nemlig ikke noget der skriger ´Vinder´ som folk der bruger beta-male som fornærmelse. Han mangler lige ´cuck´ eller at råbe soyboy efter Morten Østergaard, så er den vist hjemme.
Skrevet af Vincent Gigante
På TV2 synes jeg, at det var ret tydeligt at se i klippene, en stor del af konflikterne blandt børnene ofte var forårsaget af børn af ikke-etniske danske forældre.

Jeg <i>ved</i>, at børn reagerer sådan, når de ikke har fælles sprog, hvilket især kendetegnende for flygtningebørn eller børn, der bare starter sent i institution og ikke taler dansk hjemme. Og så opfører børn sig sådan, hvis de ikke har fået den fornødne omsorg og opdragelse hjemmefra.

Kultur og etnicitet ift. debatten om børneinstitutioner er HELT KLART et issue, som på ingen møder bør negligeres. Paludan angriber det selvfølgelig noget aparte og sært, som han bedst kan.


Her, hvor jeg bor, anses det som at ødelægge sit barn, hvis man sender det i en institution mef overvægt af børn mef ikke-vestligt ophav.

.
Skrevet af repos
@ Pink

Kan du ikke forsøge at bidrage bare en smule konstruktivt, i stedet den påtagede sarkasme og ukommenterede links?
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Men det gør da ikke noget godt for debatten at finde de grelleste eksempler. Man kan også argumentere for, at dansk kultur burde forbydes, ved at henvise til incest og misbrug af børn i nogle få familier. Så ønsker man jo bare ikke dialog, men bare at forage og få opmærksomhed.

Dermed ikke sagt at kulturforskelle ikke kan skabe udfordringer i daginstitutionerne, men der er spørgsmålet så også, om man mener, at integration er individets eller samfundets opgave.
Skrevet af Slettet(412118201009)
MR_bum

Hvad indikerer at det er de grelleste eksempler?

FREM for alt
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hvad indikerer, at det er en kulturel ting, at få deres børn til at suge sæd ud af ældre mænds nedre dele? Hvor er det kotume, hvad foregår der præcis, og hvor længe har det været ´en skik´?
Skrevet af Vincent Gigante

Hvor er det kotume, hvad foregår der præcis, og hvor længe har det været ´en skik´?


@ Kripa - Paludan hentydede til dette folk:

https://en.wikipedia.org/wiki/Etoro_people


Han er tydeligvis MEGET belæst på antropologi, racelære mv. - for IKKE at bygge sit partiprogram på race, som han selv siger.
.
Skrevet af Slettet(412118201009)
Det er tankevækkende at voldsregimerne i daginstitutionerne har fået så lidt eksponering.

"Selvfølgelig har børn konflikter med hinanden, men der er jo ingen voksen," erklærede Morten Østergaard på TV2 News i dag, under et kig på udsendelsen.
Han har tilsyneladende ikke set hele programmet.
I én af de mange sekvenser, prøver en pædagog at forhindre en kvælning(?), eller noget der ligner.

Intetanende forældre sender dagligt deres børn til orgier af vold.
Nu kan, og skal man naturligvis ikke straffe 3-6 årige, men i det omfang det er muligt, må de svært underudviklede børn under behandling.
Mængden er nok for voldsom, til at dette er muligt.

Problematikken er billedet på endnu et integrationsproblem uden bund.

Hvis de pågældende ikke kommer i daginstitutionerne, lærer de aldrig sproget.
Alternativt, omfatter voldskulturen åbenbart også de helt små, og gør hverdagen til et helvede for de børn der ikke er nede med vold som den altdominerende udtryksform.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(412118201009)
Kripa

Prøv at læs de indlæg du kommenterer!
FREM for alt
Skrevet af Slettet(561856201103)
Og hvor mange af de der Etoro folk er der i Danmark? Bare siden det er de der bliver bragt op i forhold til udlændinge i danske børneinstitutioner/Danmark?
Skrevet af HansenX
For dem, der tør læse/høre hvad der faktisk blev sagt - selv om det er ubekvemt:

Steffensen giver Paludan ordet, og Paludan siger iflg. DR’s podcast-lyd: “Jeg synes det er trist at de alle sammen taler om det samme og har de samme analyser og de samme løsninger. Altså problemet er selvfølgelig hvis der er nogle, der kommer til Danmark, som har helt andre forudsætninger, så bliver børnehaven problematisk, så bliver den voldelig, hvis folk kommer fra en voldelig kultur. Og det er jo sådan set en fortsættelse af det som Isabelle Arendt...”

AFBRYDES af flere som bl.a siger: “Aj, men, aj, nu må du altså holde op, det her handler altså om...”.

Paludan forsøger at fortsætte “Nu bliver der afbrudt, må jeg få lov til at tale færdig?”

Steffensen: “En ad gangen, en ad gangen, en ad gangen, en ad gangen”.

Paludan: “Det Isabella Arendt siger, den sidste del, er fuldstændigt rigtigt, at de første par leveår er meget vigtige. Og hvis de bliver svigtet, for eksempel fordi folk kulturelt ikke er er beredte på eller egnede til at opdrage børnene...”

AFBRYDES for 2. gang i dette segment af vist nok Arendt: “Det er simpelt hen ikke i orden at du kalder nogle mennesker dårlige forældre på grund af kultur”.

Paludan reagerer på afbrydelsen: “Det er, jo, det kan jeg love dig for, er du klar over at der findes...”

AFBRYDES for 3. gang: “Nej, det eeer ikke”.

Paludan: “...der findes kulturer hvor hottentotter...”.

AFBRYDES for 4. gang: “Jamen undskyld at vi skændes i radioen, men den her holder jo ikke...”.

Steffensen siger noget svært hørbart.

Paludan: “Hottentotter de kan sagtens finde på at tvinge deres børn til at suge sæden ud af ældre mænds nedre...”

AFBRYDES for 5. gang, undervejs i denne sætning, af flere: “Nej ... altså ... prøv lige ... stop stop ... naaaj ... stop stop stop ... det der er slet ikke i orden...”.

Paludan: “så selvfølgelig er kulturer ikke lige meget værd...”

AFBRYDES for 6. gang “men det, altså...”

Paludan: “Det er fuldstændig absurd at påstå at enhver kultur er lige meget værd, det giver sig selv.”

AFBRYDES for 7. gang: “Vi skal tilbage til det vi snakkede om før”

Steffensen: “Vi skal tilbage, vi skal tilbage...”

Paludan: “Jeg vil, altså, Mads Steffensen, kan jeg ikke få lov til at tale ud her...”

AFBRYDES for 8. gang af flere: “nej, nej, nej”.

Paludan forsøger at fortsætte “for jeg bliver afbrudt konstant, ikke, det er jo ikke helt demokratiets vilkår at når jeg endelig får en gangs skyld får ordet, så tillader du at folk afbryder mig på stribe, så jeg ikke kan tale ud...”

AFBRYDES for 9. gang: “Du har fået ordet præcis så meget som de andre”.

Steffensen forsøger: “Alle alle får ordet, og der gælder de samme regler for alle, at vi holder en god tone, og det ændrer jeg sådan set ikke på for nogle af jer”.

Paludan: “Men jeg fik ikke lov til at svare”, overdøvet af klapsalver til Steffensen.

Afskrift fra lyden her https://www.dr.dk/radio/p4kbh/mads-monopolet-podcast/mads-monopolet-podcast-2019-06-01

Som sagt var der ingen, der forholdt sig til substansen.
annonce
0