Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hottentotter de kan sagtens finde på at tvinge deres børn til at suge sæden ud af ældre mænds nedre...


---

Som sagt var der ingen, der forholdt sig til substansen


Hvad er substansen? At muslimer er pædofile og kan finde på at tvinge deres børn til at tage en pik i munden? Ej hvor er det dog ærgerligt, at den slags ytringer ikke får lov til at stå alene. Det er jo så vigtigt et budskab.

Og hvem er ´hottentotterne´? Der er mig bekendt ikke mange ´hottentotter´ i Danmark.
Skrevet af Narildsen
Alene brug af ordet "hottentot" vidner jo om en mand der ønsker en form for apartheid.

Skrevet af Slettet(561856201103)
Man finder vel iøvrigt næppe et mere avanceret og magtfuldt pædofilnetværk end den katolske kirke, aprospos kultur. Er det problematisk med katolske børn i danske daginstitutioner og skoler fordi "Hottentotter Katolikker de kan sagtens finde på at tvinge deres børn til at suge sæden ud af ældre mænds nedre"

voldsregimerne i daginstitutionerne


Seriøst, bliv kvalt i en pik. Tak.

Alene brug af ordet "hottentot" vidner jo om en mand der ønsker en form for apartheid


HvOrFoR fOrHoLdEr FoLk SiG iKkE tIl SuBsTaNsEn
Skrevet af HansenX
Kripa tager det netop ud af sammenhængen. Det var jo tydeligt en reaktion på Arendts afbrydelse om at "Det er simpelt hen ikke i orden at du kalder nogle mennesker dårlige forældre på grund af kultur". Synes Kripa mon at hottentotter er gode forældre, hvis de opfører sig som beskrevet? Det handler jo ikke om antallet af hottentotter i Danmark. Det handler om hvorvidt alle kulturer er lige gode. Det er lige som når vælgere og journaliser ikke forstår (eller lader som om at de ikke forstår) at Laura Lindahls udtalelse om bedre råd til silicone bryster ikke handlere om silicone bryster, men om skat og frihed. Men for mange politikere er det åbenbart for svært at forstå, og for svært at argumentere. Så kan de i stedet hyle - det er ikke meget bedre end de aggressive typer i de brune bydele.
Skrevet af Mr_bum
Men, Kim, du må vel trods alt give Morten Østergaard ret i, at mange af situationerne ikke ville være opstået/eskaleret, hvis der havde været flere pædagoger til at holde øje med børnene.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Synes Kripa mon at hottentotter er gode forældre, hvis de opfører sig som beskrevet?


Hvilke hottentotter?
Det er ikke taget ud af nogen som helst sammenhæng. Siger han, ja eller nej, at "´Hottentotter´ kan finde på at få deres børn til at suge sæd ud af ældre mænds dele?" Hottentotter er mig bekendt en gammel betegnelse for et syd afrikansk stammefolk. Der er mig bekendt ikke mange af dem i Danmark, hvis overhovedet nogen?

Men selvfølgelig er du da en dårlig forældre´, hvis du lader dit barn blive pillet ved af voksne i det hele taget. Uanset hvilken kultur. Men hvad er pointen? Er det noget udenlandske børn i Danmark systematisk oplever, at blive tvunget til sex med gamle mænd? Eller hvad er budskabet som er så vigtigt? Hvis budskabet er, at sex med børn = DÅRLIGT, så er jeg ret meget i tvivl om hvilke politikere, du eller andre mener er uenige i dette.

Du kan jo ikke bare sige et eller andet fuldstændig langt ude, og så bagefter insistere på at folk går med til dine blæste fantasier.

"Jeg synes vi skal droppe landbrugsstøtten, fordi danske landmænd knepper deres grise i røven"
- ´Det finder da heller ikke sted´
"Nå, du er måske uenig i, at man er en dårlig landmand hvis man tømmer sig i hylsteret til din kommende medisterpølse!?!?!?!?!?!?????"
Skrevet af HansenX
Det er netop taget ud af en sammenhæng. Du udelader helt bevidst udtalelserne før og efter, som er afgørende for forståelsen. Det handler jo ikke om hottentotter i Danmark. Det handler om hvorvidt alle kulturer er lige gode. Det er lige som når vælgere og journaliser ikke forstår (eller lader som om at de ikke forstår) at Laura Lindahls udtalelse om bedre råd til silicone bryster ikke handler om silicone bryster, men om skat og frihed.
Skrevet af Slettet(412118201009)
MR_bum

Helt enig.

Det forekommer dog en kende for bekvemt, at Østergaard er så overfladisk ift vold i daginstitutionerne.
Som jeg nævnte, viser dokumentaren flere eksempler på, at tilstedeværelsen af pædagoger, bestemt ikke afholder de alternativt opdragede børn fra udøvelse af vold.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(561856201103)
Nej. Jeg forstår godt, at de snakker om hvorvidt alle kulturer er lige gode. Men hvem er det der påstår at alle kulturelle skikke, hvad enten det er dansk juleaften, manddomsprøver der indebærer ´myrehandsker´ eller menneskeofringer skulle være ´lige gode´?
Det Arendt og andre siger er vel nærmere at man ikke som udgangspunkt kan sige, at du vil være en dårlig forældre, fordi dit folk eller din religion har de og de skikke. Eller at du har den her religion/kultur. Pædofili, mishandling og lignende er i forvejen ulovligt. Religiøse/kulturelle skikke står selvfølgelig ikke over dansk lov, og har aldrig gjort det.

Hvad er pointen i at bruge ordet "hottentotter"? Er det ikke noget upræcist? Det er jo ikke engang de faktiske hottentotter han mener, når han bruger ordet. Er det en massebetegnelse for afrikanere, eller muslimer?

Er det vitterligt dit indtryk, at mange udenlandske børn i Danmark bliver tvunget til sex med gamle mænd?

Laura Lindahls udtalelse om bedre råd til silicone bryster ikke handler om silicone bryster, men om skat og frihed


Jeg tror de fleste er fint klar over, at Laura Lindahl er blank som et spejl. Hun er imponerende nok alt det som folk påstår at hade ved Sofie Carsten Nielsen.
Skrevet af Mr_bum
@kimTell

Det afhænger så også af, om man mener, at opdragelse alene er et forældreansvar, eller om den den ikke i lige så høj grad foregår i netop daginstitutionerne og på skoler. Det kan derfor også være et udtryk for, at pædagogerne ikke er godt nok uddannede.
Skrevet af HansenX
Det kan derfor også være et udtryk for, at pædagogerne ikke er godt nok uddannede.


Men det er jo klassikeren: Altid drømmen om flere penge fra pengetræet, til institutioner, til uddanelse af konfliktrådgivere etc. Måske er det bedre omvendt at give endnu færre penge til pågældende borgere, så det blev mindre attraktivt at komme hertil, og mindre attraktivt at holde sig væk fra arbejdsmarkedet? Måske findes der endda lande med en kultur, de bedre kan lide og bedre kan fungere i?
Skrevet af Slettet(561856201103)
Muslimer eller ej, så er der for få kvalificerede pædagoger og lærere. Det kan der dårligt være to meninger om.
Skrevet af ( O )
Der findes masser af mærkelige arkæiske ritualer i forskellige kulturer, men det har ABSOLUT ingen relevans i DK fordi selvsamme ritual vil være ulovligt. Den klassisk- ortodokse jødiske omskæring er f.eks ikke tilladt i DK.

Det er en fuldstændig idiotisk diskussion som udelukkende handler om at kalde bestemte grupper primitive.

Jews regularly practice circumcision as part of their religion, but mostly ultra-Orthodox Jews practice metzitzah b´peh


Skrevet af Mr_bum
Lige i det her eksempel handler det jo ikke om at bruge flere penge på indvandrere, men om at bruge dem til gavn for alle børn. Det er heller ikke umuligt at man kan gøre det uden nødvendigvis at skulle øge det offentlige budget.
Skrevet af Slettet(412118201009)
MR_bum

Jeg tvivler stærkt på, om verden kommer til at se pædagoger, der er i stand til, bare tilnærmelsesvis, at håndtere så degenererede individer.

De pågældende skal under behandling i det system, der for længst er bukket under, i forsøget på at honorere den tyngende efterspørgsel.

Fremtiden vil byde på flere problemer af samme karakter.
Tilstedeværelsen i daginstitutionerne af "utilpassede", er et resultat af lovkrav om samme.

Hvis lovgiverne antydningsvist havde en indikation af de afledte effekter, havde de nok undladt at udsætte børn for systematisk vold.

Det hele bunder i, at store dele af sprogkundskaberne i mena, trods årtiers kolossale økonomiske investeringer, er katastrofalt ringe.
Selv i tredje generation, starter børnene i skolen med ingen eller stærkt begrænsede danskkundskaber.

Endnu et område, hvor andre indvandrergrupper, helt ved egen hjælp, leverer skyhøjt, mens mena udgør en støt stigende belastning.
FREM for alt
Skrevet af ( O )
Det handler om hvorvidt alle kulturer er lige gode.


Ja, det er de per definition.
Fordi det netop IKKE er en værdi diskussion udenfor fascismen.
Det er en demokratisk menneskerettigheds definition ved lovgivning. Alle kulturer har ret til at eksistere.... først derefter kommer problematikken med integration, men det er ikke et demokratisk spørgsmål om alle kulturer kan integreres, det har de derimod ret til i DK.

Skrevet af ( O )
Kim Tell skriver

Jeg tvivler stærkt på, om verden kommer til at se pædagoger, der er i stand til, bare tilnærmelsesvis, at håndtere så degenererede individer.

Hvis lovgiverne antydningsvist havde en indikation af de afledte effekter, havde de nok undladt at udsætte børn for systematisk vold.
Skrevet af Slettet(412118201009)
(O)

Det kan du lige bande på.

Er 3-6 årige børn der praktiserer haglbyger af slag, river børn i håret, spark, destruktion af andres leg, kvælning, og kaster genstande efter forbipasserende, et normalbilllede i dit univers?
Det håber jeg ikke.

Så du udsendelsen?
FREM for alt
Skrevet af Mr_bum
@kimTell

Jeg er med på, at visse udfordringer fortsat eksisterer. I mine øjne er det så et udtryk for, at operationen har været forkert, hvorimod du tilsyneladende mener, at patienten var død fra start.

Og alle de der grove genraliseringer er altså fortsat ikke særligt kønne at se på, og som jeg har sagt før, så ødelægger de altså de pointer, du ellers måtte have.
Skrevet af ( O )
Det Kim nu siger, er at 3 årige med en bestemt etnisk baggrund som nogen af os her i tråden har, har en iboende ondskab, er terrorister og udøver systematisk vold.
Det er på ingen måde debat, men en propaganda maskine man ikke har oplevet siden 30´erne og 40´erne.
Man skal nok lige tænke sig om inden man deltager i en tråd hvor det tillades under parolen diskussion.

Jeg føler mig ikke ømskindet, i øvrigt.
annonce
0