Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jpp
"Hvad sagde Henrik Dahl? Dejligt han er ude iøvrigt. Et blålys af rang"

Tror ikke Dahl er ude. Her er hvad, han sagde:
https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingsvalg/partifaelle-i-frontalangreb-paa-anders-samuelsen-det-har-vaeret

Samuelsen er ude, JBO er ude, Laura Lindal er ude, Christina Egelund er ude.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Sir , moderator
DF ligger som de har redt. De er simpelthen blevet for selvfede og nu hvor både V og S hoppede med på stramningsvognen så var DFs hovedsager pludselig latterlige krav om jernbaner, omfartsveje osv. Hvorfor skulle man dog stemme DF hvis man får næsten samme stramninger i de andre partier, men samtidig en mere fornuftig politik på nærmest samtlige andre områder og ingen fuldstændig mystiske og lokale ultimative krav. Super lækkert at Kenneth Kristensen Bernth er ude.

Glædeligt at se V og K gå frem. LA har mistet integriteten. Hvordan kan man være ultra liberal og så stemme for et burkaforbud. Man havde også krav om at sænke skatten og dem gav man kald på. Thyra Frank og Mette Bock som ministre har bestemt heller ikke hjulpet. Spændende at se hvad der sker nu, men der er i hvert fald brug for at man ryster posen. Personligt synes jeg det er skidt at Joachim B ikke længere er i Folketinget. Han har styr på facts og efter en lidt hård start i politik, synes jeg faktisk han gør det rigtig fornuftigt.
Dette er en signatur.
Skrevet af Toon Toon!
Jeg forstår bare stadig ikke LA-vælgerne. Mange er vandret til Konservative. Men Konservative har da også siddet i regering, nøjagtigt som LA, og har da på ingen måde udrettet mere på den liberale front?

Thyra var et fejlskud, det var dumt, men jeg kan ikke forstå, at borgerligere vælgere ikke stadig ser LA som det parti, der kæmper mest for skat og et mere liberalt Danmark.

Man har villet straffe nem. Men det her kan jo nemt blive deres død.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Slettet(202352200106)
Konservative har da også fået en del hug gennem historien for ikke at udrette noget som helst på den front. Jeg er også tidligere konservativ vælger, men vurderer at deres værdisæt ikke passer på mig, men deres økonomiske politik matcher LA ret godt.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Faberge
En del LA-vælgere er vel også vandret til Nye Borgerlige, som på mange måder er en gakket version af LA med en ekstremt stram udlændningepolitik. De hiver fx et mandat i Nordsjælland, hvor LA mister deres.
En fisselatte, tak.
Skrevet af Sir , moderator
Men hvis partiet alligevel ikke er så liberalt kan man jo lige så godt stemme på noget andet. Jeg håber at de kommer stærkt tilbage.
Dette er en signatur.
Skrevet af Slettet(202352200106)
Næ, jeg er nu glad for min stemme på LA. Vigtigt at de bliver i folketinget. Det dårlige valg giver forhåbentlig anledning til forandring.
"Vi er bare ikke bedre"
Skrevet af Forhammeren
Jokke kunne nok være blevet valgt i Nordsjælland for ja han har kunne sine ting og det betyder noget i den storkreds.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af pyto
Men Darth har jo lidt ret. (Jeg tager naturligvis dyb afstand fra håbet om en voldtægt af Mø´s kone)

Det er jo ikke Morten Østergaard der får tæsk i Ghettoerne, det er ikke hans mor der bliver udsat for hjemmerøveri, og derfor er det jo svært at sætte sig ind i problemet.
Jeg bor selv i et parcelhus i en kedelig provinsby. 500 meter fra min bopæl ligger en af Danmarks ghettoer og der er ikke andet en vrøvl. Jeg er utryg når jeg skal hente postpakker derinde, mine børn kan ikke cykle forbi uden at blive tilråbt eller få kastet ting efter sig og min kone er på et tidspunkt blevet stoppet af 2 biler, da hun skulle køre igennem.

Det kan simpelthen ikke passe at man i et land som Danmark ikke kan være tryg alle steder.
Kvist raus.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Jeg er helt enig, sir_c. For Samuelsen var det vigtigste i verden at være udenrigsminister. Det kostede så partiet. Det virker ikke til at der har været overvejelser om at udtræde af regeringen selvom de har fået hug efter hug.

Enhver kunne jo se det ikke ville gøre nogen forskel for den førte politik, når DF alligevel sad med de afgørende mandater.

Og så er ansættelsen af Thyra Frank virkelig mystisk. Altså hvorfor? Jeg er med på at Anders Samuelsen er virkelig glad for Thyra rent privat, og jeg er da også sikker på hun er et dejligt menneske. Men hvorfor så udsætte hende for sådan noget? Jeg elsker da også min farmor, men jeg ville nok hellere give hende en flaske god vin eller noget lækker chokolade end at gøre hende til minister i min regering..
Skrevet af Jpp
"Det kan simpelthen ikke passe at man i et land som Danmark ikke kan være tryg alle steder."

Der er ingen lande i verden, hvor du kan være tryg alle steder. Man kan være utryg alle steder. Utryghed ligger i én selv. Forstår du, hvad jeg mener?
- Jeg underkender ikke, at der er ghettoer, og at ingen skal udsættes for det, dine børn og du oplever derinde. Der ville jeg nok også være utryg.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
"Og så er ansættelsen af Thyra Frank virkelig mystisk. Altså hvorfor? "

Hun var et ret stort trækplaster, da hun blev valgt. Hun appellerede til de liberale ansatte i sundhedssektoreren, med succeshistorierne om hendes plejehjem, og så skrev hun en bog osv. Det var ren populisme.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Slettet(161147200502)
Er det ikke Lars Seiers bror, der er medstifter af Nye Borgerlige? Mon ikke det har trukket en del af LAs vælgere?

Lars Seier var vel blåstemplingen af partiet, fra en der rent faktisk kan lave penge? Efter han trak sin støtte blev det Thyra Frank, latterlig kulturpolitik og udenrigsministerdrømme.

Men nu blev Pernille Vermund da politiker, også selvom hun er en bevægelse. ...eller noget.
https://www.youtube.com/watch?v=flLh3CiaoNk
Skrevet af Forhammeren
Tvivler på at LA har mistet synderligt til
NB

Burkaorbud og andet nationalkonsevatvt halløj er ikke noget liberale burde bakke op om.
From where you are now i dont think you can go wrong.
Skrevet af pyto
- Jeg underkender ikke, at der er ghettoer, og at ingen skal udsættes for det, dine børn og du oplever derinde. Der ville jeg nok også være utryg.


Nu var det for at det skulle være en medlidenhedsklub i min ære, det var mere for at sige at der er rigtige mennesker der oplever rigtige problemer, bare ved at bo tæt på disse boligblokke, uden ellers at have nogen relation til det.
Jeg mener derfor også at man bliver nødt til at kigge på at der er en bestemt befolkningsgruppe som bor i disse blokke. Vi har jo ingen problemer med indvandringen af kinesere, englændere eller italienere.

Endvidere vil jeg gerne lige kaste en bold op, som slet ikke er blevet nævnt i debatten omkring den forfærdelige dokumentar fra daginstitutionerne.
Pædagogerne fejler naturligvis kæmpe stort og bærer hovedansvaret, men er jeg den eneste der kan se at det primært er de "mørke børn" der slår osv`?
Kvist raus.
Skrevet af repos
Jeg forstår bare stadig ikke LA-vælgerne.

Det gør jeg til gengæld. Anders Samuelsen har jo ikke bestilt andet end pisse på dem. Det skal naturligvis straffes. Der har overhovedet ikke været sammenhæng mellem ord og handling, og det var akkurat samme mølle SF var igennem, da de for enhver pris jagtede taburetter.
Den skal sell out koster bare vælgerne, og når Henrik Dahl så samtidig kan krydre det med historier om intern splid, et A- og B-hold, og generelt elendig ledelse, så har vi opskriften på et parti i krise.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mercenary
Radikale har vel også fået en andel. De er jo trods alt åndsbeslægtede.

Jeg sybes det er vildest at Samuelsen ikke selv fik stemmer nok. Han må have granatchok. Var han selv valgt ind kunne de sagtens have skabt historien om genoprejsning, men nu virker de ødelagt.
Lose all to save a little
Skrevet af Toon Toon!
Men hvis partiet alligevel ikke er så liberalt kan man jo lige så godt stemme på noget andet.

Det er selvfølgelig rigtigt. Men jeg har bare hele tiden haft følelsen af at Samuelsen og LA VIRKELIG gjorde hvad de kunne for at få lettelser igennem. De havde bare ikke særlig meget at gøre med. DF var jo markant større og træk i den modsatte retning.

Hvis man som LA-vælger havde mistet troen på at LA kæmpede for det de siger at de kæmper, og hvis man troede at K eller NB vil kæmpe den sag bedre, så forstår jeg godt at man ikke stemmer LA. Men jeg kan ikke se, at K eller NB skulle være et bedre liberalt alternativ, jeg mener stadig at LA var/er den bedste garant for liberal politik. De gjorde hvad de kunne.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af hodja
@JPP

"Det var ren populisme"

Er det ikke historien om LA?

Fra dag et var persongalleriet en broget samling gøglere fisket ind på må og få.

AS har dage, hvor han virker klar og tydelig, men oftest har vi set ham i rollen som den helt store taber.

Som udenrigsminister har han virket usynlig.

Nu er Henrik Dahl så ude og blamere sig - endnu en politisk letvægter, som falder igennem.
Skrevet af Toon Toon!
Repos

Jamen at SF blev straffet så meget var jo også tåbeligt. De fik en togfond for 27 mia eller hvor meget det var....Men alligevel stod vælgerne med opfattelsen af at de ikke fik noget igennem.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
annonce
0