Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Jpp
"Pædagogerne fejler naturligvis kæmpe stort og bærer hovedansvaret, men er jeg den eneste der kan se at det primært er de "mørke børn" der slår osv`?"

Jeg ved ikke, om jeg er enig i den kritik af pædagogerne (eller pædagogen, ligner det), men Paludan har frembragt den samme betragtning som, du selv gør her.

https://ekstrabladet.dk/eblive/Valg/paludan-om-tv2-dokumentar-voldelige-boern-er-ikke-danskere/7660502
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
hodja,

Jeg er meget langt fra at være liberal, når jeg stemmer, men en skikkelse som JBO, som muligvis var trukket ind som et kendt ansigt til at begynde med, er muligvis den borgerlige politiker i hele Danmark, som er allerskarpest. Det er ham, alle de røde vil undgå, fordi han er pisse skarp, og altid er vanvittigt godt forberedt. For det borgerlige Danmark er det et langt større nederlag, at han ryger ud end Samuelsen i min optik.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Jpp
Her var Henrik Dahls udtalelser kogt ned i et sammendrag:

https://twitter.com/i/status/1136551182544121857
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Randomhero
Personligt er jeg ganske tilfreds med LAs tilbagegang. Jeg er også glad for at få mine tjente penge mellem hænderne men SÅ meget fokus på skattelettelser og fjernelse af afgifter samtidig med skoler, sundhedsvæsen, ældrepleje og daginstitutioner, der er max pressede pga besparelser, det var næsten dømt til at gå galt. Havde LA fået deres ønsker opfyldt, så er jeg ret overbevist om, at der ville komme øget brugerbetaling på ovennævnte ydelser i fremtiden.
Det ville jeg godt kunne klare selv men der ville med garanti være MANGE mennesker, der ikke ville have råd til det.
Skrevet af Kuglelyn
Konservative har da også siddet i regering, nøjagtigt som LA, og har da på ingen måde udrettet mere på den liberale front?


Men konservative er jo netop ikke liberale, de er konservative.
Og man leverer f.eks. på traditionelle konservative mærkesager som retsområdet med Pape som justitsminister.
Synes også Jarlov gjorde godt indtryk som erhversminister efter svage Brian Mikkelsen, hvor han klart slog ned på bankernes hvidvasksager osv.
Gode forhold for erhverslivet er en konservativ mærkesag, men man ønsker jo ikke et totalt frit marked som ultraliberale kan tale for, frihed under ansvar, samfundssind og ordentlighed bør være en del af konservatisme.

Stemte faktisk selv LA sidste gang, mest i protest, så dem som et frisk pust, der udfordrede hvordan hele velfærdsmodellen er skruet sammen, men de har været svage, kunne ikke drømme om at stemme på dem igen.
Skrevet af repos
@ Toon

SFs blev straffet for deres knæfald for S, og jeg tænker egentlig det ethvert mindre partis lod. Som med LA, så står man mest populært i opposition, hvor man kan råbe højt uden ministerielt ansvar.
Grundlæggende er det jo kun S og V, der kan bære ansvaret som ledende partier, og derfor er det også svært at se forskel på deres politiske ledelse.

Det hele falder tilbage på, at DK i bund og grund er et ret homogent land, hvor kernevelfærden er det vigtigste. Ind i mellem kommer der en Glistrup etc. og laver rav i den. Den slags taler til politikerleden, men i bund og grund vil vi jo bare gerne have kernevelfærd.

Oppostionspartierne har deres berettigelse i opposition, og der kan de høste stemmer. Så snart de lugter indflydelse, så tilpasser de sig midten, og så står de tilbage som utroværdige og kompromissøgende, og dermed det stik modsatte af det, de gik til valg på.

Det kommer har vi set så mange gange, og det kommer vi til at se igen. Denne gang var det så Rasmus Paludan, der rørte i gryden. Sidste gang var det Uffe Elbæk, og jeg underkender ikke, at der er brug for typer, der kan mærke strømninger i samfundet og samle op på det.
Reel indflydelse får de dog aldrig, for i bund og grund er vi ikke trygge ved at lade den slags fantaster regere vores land, hvilket nok er ret fornuftigt.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af Mr_bum
Hvorfor har Henrik Dahl ikke meldt sig ud af LA, hvis han synes, det har været så slemt? Hvad havde han gjort, hvis Samuelsen var kommet ind?
Det er da ret utroværdigt af ham selv at gå til valg på noget, han ikke er enig i.
Skrevet af Jpp
"Det er da ret utroværdigt af ham selv at gå til valg på noget, han ikke er enig i."

Han har været meget kritisk overfor flere ministre i LA, alle ministerposter i LA, og så Samuelsens retorik, men jeg tror, at han er meget enig i LAs politik.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Toon Toon!
repos

Jeg er som sådan enig. Det er deres lod.

Jeg forstår bare ikke altid deres vælgere...At de ikke kan forstå at hhv SF og LA ikke havde særligt gode forudsætninger for at få særlig meget politik igennem. Og når så SF får en togfond igennem til 27 mia, ja så har de jo faktisk fået rigtig meget indflydelse (i kroner og ører i hvert fald).

Men jeg er med på at deres vælgere "tror mere på dem" når de står og råber. Dér kan de jo virkelig vise, hvad de står for. Men der er satme langt fra at stå og råbe om en retning, og så til at få den politik gennemført. Der mener jeg at deres vælgere har haft urealistiske forventninger.
Newcastle, United, will never be defeated! Newcastle, United, will never be defeated!
Skrevet af Jpp
Til gengæld patetisk så meget som Venstres medlemmer jubler, når Løkke foreslår at danne regering henover midten. Deres Twitter og Facebook-"kampagner" mod Socialdemokratiet og Mette Frederiksen har været så latterligt pinlige. Det virker så skørt, at han tror, at han kan bilde sosserne ind, at det skulle være et realistisk scenarie.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Slettet(412118201009)
MR_bum

Dahl kunne ligeså godt være tilknyttet S, V ,K eller DF.

Som meningsdanner og forfatter, lignende Dahl primært en socialdemokrat, og i hvert fald alt andet end en superliberalist.


LA manglede kandidater, og Dahl var på jagt efter en politisk karriere.
FREM for alt
Skrevet af Slettet(561856201103)
Hun var et ret stort trækplaster, da hun blev valgt. Hun appellerede til de liberale ansatte i sundhedssektoreren, med succeshistorierne om hendes plejehjem, og så skrev hun en bog osv. Det var ren populisme.


Men nu kom Thyra jo ikke ind anden gang, da hun blev minister
Skrevet af Slettet(042125212608)
Så passer Dahl jo perfekt ind, de fleste er jo karriere mennesker og ikke idealister, der er utal i både A, SF mfl. hvis holdninger strider så gevaldigt mod partiernes fundament og principper at det skriger til himlen og politiker er da heller ikke blege fra at skifte fra SF til R og Ø til A og fra C til R osv. Folk skifter partifarve som vi andre skifter tøj og det er efterhånden svært at se politikere som synderligt idealister. Flere tidligere socialdemokrater arbejder i dag for kapitalen hvilket jo skriger til himlen om hvor lidt idealister de er når alt kommer til alt de er magt mennesker først og fremmest.

Stort set samtlige V, R og A politikere kunne jo uden problemer stille op i alle de tre partier, de kunne ligeså godt slå pjalterne sammen i et parti, for forskellene imellem dem er mindre end forskellene internt i de partier.
Skrevet af Jpp
"Men nu kom Thyra jo ikke ind anden gang, da hun blev minister"

Nej, det er rigtigt nok. Jeg overså de var ansættelsen af hende, du appelerede imod, for i 11 var hun ret populær.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Slettet(561856201103)
Altså personligt betyder det ikke så meget. Jeg synes bare det er ekstremt dårlig dømmekraft. Hendes eneste bedrift er at holde sit enorme korpus ude af offentlighedens søgelys, og være ekstremt dårligt forberedt når hun endelig gider møde op
Skrevet af Duck
Godt at se, du stadig mestrer fedtudskamningens kunst. Det er så vigtigt at få en henvisning til hendes vægt med.
Skrevet af Jpp
"Altså personligt betyder det ikke så meget. Jeg synes bare det er ekstremt dårlig dømmekraft."

Det er jeg ikke uenig i - derfor slugte hun stadig stemmer i 2011.
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
Skrevet af Mr_bum
Men Dahl er jo stadig gået på valg på at fastholde den regering og leder, han ikke mener, er god nok for LA. Hvis hans nabo var en bil, ville den være skuffet.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Mr-bum han lugter blod og når dem foran en står svækket og såret, så er man som politiker ofte ikke bleg for at stikke vedkommende en kniv i ryggen, hvis man kan se mordet kan medføre en øgning af ens magt og position i partiet.
Skrevet af Slettet(561856201103)
Løb en tur, Duck. Det vil du blive gladere af. Og så behøver du heller ikke at tage på vej over, at folk ser ned på ekstrem overvægt.

Kpp: Jojo, men nu var det først i slutningen af 2016 hun blev minister. Hun fik iøvrigt ´kun´ lidt over 3000 personlige stemmer. Der bliver vist slugt mere sukker og fedt end stemmer fra den kant
annonce
0